A Fidesz direkt tönkre akarja tenni az országot vagy csak ennyire idióták?
Éppen ezt artam én is kérdezni.
Fogalmam sincs, hogy most értelmes szemétládákkal, avagy idióta idealistákkal van-e dolgunk.
Nem hiszem ,hogy idióták lennének ,inkább tudatos tönkreverés megy.De elégé skizofrénnek tűnik az egész fidesz.
Nem beszélhetünk az mszp féle tönkreverésről ,mert ők 100%-ig beleadtak mindent, olyan szinten művelték az agy elbutítást,a magyar kultúra sárba taposását ,hogy azt nem lehetett nem észrevenni.
A fidesz kitűzött egy célt:adósság visszafizetése.Mindent ehhez kell viszonyítani.
Ok ez szép és jó ,de lehetetlen ,vagy lehetséges (lásd Csaucseszku) visszafizetni ,de olyan szinten nyomorba lehet a népet taszítani ,hogy annak borzasztó következményei lehetnének.Ők legalább a magyar kultúrát szeretnék ápolni.Vannak elég jó meglátásaik ,de el fogják őket zavarni.
Azt a következményt tudom levonni:Háttérhatalom állhat mögöttük ,amely befolyással lehet erre a kormányra is.
Mszp és a fidesz nem egy kávéház.
A Fideszt nem nagyon érdekli az ország, őket a saját hatalmuk érdekli.
ja és igen, vaskos idióták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!