Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik nem szeretik a cigányokat...

Akik nem szeretik a cigányokat, azok miért fekete-fehérben látják a világot? (lent)

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy aki nem szereti a cigányokat, az jobbikos.

Na már most én se szeretem őket, mégis eszem ágában se jutna , hogy a Jobbikra szavazzak.

Tehát nem értem, hogy aki nem kedveli a cigányokat, az miért csapódott a Jobbikhoz és a pártot miért védi foggal-körömmel.

Oké, hogy a Jobbik mondta ki, hogy van cigánybűnözés, de a programjának a többi része röhej, a tagjai is röhejesek (Zagyva, Morvai, Király), a hozzáállásuk a dolgokhoz is kíván némi dolgot maga után.

2011. ápr. 28. 13:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Minden pártra vonatkozik: egyik kutya, másik eb.
2011. ápr. 28. 13:10
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

Én például utálom őket, de a Jobbikot is megvetem.

Én mi vagyok?

2011. ápr. 28. 13:12
 3/11 A kérdező kommentje:

"Én például utálom őket, de a Jobbikot is megvetem.

Én mi vagyok?"

egy normális magyar.

2011. ápr. 28. 13:16
 4/11 anonim ***** válasza:
52%

Ez baromság.

Én sem szívlelem a cigányokat, és legalább annyira nem a Jobbikot.

Ha jól láttam, velem együtt eddig két ilyen választ kaptál, és eddig nem sok komment jött.

2011. ápr. 28. 13:24
 5/11 Bányai Károly ***** válasza:
86%
A magyar társadalomnak több mint 60%-a nem szereti őket, a jobbik meg nem is álmodhat ennyi szavazóról, szóval nem sok köze van a kettőnek egymáshoz.
2011. ápr. 28. 13:30
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Válaszolva a kérdésre, ennek az lehet az oka, hogy a Jobbik az egyetlen párt, amelyik hajlandó lépni a cigányterror ellen. Ezért akinek elege van a cigók viselkedéséből, jó hogy a Jobbikban látják a megoldást.
2011. ápr. 28. 13:30
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

Nem azért nem szeretem a cigányokat, mert Jobbikos vagyok (nem vagyok), hanem mert KÁROSAK!!! Beilleszkedésre, együttélésre képtelen rablógyilkos csürhe, a megérkezésük óta problémát jelentenek mindenütt. Nincs ebben semmi "RÁSZIZMUS".

A krumplibogarat se azért utálom, mert csíkos, vagy mert bogár...hanem mert KÁROS!!! Lehet nyugodtan nácizni.

Start!

2011. ápr. 28. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
35%

engem nem érdekel a származás.

a jobbik: egy jó kezdeményezés volt-amit teletömtek provokátorokkal, titkosszolgákkal!

kitünően le lehet járatni velük a világ előtt az országot!! nyilasok? fasiszták? hogy van ez, hát nem vagyunk azok - de állandóan csinálnak ilyen helyzetet - hogy obégathassanak ránk (l. Gyöngyöspata)

"hogy a Jobbikban látják a megoldást"-írja 13:30 -hát semmiféle megoldást nem adnak, csak beszélnek.

Viszont a mszp-lmp meg bennük látja a megoldást a visszatérésre!

Telis-tele vannak ügynökökkel, provokátorokkal!

Amit nem értek: a normális jobbikosok miért nem vetik ki maguk közül??? hm? kaphatok itt választ, vagy tegyem fel külön??

2011. ápr. 28. 14:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Nem azért utálom a cigányokat, mert jobbikos vagyok, hanem mert rengeteg a rossz tapasztalatom velük. Többször is életveszélyesen fenyegettek (mert túl közel sétáltam lomtalanításkor a "lomjukhoz"), családomat nem egyszer kirabolták, orvosi gyakorlaton kis híján meglincseltek, mert az orvos szerintük nem jött oda hozzájuk rögtön (bár kérdés, hogy egy orvostanhallgatónak mi köze van ehhez) etc... Szóval meg van az okom az utálatra. Jobbikos pedig azért vagyok, mert egyenlőre ők állnak hozzám a legközelebb. Minden pártban vannak idióták, nem is védem őket foggal-körömmel, de egyelőre nincs jobb. És annyiban kijavítanálak, hogy a Jobbik egészségügyi programja messze viszi a pálmát, bárcsak Dr. Gyenes Géza lenne az EÜ-ért felelős államtitkár (messze ő a legkompetensebb az egész parlamentben), nem itt tartanánk.
2011. ápr. 28. 14:44
 10/11 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező: nehéz nyelv a magyar, még gyakoroljad, mert amit itt összezagyváltál, azt szinte nem is értem.

Csak a szándékot vélem felfedezni, hogy tudniillik a Jobbik a cigányokat nem szeretők pártja lenne.

Ha erre gondoltál, akkor egészen biztosan nem olvastad a párt programját - ez esetben viszont nem értem, milyen alapon minősíted?

Egyebekben pedig: nem "kíván némi dolgot maga után" hanem "hagy némi kívánnivalót maga után". A stílus maga az ember.

2011. ápr. 28. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!