Miért nem szeretik sokan a cigányokat?
Előzmények:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__223..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__223..
17:54
A kor feudális viszonylataiban az, hogy nem szeretnek dolgozni, semmi mást nem jelent, mint nem földművesek voltak. Akkoriban nem volt segély, kézművességből éltek.
17:56
Nem kifejezetten rajongok a cigány kultúráért.
Neked olyan, mint a matematika, ha nem is szereted meg kell tanulni együtt élni vele, és hasznodra válhat.
17:58
Ha ilyen jó a cigánynak te miért nem mész annak?
Kovács Gültem kit helyettesítesz? talán rejehw szabin van?
Azért utálom azokat a roha@dékokat mert kötekednek, nem dolgoznak, köpködnek, ordibálnak, rongálnak, lopnak, hazudnak, megfélemlítenek, erőszakoskodnak, bandában járnak, azt hiszik minden az övéké nem becsülnek semmit és senkit(csak a fajtársukat már aki) de a legnagyobb baj az hogy ÉLNEK!!!
Emlekszem...Nekem nem csak a diomat loptak el,majd az egesz dio'famat!MAGYAROK!ONKORMANYZATI DOLGOZOK!"Gallyazas"cimen..Ahan
Emlekszem!Mar ovodaban pufoltek a tarsaim a ciganyokat...Aztan az iskolaban..Pfejj budos-tetus cigany nem jatszom veled!Kb. ilyen kiszolasokkal..Jah!Akit mar gyermekkoruktol kezdve kirekesztenek,elnyomnak,megalaznak az majd biztos tisztes,rendes felnott lesz!Ugye?Ti igy gondoljatok?Volt egy osztalytarsam...Ibolyanak hivtak...Roma volt!Apolt,rendes csaladbol szarmazott a szulei dolgoztak!O" volt az egy szem roma az osztalyban...Erzelmek nelkul rugdostak,kopkodtek derek magyar osztalytarsaim!6. osztalyban kiirattak a szulei...Kesobb talalkoztam vele,alkoholista lett belole!
Megjegyzem nem vagyok cigany szarmazasu!De van bennem tolerancia,erzelem!Van lelkem!Ha egy cigany ver egy magyart,azt is elitelem!De nem alltalanositok.....Es szamtalan ugyeskedo",arogans,tolvaj magyart is ismerek!Gondolkodjatok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!