Szerintetek az normális, hogy a "zöld SZDSZ" a Fidesz gazdaságpolitikájának a bemutatásával járja az országot?
Én azt gondoltam, hogy egy párt a saját programjának a bemutatásával kampányol, és ezt kampány időszakban teszi.
Érdekes módon az LMP a parlamentben nem dolgozik, az alkotmányozásban sem vett részt, és most a Fidesz programjának a bemutatásával "haknizik" vidéken.
Miért nem a saját programjának az előnyeit mutatja be?
Erről még nem hallottam (mivelhogy az LMP tevékenységeit egyáltalán nem követem)... DE
nem összehasonlítva mutatja össze hogy íme: FIDESZ ötlete, és íme: LMP ötlete... tehát saját javaslatokkal egyáltalán nem is áll elő? Mert más pártoknak mindig mindenre van saját ötletük, leszámítva hogy általában nem gondolják komolyan, csak a szavazókat csábítgatják
"Érdekes módon az LMP a parlamentben nem dolgozik"
ugye ezt kimondod a fidesszel kapcs is amikor az be sem járt vagy be sem jár többségében csak ha szavazni kell?
"az alkotmányozásban sem vett részt"
jah, sok értelme lett volna mi?
"most a Fidesz programjának a bemutatásával "haknizik" vidéken."
ha jól rémlik fidesz fan vagy, akkor inkább örülj ennek, hisz szerinted a fidesz programja jó nem?
"Miért nem a saját programjának az előnyeit mutatja be?"
majd a jövőben, most az számít ami MOST van, de értelek végül is. Fidesz szokás mindig másik időbe mutogatni, többnyire hátra.
"Én azt gondoltam, hogy egy párt a saját programjának a bemutatásával kampányol, és ezt kampány időszakban teszi. "
A Fidesz ezzel szemben 8 évig semmilyen programot nem mutatott fel, csak a kormányt kritizálta, és ígérgetett össze-vissza. Most meg pont őket félted a mostani ellenzéktől?
Kamumail:
"ugye ezt kimondod a fidesszel kapcs is amikor az be sem járt vagy be sem jár többségében csak ha szavazni kell? "
Azért ne keverd össze a személyeket és a frakciókat.
"jah, sok értelme lett volna mi? "
Ez a munkájuk, ha van értelme, ha nem, ezért küldték oda őket, hogy képviseljék a választóikat, ennyi erővel én is megtehetném, hogy nem megyek be dolgozni, mert nem látom értelmét, vagy egyszerűen jobb otthon. De a fizetést bezzeg felvették."
"ha jól rémlik fidesz fan vagy, akkor inkább örülj ennek, hisz szerinted a fidesz programja jó nem? "
Nem mindegy, hogy kinek a pártján áll? Ez hogy jön az érvelésedbe? Diszkriminálod tán a fideszeseket?
Nem kell a Fideszt félteni, csak mintha azt ígérték volna, hogy:
LEHET MÁS A POLITIKA.
Közben ez ugyanaz a mocsok tempó, amit a többitől már megszoktam. Ezek sem azzal törődnek, hogy megmutassák, a saját programjuk előnyeit, hanem a másik oldal mocskolásával foglalkoznak.
Ez nem más politika, ez a jól bevált SZDSZ-es tempó.
"A Fidesz ezzel szemben 8 évig semmilyen programot nem mutatott fel, csak a kormányt kritizálta, és ígérgetett össze-vissza. Most meg pont őket félted a mostani ellenzéktől?"
Legalább ne hazudj, menj fel a Fidesz honlapjára, egy pl. Erős Magyarország programja.
Nem vagyok egyébként Fidesz "fan". Aki politiál, akár csak kicsiben, az nem "fan", ha egy csöpp esze is van. Hogyan lehetne "rajongója" annak a pártnak, amelynek az elnöke a 14. havi nyugdíjat is beígérte, amikor már nyakig ért a trutymó? Akár Horváth Csaba az ingyen BKV-val.
Persze van mindíg rossz, rosszabb, legrosszabb, mégrosszabb.
Az LMP pedig ugye arra épített, hogy ő MÁS.
Lehet, hogy nem ebben az értelemben gondolták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!