Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszaállitanátok a halál...

Visszaállitanátok a halál büntetést?

Figyelt kérdés
Én igen, kevesebb lenne a bünüldözés...Szerintem.
2009. ápr. 16. 21:59
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
70%

egy biztonságosabb világ? lehet..

de ez egy hatalmas visszalépés lenne. örüljünk, h az emberek nem gyakorolnak olyan hatalmat másokon, amihez egyáltalán nincs joguk..

utsó, most komolyan, ennek szted volt értelme?

amúgy nem csak a nemesek, egy igent is lehúztatok.

figyeljetek mán oda :)

2009. ápr. 17. 21:39
 32/63 A kérdező kommentje:
Ugy láttom sokan visszaállitanák a halálbüntetést, mint én
2009. ápr. 17. 23:53
 33/63 anonim ***** válasza:
72%
Én a halálbüntetés mellett vagyok. Aki megöl másokat, az viselje a következményeit. Az pedig egy tévhit, hogy akkor olyanná válnánk, mint maga az elkövető. Nem azért tennénk el láb alól, mert a pénze kell, vagy egyéb okok miatt. Hanem azért, mert veszélyes a társadalomra.
2009. ápr. 18. 10:24
 34/63 anonim ***** válasza:
83%
A feltételekkel mi a gond? Lehetne pl. hogy a cigányok még a zsebtolvajlásért is halálbüntetést kapnának. Így csökkene a cigánybűnözés, vagy pedig kevesebb segélyt kéne a zsebükből kiperkálni. A 2 légy 1 csapásra klasszikus esete.
2009. ápr. 18. 15:43
 35/63 anonim ***** válasza:
96%

szerintem akkor már egyszerűbb lenne minden embert megölni, hisz milyen dolog már, hogy idővel túlnépesedik a föld, hogy elszívják előlünk a levegőt? le velük! talán a legcélszerűbb lenne a megszülető csecsemők 50%-át kivégezni. Ki tudja, talán gyilkos válna belőlük.

Ez meg tényleg iszonyatosan durva, amit előttem elkezdtél, te elmebeteg, undorító vagy.

2009. ápr. 18. 19:43
 36/63 anonim válasza:
63%
ha bebizonyosodik hogy gyilkos az illetö, mindenféle képpen. egy embernek sincs joga más életét elvenni. igy is ugy élnek a börtönben mint hal a vizben. a mi pénzünkön. könyvtár, net stb. vissza állitanám az tuti. söt, volna egy pár ötletem még kivégzés elött.
2009. ápr. 19. 07:20
 37/63 A kérdező kommentje:
21 08-as én nem pontozok le senkit (legfeljebb aki orbitális baromságot, vagy csunyát ir), inkább fel. Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát, mégegyszer.
2009. ápr. 19. 10:47
 38/63 anonim válasza:
55%

IGEN. IGEN. IGEN.

Egy gyerekgyilkosnak, sorozatgyilkosnak, vagy hasonlóknak. Úgyse bánják meg, max amikor az ítéletet meghallják. Nincs jobb megoldás, és hirtelen kevesebb bűncselekmény történne. Nem kéne félni egyedül bemenni Pestre este 8kor sem. L/15

2009. ápr. 19. 12:20
 39/63 anonim ***** válasza:
54%

Ez egy jó kérdés!

Azt hiszem a NEM mellett döntenék, pedig van egy-két ember aki megérdemelné, viszont tudnék jobb megoldást is!

Igen egyszerű! Megvonni mindenféle támogatást a rabok eltartására!!!

Miért MI fizessünk azért, hogy nekik legyen mit enniük, legyen fűtésük, tudjanak tévézni,netezni, stb.

Bevezettetném a "Ha majd dolgozol, akkor eszel! " szlogent. Nem akarsz dolgozni, éhendöglesz, nem dolgozol, megfagysz,...

Csupaszra szereltetném a cellákat, nem hagynék csak egy ágyat( vagy ahágy fő van) és egy Wc-t. Minek nekik TV??? Üdülni vannak bent, vagy azért, hogy a BÜNTETÉSÜKET letőltsék.

Be kéne fogni az összeset mondjuk a metróépítésre, vagy akár autópályaépítésre, na de persze csak csákánnyal és lapáttal, mögéjük állítani pár fegyveres őrt teli tárral, akik a legelső szökési kísérletre, vagy gyanús mozdulatra egy sorozatot pumpálnának a delikvensbe.

Persze, most jönnének a kérdések, hogy milyen jogon döntené el az őr, hogy az adott illető most éppen szökik-e, vagy esetleg csak utálja a pofáját a rabnak, így hátbadurrantja, és később ezt mondja, hogy szökni akart a lelkem. Válaszolnék: TELIBESZAROM!

Ne mi sajnáljuk már azokat az embereket, akik valamiért bekerültek a sitre. Gondolom valami "szépet" tettek, amivel kiérdemelték! Persze vannak ártatlanul elítéltek is, sajnos nem minden esetben lehet kiszűrni, ez már a rendszer, ill. a nyomozóhatóság hibája. Viszont ha valakiről kiderülne, hogy ártatlanul ragasztott pár évet, akkor azt az ember "üdültetném" egy picit, aki az illetőt a rács mögé tette!

Így talán mindenki felelőséggel csinálná azt ami a munkája, és nem szarna bele mindenbe, mert úgy van vele, hogy úgy sem lesz következménye.

Ez az én véleményem, lehet, hogy ettől nem lenne jobb a világ, de a bűnözési arány biztos javulna.

Ja, és mellesleg médiáznám is azokat az eseteket, hogy itt meg itt halt éhen, vagy fagyott meg a "kedves rab", mert nem volt hajlandó DOLGOZNI!!!!!

Tudja meg mindenki, hogy a börtön nem Wellnes,-meg hajléktalan szálló, ahová jó bekerülni, mert addig is legalább eltartanak az adófizetők!

Szép napot!

2009. ápr. 22. 11:14
 40/63 anonim ***** válasza:
60%
Természetesen nem!
2009. ápr. 22. 14:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!