Meddig nő még a FIDESZ népszerűsége?
Nem értem ezt az egészet. Mi tetszik annyira a zembereknek? A heti két alkotmánymódosítás? Az Alkotmánybíróság szétverése? Szalai Annamária? Az egykulcsos adó? Az indoklás és végkielégítés nélküli kirúgások? A burkolt adóemelések (bankadó, internetadó stb.)? A magánnyugdíjpénztári megtakarítások kártalanítás nélküli államosítása?
Kérlek - Kérdező, - nézd el nekem, hogy kérdésre kérdéssel válaszolok!
Akikről kérdeztél, mióta FIATALOK?
Mióta DEMOKRATÁK?
Már a nevük nem igaz, - akkor más vonulaton elvárható tőlük (is), hogy igazat mondjanak?
15.07: Sajnos a többi se igaz. Mert mi is a FIDESZ? A hivatalos neve: Fiatal Demokraták Szövetsége - Magyar Polgári Szövetség. Ahogy írtad a fiatal és a demokrata nem stimmel. De nem stimmel a szövetség sem. Itt senki nem szövetkezett semmire, egy zárt vazallusi szervezetről van szó, akik a vezérhez, a hűbérúrhoz való hűségük jutalmául pozíciókat, megrendeléseket, egyéb koncokat kapnak.
A polgárról meg már egy külön esszét tudnék írni. Ez a köpönyegforgatásukra jellemző. Egy ideig abban vélték a győzelmük biztosítékát felfedezni, hogy polgárrá kiáltják ki magukat, bár a polgári gondolkodáshoz semmi közük sincs. Ezek inkább kicsinyesen ügyeskedő, harácsoló, hatalommániás egyének, nem polgárok. De ejtették is a polgár szót, mert rájöttek, hogy Magyarországon ez nem oly tuti, itt proliból van több, nem polgárból. De a párt nevében bennemaradt.
Egyedül a magyart ismerem el a nevükből. Ők ugyan kétségbe szokták vonni mások magyarságát, én nem vonom kétségbe az övéket.
Kedves Kérdező!Sajnos a "magyarságuk" sem stimmel.Nevükben lehet, hogy magyarok, főleg a kriptok, mert nekik érdekük is, hogy magyarosítsanak.
Eddig Zsidesznek hívtam őket, de ezekután, hogy tapasztalom, hogy meg tudják vezetni a tisztes polgárt és terelik el a gyanút valódi származásukról, egyértelműen Kripto-Zsidesznek fogom hívni.
:P
Úgy jön, hogy már rég kimentünk a Világ válságból és a forint azért rogyott be mert a Debreceni okostojás elkommunikálta magát de nagyon!
Ezt a kérdést akkor kellett volna feltenni, hogy, hogy jön ide amikor a válság kezdődött vagy a közepén voltunk és a Fideszes oldal csak és kizárólag Gyurcsányt és az MSZP-t okolta problémákért, ügyet sem vetve az egész világot érintő gazdasági problémára.
Erőssen nem mindegy, hogy egy kommunikációs falt vagy egy világra kiterjedő probléma miatt vannak szar helyzetben az emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!