Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem szeretik sokan a...

Miért nem szeretik sokan a cigányokat?

2011. okt. 11. 16:04
 61/91 /Anita_'94/ ***** válasza:
92%
Gültem, te meg költözz izraelbe, ahol hatalmas tolerancia van és vidd magaddal a cigányokat is!
2011. okt. 11. 19:15
 62/91 anonim ***** válasza:
6%
Anita, hogy jön ide Izrael? A térképen se tudnád megmutatni fogadjunk. Mutasd meg apukádnak is milyen okosakat írogatsz ide.
2011. okt. 11. 19:17
 63/91 anonim ***** válasza:
92%
Csak a cigányok 90%-ra jellemző ez. Ha nem csalódnék a cigányokban újra és újra, talán másképp gondolkodnék. De lefogadom, hogy este, ha egy cigány társaság megy felétek, ti is kikerülitek.Miért nem tudnak felzárkózni? Tanulni tanulhatnak,ha jól tanulnak még támogatják is őket.Én se gazdag családba születtem, mégis elértem amit akartam. Mégis ti cigány kedvelők, őszintén, ti mit tennétek, hogy végre beilleszkedjenek?
2011. okt. 11. 19:18
 64/91 anonim ***** válasza:
6%
Miféle statisztika ez a 90%? Ráadásul sok mindent összeszedtem én és még páran ennél a kérdésnél, miért van rosszabb helyzetben egy cigány, mint te, azt láttad?
2011. okt. 11. 19:20
 65/91 A kérdező kommentje:
nem azert nem valaszolok, mert a kerdes csak provokacio, hanem mert a Ti valaszotokra vagyok kivancsi. Egyelore erdeklodve olvasok.
2011. okt. 11. 19:30
 66/91 anonim ***** válasza:
89%
Komolyan, az összeszedett kis adataiddal, amit szépen színezgetnek.Nézz már körül, a kérdésre nem válaszoltál, mit tennél, hogy felzárkózzanak?Te egy nagy idealista vagy.
2011. okt. 11. 19:32
 67/91 anonim ***** válasza:
6%
Tudtommal van egy ház, amibe mindenki dobál pénzt és ott az embereket azért fizetjük, hogy ezt és ezekhez hasonló problémákat megoldjanak.
2011. okt. 11. 19:35
 68/91 anonim ***** válasza:
90%

"Bocs...A Gunter elottinek szolt termeszetesen.."

Te mondod hogy van aki nem tud helyesen írni magyarok közül, te még helyesen olvasni se mivel nem Gunter hanem Gülter

Ha Jézus élne akkor tuti azokat védelmezné, akik ok nélkül kést tartanak más emberekre(rám pl) akik balekötnek más emberekbe ok nélkül(pl belém) akik fényesnappal kirabolnak más embereket(pl engem) akik fényes nappal körbeállnak más embereket és ütögetik rugdossák(pl engem)

Ja üzenném neked, hogy amennyiben vallásos vagy tudnod kéne, hogy Jézus feltámadt tehát nemhalt meg és aki nem hal meg az él ugyhogy ennyit az okos fejderől.

2011. okt. 11. 19:43
 69/91 anonim ***** válasza:
91%

18:29

Na, az enyém és sok más magyar ismerősömé éppen az ellentéte volt az általad vázolt esetnek, vagyis nem a magyarok csesztették a cigányokat a suliban, hanem fordítva. Nem vagyok kötözködős típus, én soha semmilyen formában nem provokáltam őket, ellenben ők mindig találtak/találnak erre okot. Az ilyen primitív, ősbunkó viselkedéssel a büdös életben nem fogom ezeket a lényeket (igen, így írom) megszeretni, akárki akárhogy érvel mellettük. Attól, hogy a legtöbb szegény sorsú, még nem jogosítja fel őket, hogy másokkal kötözködjenek, megverjék, kirabolják. Szépen is nézne ki a világ, ha minden szegény ember így viselkedne.

Valóban van a magyarok közt is tolvaj, bűnöző, minden népnél van. De a cigányoknál főleg, hasonlítsuk össze arányaiban, a népességszámokat figyelembe véve, a cigány lakosság közt mennyi a bűnöző, és a magyarok közt mennyi.

A 19:11-es válaszhoz kapcsolódóan azt mondom, mellőzzük Jézus Krisztust. A cigányok és a keresztényi szeretet két külön fogalom.

És igen, én általánosítok.

Gültem:

"Ha ilyen jó a cigánynak te miért nem mész annak?"

Ha ennyire szereted őket, te miért nem?

"költözz a a marsra anita"

Te meg a védenceid közé.

2011. okt. 11. 19:44
 70/91 anonim ***** válasza:
90%
Látod Gültem, jól gondolom, te egy idealista vagy, Igen van egy ház, jó nagy balhé is volt, hogy több száz millió, ami a felzárkóztatásra ment volna, eltűnt. A cigány vezetők eltüntették. Én már nem akarok bedobálni, ezért kérdezem a megoldást.
2011. okt. 11. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!