Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Visszaállitanátok a halál...

Visszaállitanátok a halál büntetést?

Figyelt kérdés
Én igen, kevesebb lenne a bünüldözés...Szerintem.
2009. ápr. 16. 21:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim válasza:
86%
Hát vissza állítanám,de csak annál akinél eggyértelmű,le nem tagadható bizonyíték van rá hogy ő tette pl egy felvétel vagy ilysmi,mert az elég gáz lenne ha valakit levágnának aztán kiderülne hogy nem ő volt.Ott már nem lehetne kártérítést fizetni. De amúgy aki gyerekeket erőszakol,vagy sorozat gyilkos,vagy ilyesmi beteg ember simán beültetném a villamosszékbe.
2009. ápr. 17. 10:45
 22/63 anonim ***** válasza:
72%

Én is, azonban nem ítélnék halálra boldog-boldogtalant, csak akiről minden kétséget kizárólag bebizonyosodik, hogy emberölésben vett részt. (pl. az olaszliszkai gyilkosokat mind-mind halálra ítélném, ehelyett 1 már szabadlábon van, a másodikat meg talán mostanában fogják kiengedni vagy már ki is engedték.)

Aztán azokat is halálra ítélném, akik mások gyenge fizikumát (pl. gyerekek, idős emberek) kihasználva brutálisan megverik ok nélkül az áldozatot és kirabolják, természetesen akkor, ha ez nem egyszer, hanem többször fordul elő. Azonban az első ilyen eset nélkül sem maradna böntetés nélkül, én ugyanazt csinálnám vele, amit ő tett. Ha megkéselt egy ártatlan gyereket, akkor ő is kapja ugyanazt.

2009. ápr. 17. 11:22
 23/63 anonim ***** válasza:
80%

Eggyel több "nélkül" került az utolsó mondataim valamelyikébe.

Jav. Az első eset után sem maradna büntetés nélkül....

2009. ápr. 17. 11:25
 24/63 anonim ***** válasza:
67%

NEM.

Ha ölsz, akkor te is gyilkossá válsz. Az mennyivel jobb?

2009. ápr. 17. 12:49
 25/63 anonim ***** válasza:
61%

Ha azt akarjátok, hogy nagyon kevés bűnözés legyen, akkor ezeket kellene megcsinálni:

-törvényeket szigorítani;

-a börtönökben időnként/néha kínzásokat kellene bevezetni (pl.:rabok verése, stb.);

-a börtöncellákban csak ágy és wc lehetne, semmi más;

Pontosabban ki kéne dolgozni, de ha ez így lenne, akkor a bűnözők megtanulnák, hogy a börtön rossz hely, ezért nem akarnának börtönbe kerülni, vagyis nem bűnöznének.

2009. ápr. 17. 13:33
 26/63 anonim ***** válasza:
55%
IGEN, vissza kellene állítani! Persze ítélet előtt alaposan vizsgálódni és csak megdönthetetlen bizonyítékok után! Ehhez persze az is kellene, hogy ne legyen annyi korrupt rendőr és más, igazságszolgáltatásban dolgozók (szakértők, bírók stb).
2009. ápr. 17. 15:29
 27/63 anonim ***** válasza:
66%
Igen.
2009. ápr. 17. 20:11
 28/63 anonim ***** válasza:
70%

Vissza,vissza és vissza!Mindig azok a szájbavágott statisztikák!Igenis lenne visszatartó ereje.A mocskos állatja lehet nem verné agyon a nénikét 200 forintért,lehet nem erőszakolna meg nőket és nem végezné ki őket,lehet nem gyújtaná rá a házat családokra,lehet nem lincselnének meg ártatlan embert!És ha csak lehet,már van visszatartó ereje!

Persze a tőrvényeket alapból át kellene értékelni,mert ilyen aránytalan büntetési szisztéma alapból borzolja a kedélyeket.

2009. ápr. 17. 21:08
 29/63 anonim ***** válasza:
61%

Úgy látom aki a nem-re szavaz le lesz pontozva teljesen... én is és már 3-4 ember aki hasonlóan vélekedik, mint én csúnyán le van pontozva...

Nevetséges aki ész nélkül kattintgat a piros kezecskékre.

Ha annyira a halálbüntetést akarjátok akkor már büntessétek azt is, aki lepontozza az embereket. Az is értelmetlen és nevetséges ja és felháborító. Na de engem tovább nem is érdekel, szerencsére úgysem lesz halálbüntetés.

2009. ápr. 17. 21:17
 30/63 anonim ***** válasza:
61%
Ó jobban izgat a piros kezecske,mint az agyonvert Mari néni?
2009. ápr. 17. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!