Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig nő még a FIDESZ népszer...

Meddig nő még a FIDESZ népszerűsége?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt az egészet. Mi tetszik annyira a zembereknek? A heti két alkotmánymódosítás? Az Alkotmánybíróság szétverése? Szalai Annamária? Az egykulcsos adó? Az indoklás és végkielégítés nélküli kirúgások? A burkolt adóemelések (bankadó, internetadó stb.)? A magánnyugdíjpénztári megtakarítások kártalanítás nélküli államosítása?

[link]

2010. nov. 4. 21:20
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
11%
csak ti vagytok annyira hülyék itt a gyak-on hogy mindig bánjátok a fideszt és orbánt.. de már rá lehetne jönni idióták hogy az embereknek ez jó több marad a zsebben!
2010. nov. 4. 21:27
 2/28 anonim ***** válasza:
78%
Jaj, ez csak statisztika. Statisztikával bármit be tudsz bizonyítani, még azt is ami tényleg valótlan (megfelelő adatbázisból dolgozva az is bebizonyítható, hogy Magyarország a világ leggazdagabb állama). Itt is egy trükközésről van szó. Én már csak abból is gondolom, hogy a valóságban csökken a Fidesz népszerűsége, hogy azok a munkatársaim, akik pár hete még Fidesz imádók voltak, most már fülüket, farkukat behúzva csendben vannak.
2010. nov. 4. 21:29
 3/28 anonim ***** válasza:
95%
A statisztikát bárki manipulálhatja. Inkább hallgasd meg, hogy mit beszélnek az emberek az utcán, vagy például olvass különböző ("tipikusan fideszes") blogokat (pl. mandiner.blog.hu, velemenyvezer.blog.hu, vastagbor.blog.hu).
2010. nov. 4. 21:33
 4/28 anonim ***** válasza:
81%
Nem nő, ők próbálják csak meg így feltünteni. De a nép utálja a fideszt mint a kakát.
2010. nov. 4. 21:35
 5/28 anonim ***** válasza:
33%

sokan vannak akik akkor is átverésnek mondanák a fidesz támogatottságának nagyságát ha megint 2/3addal nyernének... le kéne venni a szemellenzőt.

/egy nem fideszes/

2010. nov. 4. 21:39
 6/28 anonim ***** válasza:
92%
21:27 - Nekem kevesebb marad a zsebemben, és a nagyanyámnak továbbra se rendezik az ügyét, hogy legyen nyugdíja, de több, mint 50 évet dolgozott le...
2010. nov. 4. 21:39
 7/28 anonim válasza:
78%
Én azon a véleményen vagyok, hogy a legtöbb politikus nem sokban különbözik. És ezt most értsétek úgy ahogy akarjátok (hint: honnan lehet tudni, ha egy politikus hazudik??? Mozog a szája...)
2010. nov. 4. 21:41
 8/28 anonim ***** válasza:
80%
Ha most előrehozott választásokat tartanának,akkor nem lenne meg a 2/3-uk. Olyanok is elmennének a Kétfarkú Kutya Pártra szavazni,akik eddig nem mentek szavazni,vagy a Fideszre szavaztak. Csak a jól keresők vannak még mindig mellette. Jövőre,ha a kenyér 300.- Ft lesz,elárverezik a bedőlt hitelesk házát,még kevesebb hívük lesz.
2010. nov. 4. 21:47
 9/28 anonim ***** válasza:
88%

Amíg rá nem jönnek az emberek, hogy az a bizonyos narancs mégse narancs, hanem savanyú citrom..

:P

2010. nov. 4. 21:55
 10/28 anonim ***** válasza:
97%
Nekem is csökkenni fog a jövedelmem. És szerintem is csak a nagyon gazdagok és megrögzött fidesz fanok vannak még mellette, de ők olyanok mint a fociszurkolók. Nem azért szavaznak rájuk mert helyesen kormányoznak, hanem mert Fidesz a nevük.
2010. nov. 4. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!