Rosszabbul élsz, mint az MSZP alatt?
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:17
Igen vannak akiket idegesít ha valaki gazdag de a többséget nem csak kolopele akarja be magyarázni itt.
Pl:én 2 night clubot +,működtetek,1kis közértet és egy piaci kis büfét.Pedig adok magamra.Mindig öltönybe járok mert a bibiszeléshez kell.És a beszámolóimhoz sem mehetek farmerban,melegítő cuccban.Tavaly vettem egy Audi Q7 3.0 quattro-t de jó ha van benne 500Km mert tényleg csak a clubig a közértemig és a piacra na meg persze a beszámolóimhoz megyek vele.Egyébként meg gyalog vagy biciklivel járok és még a csövessel sem degradáló leállnom beszélgetni a Blahán
kolopele válasza:
"A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:19" Fejlessz ki egy olyan technológiát, eljárást, amit rajtad kívül senki más, nyiss külföldi piacok felé, beszélj 4 idegen nyelvet, legyél tulajdonosa a gyárnak amit te magad hoztál létre, akkor majd meg tudod miért is van az embernek ideje másra is a munkán kívül. Egyébként meg ha jobban beleásnád magad, láthatnád hogy általában este 9-10 órától gépelgetek általában éjjel 1-2 óráig. Arról meg hogy nem tudsz helyesen írni nem a billentyűzet tehet......
Jah és ezt minden tet.es kommentedben felkel hívni rá a figyelmet és a minimál béreseket le alacsonyítanod,proliznod?
A helyesírásra meg annyit hogy az egész billentyűm rossz a laptopom mert 1 hete bele öntöttem véletlen a kávét és van hogy beragad a gomb stb
Koloplele!
Azt lehet egyébként tudni, h mit dolgoznak? Mennyit? Hány műszakban? Ja meg azt is, hogy be vannak e jelentve rendesen, arra a fizetésre amit kapnak?
Erre válaszolj már légy szíves!
Megjegyzem nincs bajom azzal ha valaki gazadag (persze csak ha tisztességesen szerezte a vagyonát) , de amikor valaki ilyen beképzelten mesél arról, hogy ő milyen "fasza csávó" az kicsit irritál.
"A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:36" Küld el ugyanezt a kérdést priviben, ott majd válaszolok rá. Ma kissé idegesebb vagyok a kelleténél, már így is sokat offoltam.
És én nem kell kuncsaftokat irogatnom mivel nem prostituált tanyát müködtetek.Ott csak táncos lányok vannak (nem mellesleg nem pucéran) meg biztonsági örök
kolopele válasza:
"A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:36"
Na mi van erre már nem mersz válaszolni csak priviben:D tiszta gáz vagy
Nem küldöm! Vállald fel itt és most! Nem hinném, hogy csak engem érdekel!
Meg túl unszimpatikusak a hozzászólásaid, hogy kiadjam neked magam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!