Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szeretik sokan a...

Miért nem szeretik sokan a cigányokat?

2011. okt. 11. 16:04
 11/91 anonim ***** válasza:
89%

De hogy a kérdésre is válaszoljak.

A cigányság egy kötelességet, adófizetést, munkát mindig is kerülő vándor nép volt. A magyar pedig egy ilyen életformát nem toleráló, 1 millió embert eltartani nem kívánó nép. Ezeken a dolgokon nem lehet változtatni. Illetve ha lehetne sem hiszem, hogy az eltartónak kéne alkalmazkodni az eltartotthoz.

2011. okt. 11. 16:30
 12/91 anonim ***** válasza:
89%
Maradjunk annyiban, hogy az előítélet már nagyon sokakat védett meg csúnya következményektől. Úgyhogy én maradok tisztelettel előítéletes. Mea culpa...
2011. okt. 11. 16:30
 13/91 anonim ***** válasza:
89%

99 % bűnöző, ingyenélő.

1% a társadalom hasznos tagja, és ebben benne vannak a zenészek is, akik legalább annyira utálják a többi cigányt, mint mi Magyarok.

2011. okt. 11. 16:31
 14/91 anonim ***** válasza:
93%

"Társadalmi szolidaritás. De várj! 17 éves tinilányként úgysem fogod megérteni."

Nagyanyámra tavaly támadt rá két példány, mert bementek hozzá a kertbe diót lopni és amikor nagyanyám megkérdezte tőlük, hogy mégis mit képzelnek, akkor ennyit feleltek:

"Mér dik, csak nem a magájé a dió?"

Amikor nagyanyám elmondta nekik, hogy mivel az ő kertjében van a fa, ezért a dió is az övé, akkor azt mondták neki, hogy takarodjon el gyorsan, mielőtt szétbaxák a fejét. Ezután nagyanyám felhívott engem és apámat, hogy menjünk intézkedni, de addigra eltűntek. Megúszták a bűnüket.

Szóval legyél te szolidáris ilyen emberrel. Persze tudom, te az lennél, mert elmezavarodott cigányvédő vagy. Neked az nem számít, ha karóval verik szét a fejedet, te annak is csak vigyorogsz, mint egy tök. Gratulálok neked, ügyes ember vagy.

Amúgy szolidárisnak a normális emberekkel szokás lenni, akiktől azt reméled, hogy majd jótett helyébe jót várj alapon viszonozzák a jótettet. Ők nem ilyenek, szóval szvsz nem illő az ő esetükben szolidaritásról beszélni.

2011. okt. 11. 16:39
 15/91 anonim ***** válasza:
6%
Nem is tudom miért vitatkozom ennyire egysejtű gondolkodású emberekkel. Nem baj. :) Éljen a társadalmi széthúzás züllés cigányozás és a másik hibáztatása. Éljen a messze földön híres magyar társadalom.
2011. okt. 11. 16:46
 16/91 anonim ***** válasza:
95%

"Nem is tudom miért vitatkozom ennyire egysejtű gondolkodású emberekkel. Nem baj. :) Éljen a társadalmi széthúzás züllés cigányozás és a másik hibáztatása. Éljen a messze földön híres magyar társadalom."

De mondd már meg, hogy mi változna abban az esetben, ha vigyorognék, miközben az ártatlan nagyanyámat agyonverik?

2011. okt. 11. 16:49
 17/91 anonim ***** válasza:
100%

Kovács Gültem!

Társadalomról beszélsz, ami a kölcsönösen hasznos, békés együttélést jelenti. A kölcsönösen hasznos hiánya itt kizárja a békést. ;)

A magyart lehet sok mindennek nevezni, ha cigány kérdésről van szó, akkor széthúzónak nem. :) Mellesleg nézzünk kicsit szét. Nem a cigányság az egyetlen kisebbség itt. Vannak szép számmal svábok, kínaiak, stb.. akikkel nincs gond. Én imádok kínai étterembe járni. Alkalmazkodtak, megköszönték, hogy befogadjuk őket. Dolgoznak, nem várják, hogy eltartsuk őket. Ja, és ha egy kínai csoport jön velem szembe este az utcán, eszembe sem jut átmenni a másik oldalra.

Teljesen más világban élsz, a valóságtól nagyon távol.

2011. okt. 11. 16:51
 18/91 anonim ***** válasza:
4%
Bocs, most kollektivizálásról volt szó. Miért van az, hogy ha bűnösség akkor tudtok egyénekben gondolkodni, de a többséget hibáztatjátok?!
2011. okt. 11. 16:52
 19/91 anonim ***** válasza:
86%
Kovács Gültem, csak nem eme szépséges fajtához tartozol te is?!
2011. okt. 11. 16:53
 20/91 anonim ***** válasza:
90%

" Illetve ha lehetne sem hiszem, hogy az eltartónak kéne alkalmazkodni az eltartotthoz."

És íme a kulcsmondat! Aki nem akar az itteni szabályokhoz alkalmazkodni az takarodjon innen kifelé! Senki sem kényszeríti fegyverrel a cigányokat az itt élésre (élősködésre).

2011. okt. 11. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!