A Fidesz jól kormányoz, vagy miért van, hogy állandó a népszerűsége?
A Fidesz ARROGÁNSAN kormányoz. Vegyesek az intézkedéseik, van ami jó, és van ami nem - mint bármelyik kormány esetén. De ez a kisebbik baj. A nagyobbik baj szerintem az, hogy egyszerűen hülyének nézik az emberek többségét...
Pedro
"A Fidesz jól kormányoz"
Eljutottunk addig, hogy most már jobboldali közgazdász is azt mondja, hogy bukás a gazdaságpolitika.
kolopele
Hát azért a "nincs megszorítás" szlogen lassan felér a "nem lesz gázáremelés"-sel :-D
Az arroganciát ERRE értettem. Sokkal szimpatikusabb lenne a dolog, ha nem ragaszkodnának foggal-körömmel olyan (nagyrészt retorikai) dolgokhoz, amelyek - legalábbis az én szememben - lassan hiteltelenné, szabályosan szemfényvesztéssé zülleszti le még azt is, ami egyébként jó lenne...
Tudod, hogy nem telik vajra, az egy dolog. De legalább akkor mondják meg egyenesen, és ne azzal jöjjenek, hogy vaj az, csak azért látom barnának, mert rossz a szemem...
Pedro
17:44
> egyszerűen hülyének nézik az emberek többségét...
Az emberek többsége az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!