Akik nem szeretik a cigányokat, azok miért fekete-fehérben látják a világot? (lent)
Arra gondolok, hogy aki nem szereti a cigányokat, az jobbikos.
Na már most én se szeretem őket, mégis eszem ágában se jutna , hogy a Jobbikra szavazzak.
Tehát nem értem, hogy aki nem kedveli a cigányokat, az miért csapódott a Jobbikhoz és a pártot miért védi foggal-körömmel.
Oké, hogy a Jobbik mondta ki, hogy van cigánybűnözés, de a programjának a többi része röhej, a tagjai is röhejesek (Zagyva, Morvai, Király), a hozzáállásuk a dolgokhoz is kíván némi dolgot maga után.
Én például utálom őket, de a Jobbikot is megvetem.
Én mi vagyok?
"Én például utálom őket, de a Jobbikot is megvetem.
Én mi vagyok?"
egy normális magyar.
Ez baromság.
Én sem szívlelem a cigányokat, és legalább annyira nem a Jobbikot.
Ha jól láttam, velem együtt eddig két ilyen választ kaptál, és eddig nem sok komment jött.
Nem azért nem szeretem a cigányokat, mert Jobbikos vagyok (nem vagyok), hanem mert KÁROSAK!!! Beilleszkedésre, együttélésre képtelen rablógyilkos csürhe, a megérkezésük óta problémát jelentenek mindenütt. Nincs ebben semmi "RÁSZIZMUS".
A krumplibogarat se azért utálom, mert csíkos, vagy mert bogár...hanem mert KÁROS!!! Lehet nyugodtan nácizni.
Start!
engem nem érdekel a származás.
a jobbik: egy jó kezdeményezés volt-amit teletömtek provokátorokkal, titkosszolgákkal!
kitünően le lehet járatni velük a világ előtt az országot!! nyilasok? fasiszták? hogy van ez, hát nem vagyunk azok - de állandóan csinálnak ilyen helyzetet - hogy obégathassanak ránk (l. Gyöngyöspata)
"hogy a Jobbikban látják a megoldást"-írja 13:30 -hát semmiféle megoldást nem adnak, csak beszélnek.
Viszont a mszp-lmp meg bennük látja a megoldást a visszatérésre!
Telis-tele vannak ügynökökkel, provokátorokkal!
Amit nem értek: a normális jobbikosok miért nem vetik ki maguk közül??? hm? kaphatok itt választ, vagy tegyem fel külön??
Kérdező: nehéz nyelv a magyar, még gyakoroljad, mert amit itt összezagyváltál, azt szinte nem is értem.
Csak a szándékot vélem felfedezni, hogy tudniillik a Jobbik a cigányokat nem szeretők pártja lenne.
Ha erre gondoltál, akkor egészen biztosan nem olvastad a párt programját - ez esetben viszont nem értem, milyen alapon minősíted?
Egyebekben pedig: nem "kíván némi dolgot maga után" hanem "hagy némi kívánnivalót maga után". A stílus maga az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!