Ha jól kormánxyozna a fidesz akkor nem engednének meg olyat mint a 97 db skoda superb amit a miniszterek , illetve az államcsicskások és helyettes állam csicskások között osztanak szét ( forrás metronom újság ) kapnak ők is fizetést nagyon is sajnos, járjanak ők is busszal hiszen nem értékesebbek ők csak többjük valamint hatalmacskájuk van hozzá.
2011. aug. 26. 19:57
12/24 anonim válasza:
Jobboldali felmérés jobboldali eredményt hoz, ki a független mérő?
2011. aug. 26. 19:57
13/24 anonim válasza:
ui: na az mszp sem volt külömb.
2011. aug. 26. 19:59
14/24 anonim válasza:
"ui: na az mszp sem volt külömb."
Valóban. Nem volt külöNb. :-D De külöNben nem is ez volt a kérdés...
Pedro
2011. aug. 26. 20:06
15/24 anonim válasza:
nem ez volt a kérdés ? nyílván jól kormányoz-t kellett volna írnom de az igazság az hogy ilyen elnyomó politikája még egyetlen kormánynak sem volt. Hogy népszerü ? nyílván nem jársz munkások között akiknek folyamatosan tiporja a jogaikat. Írtam hogy az mszp sem volt jobb a két párt anno mszmp tag volt vagy kisszes de kifordúlt a képzeletbeli köpeny és az egykori elvtásak most kapitalisták lettek.A lényeg hogy semmiképpen nem népszerűek a valóságban.
2011. aug. 26. 20:25
16/24 anonim válasza:
A megrendelt "népszerűségre" gondolsz szerintem.
Jól megfizetik a közpénzekből az önfényezést. Ennyi!
- A másokéból semmi sem drága!
2011. aug. 26. 21:06
17/24 anonim válasza:
Pedro: A te véleményedet természetesen tiszteletben tartom, elvégre csak veled lehet lassan értelmesen kommunikálni. És most egy olyat írok, amitől még lehet hogy te is hanyatt esel, ha nem ülsz. Ez nem arrogancia, ez hazugság, és nyugodtan ki lehetne mondani, úgyis tudja mindenki, hiszen már én is szajkózom egy jó ideje hogy kellenek a megszorítások jövőre, mert elkerülhetetlen, még akkor is ha nem vettek volna új autókat. Ezek apró pénzek ahhoz képest amekkora adóssága van ennek az országnak. Persze inkább mentőkre kellett volna fordítani, ez a közvélemény szájízének is jobban tetszett volna. Azt nem értem kissé mostanában hogy az átlag emberek számára miért nem hoznak több kedvező döntést, hiszen az csak a javukra válhatna. Nem nagyokat, kicsiket, mint például a mentők, vagy mondjuk a munka törvénykönyvet nem úgy módosítani, hogy a dolgozó áldozattá váljon lassan az olyan vezetés kezében, aki ki is használja majd. Na mindegy, azt úgyis tudod hogy egyetérteni nem fogunk soha, legfeljebb néhány dologban néha közös nevezőre jutunk, mint most is, azt is tudod miért, de pont mi bizonyítjuk azt hogy mégis képesek vagyunk minden kérdésnél egy kulturált beszélgetésre. Nekem már csak ezért megérte hogy itt vagyok.
2011. aug. 26. 21:41
18/24 anonim válasza:
A FIDESZ állandó népszerűségéhez az is hozzájárul, hogy az emberek akkora pofont kaptak az MSZP nyolc évétől, hogy egyfajta "egységfront" hangulat van az ellenzékkel szemben.
A másik dolog, hogy a FIDESZ-nek nincsen reális alternatívája. Az MSZP megszűnt ellensúlynak lenni, éppen csak szét nem hullt a belharcokban, népszerűsége olyan mélységbe zuhant, ami a korábbi népszerűségükhöz képest totális vereség, és a vezetésben csak régi arcok, és marakodás látható. Az MSZP-s kritika hiteltelen.
A többi párt pedig semmi figyelemreméltót nem produkál.
2011. aug. 26. 22:10
19/24 anonim válasza:
Ne haragudj Helmet, a te válaszaid is minden esetben kulturáltak, csak mostanában nem nagyon akadtam össze veled. Igen, nagyon sok ember volt akik akkorát csalódtak az mszp- ben, hogy soha nem szavaznának már rájuk, és valóban nincs más számukra csak a Fidesz. Persze azokon kívül akik benne voltak a szocik stiklijeiben kétlem hogy valaki is szerette volna őket.
2011. aug. 26. 22:16
20/24 anonim válasza:
Kolopele, én is szvesen beszélgetek veled, és még jópár emberrel itt az oldalon. Igazából legérdeekesebb beszélgetni azokkal, akikkel nem értek egyet. Igazán érdekes beszélgetések ebből alakulnak ki, persze feltéve, ha van egy vitakultúra. Nem mindegy, hogy az ember vitázni, vagy veszekedni akar. Van itt olyan is aki néha kicsit "szalajt", de vannak jó beszélgetések.
Visszatérve az MSZP-re, mostanra már a nyugdíjas keménymag is erodálódik, kopik sokan közülük összezavarodtak, inkább nem nyilatkoznak, nem is szavaznak, mert ők nem ezt a "baloldali" politizálást várták az MSZP-től.
A fiatalabb MSZP-s szavazók közül sokan átpártoltak a jobbikhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!