Miért nem szeretik sokan a cigányokat?
Előzmények:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__223..
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__223..
"Bocs...A Gunter elottinek szolt termeszetesen.."
Te mondod hogy van aki nem tud helyesen írni magyarok közül, te még helyesen olvasni se mivel nem Gunter hanem Gülter
Ha Jézus élne akkor tuti azokat védelmezné, akik ok nélkül kést tartanak más emberekre(rám pl) akik balekötnek más emberekbe ok nélkül(pl belém) akik fényesnappal kirabolnak más embereket(pl engem) akik fényes nappal körbeállnak más embereket és ütögetik rugdossák(pl engem)
Ja üzenném neked, hogy amennyiben vallásos vagy tudnod kéne, hogy Jézus feltámadt tehát nemhalt meg és aki nem hal meg az él ugyhogy ennyit az okos fejderől.
18:29
Na, az enyém és sok más magyar ismerősömé éppen az ellentéte volt az általad vázolt esetnek, vagyis nem a magyarok csesztették a cigányokat a suliban, hanem fordítva. Nem vagyok kötözködős típus, én soha semmilyen formában nem provokáltam őket, ellenben ők mindig találtak/találnak erre okot. Az ilyen primitív, ősbunkó viselkedéssel a büdös életben nem fogom ezeket a lényeket (igen, így írom) megszeretni, akárki akárhogy érvel mellettük. Attól, hogy a legtöbb szegény sorsú, még nem jogosítja fel őket, hogy másokkal kötözködjenek, megverjék, kirabolják. Szépen is nézne ki a világ, ha minden szegény ember így viselkedne.
Valóban van a magyarok közt is tolvaj, bűnöző, minden népnél van. De a cigányoknál főleg, hasonlítsuk össze arányaiban, a népességszámokat figyelembe véve, a cigány lakosság közt mennyi a bűnöző, és a magyarok közt mennyi.
A 19:11-es válaszhoz kapcsolódóan azt mondom, mellőzzük Jézus Krisztust. A cigányok és a keresztényi szeretet két külön fogalom.
És igen, én általánosítok.
Gültem:
"Ha ilyen jó a cigánynak te miért nem mész annak?"
Ha ennyire szereted őket, te miért nem?
"költözz a a marsra anita"
Te meg a védenceid közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!