Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszaállitanátok a halál...

Visszaállitanátok a halál büntetést?

Figyelt kérdés
Én igen, kevesebb lenne a bünüldözés...Szerintem.
2009. ápr. 16. 21:59
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
62%

Brintey mondta egyszer: "halál büntetés párti vagyok, aki valami rosszat tesz, kapja meg érte a büntetését, legközelebb majd meggondolja, hogy tegyen-e ilyet mégegyszer."

De am csak ismételni tudok, szigorúbb börtönök, valódi életfogytiglan (nem 20-40 év v mennyi). Itt kéne kezdeni elsőnek.

2009. ápr. 22. 15:20
 42/63 MARIANN06 ***** válasza:
73%
IGEN!!AZONNAL.A sok brutális gyilkos mind megérdemelné.
2009. ápr. 23. 11:56
 43/63 anonim ***** válasza:
60%

Természetesen nem!Még jó,hogy nem az itt névtelenül válaszolók döntenek ezügyben.

Menjünk vissza a középkorba,sőt állítsuk vissza a boszorkányok máglyán való megégetését is,nem?Nevetségesen ostobaság!A XXI.században élünk!

2009. ápr. 23. 14:07
 44/63 anonim válasza:
64%
Nem. Mert ugye az embernek nincs joga elvenni mások életét. De ha az a valaki gyilkolt, akkor sem szabad halálbüntetést kiszabni rá, mert akkor meg te leszel a gyilkos...
2009. ápr. 23. 18:33
 45/63 anonim ***** válasza:
68%

ejjj britney de okos lyááányka

"halál büntetés párti vagyok, aki valami rosszat tesz, kapja meg érte a büntetését, legközelebb majd meggondolja, hogy tegyen-e ilyet mégegyszer."

legközelebb....édes...épp ez az, minden esélyt elvenni, az összes legközelebbtől megfosztani...

bár. nem tartogat olyan sokat az élet. annyit tényleg nem veszít senki.

de utsó kettő, nektek van igazatok természetesen.

2009. ápr. 23. 20:13
 46/63 anonim ***** válasza:
61%

Nem egészen értem a válaszod több okból: ad 1 az uccső kettő tök más véleményen volt

Kettő: britney meg durva ellenpéldának ment

szóval nem tudom kinek akartál ellent mondani, kinek nem, de biztos igazad van, vagy csak én nem vagyok már "elolvasós típus" :D

Na szal a Britney-s :D :P

2009. ápr. 23. 22:47
 47/63 anonim ***** válasza:
78%

jaaah:)

am nem, ha kipipálod a 'nem hasznos válaszokat' is (ennél a kérdésnél zokat a válaszokat, amik nemlegesnek bizonyultak kábé...) akkor mindketten halálbüntetés ellenesek.

és bocs, a tiedet meg amellett állónak láttam.. h britney akarod ismételni:P:D

hihi.

de akkor veled is egyetértek, ne fejlódjünk már ilyen szinten vissza és ne legyünk ekkora seggek akik istennek hiszik magukat...

2009. ápr. 24. 16:30
 48/63 anonim ***** válasza:
73%

Egyértelműen nem.Kíváncsi lennék rá,kik azok az elborult elméjűek,akik a halálbüntetés mellett szavaznak?Bosszú,bosszú,kárörvendés?Mire jó?Ezzel nem támaszod fel a Marinénit!Elrettentő ereje sincs.Nem beszélve a korrupt magyar igazságszolgáltatásról. Valószínűleg,akik megérdemelnék,azok megúsznák,és az ártatlanul elítélteket végeznék ki.

Szigorítások nem ártanának, de nem a hálálbüntetésig.

2009. ápr. 24. 17:51
 49/63 anonim ***** válasza:
62%
Határozottan nem!!!
2009. ápr. 24. 18:04
 50/63 A kérdező kommentje:

17 51-es ha szigoritások hozznának akkora eredményt mint pl. a halál büntetés lenne, én benne lennék!

Nem hiszem akik a halál büntetést szerettnének azok Istenek hinnék magukat. (beleértve jó magamat is). Csak rendet szerettnék...

2009. ápr. 24. 19:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!