Mindig azzal jönnek sokan, hogy szemét zsidók ők irányítják a világot, ők gazdagok. DE ki tiltotta meg a többieknek, hogy meggazdagodjanak vagy nagy befolyást szerezzenek a világon?
„Egyébként pedig vallás alapján megkülönböztetni elég nagy butaság”
Nem csak vallás, hanem egy nép, és tulajdonképpen egy fajta életfelfogás is. Sokakat nem amiatt tartanak zsidónak, mert az a vallásuk, sem azért, mert Izrael kiválasztott népéhez tartoznak.
"DE ki tiltotta meg a többieknek, hogy meggazdagodjanak vagy nagy befolyást szerezzenek a világon?"
A lelkiismeretük. Ha mindenki olyan gátlástalan lenne mint a zsidók, te már meg sem születtél volna.
"Én például soha nem háborgok. Vagy hallottál már engem akár egyszer is?"
Tudod kolopele, vannak pillanatok mikor ha csendben maradnál kevésbé néznének hülyének.
"Ezek szerint te is elhiszed a bitnácik hülyeségét?"
Végre van egy bitkomcsink.
„Csak nem kellene bevenni mindenféle szélsőjobboldali kamut, szándékosan hazudják ezt, hogy összesz**d magad a zsidóktól, meg hogy mindenhol zsidókat lássál.”
A róluk kialakult vélemény már akkor kialakult, amikor még nem létezett szélsőjobboldal sem.
16:01
Már az 1900-as évek első tizedében jelentek meg magyar kiadványok a zsidók térnyeréséről. De vannak akiknek 10x el kell mondani mindent.
"A róluk kialakult vélemény már akkor kialakult, amikor még nem létezett szélsőjobboldal sem."
És erre építette később a szélsőjobb (sőt, néha a szélsőbal, azaz az igazi kommunisták is, pl. Sztálin) a saját zsidógyűlöletét. Csak akkor még a keresztények voltak az üldözők, aminek köszönhetően nem kaptak földeket és sokszor kereskedésből és uzsorából kellet megélniük, néha iparosok voltak. Ugyan rá is jöttek később, hogy rengeteg pénz van ezekben a területekben, de nem irányítják a fél világot.
"Szeretet, mivel nem tudnak szeretni, köszönhető ez főleg a materialista hozzáállásuk miatt. Az egyik zs író kiadott egy könyvet a címe: Szeretet, a végén megjegyezte, hogy sajnálja, hogy ő erre képtelen. Mi képesek vagyunk."
Te nem vagy képes szeretni. Bűnbakokat keresel és egy csoportot szeretetre képtelennek nevezel. Ők is ugyanolyan emberek, mint te.
A materializmus meg nem arról szól, aminek gondolod. Arról, hogy az anyagon túl nem léteznek szellemek, istenek, stb. Sokszor démonizálják, hogy pénzimádat, meg hogy nem értékel kézzel foghatatlan dolgokat. Utána kellene járni normális helyen, nem a mindenféle keresztény oldalon. Én is materialista vagyok, de tudok szeretni.
"A lelkiismeretük. Ha mindenki olyan gátlástalan lenne mint a zsidók, te már meg sem születtél volna."
Ezek szerint aki nem kedves mindenkivel, az gonosz, értem?
Az eugenika sokkal nagyobb gátlástalanságot igényel szerintem.
18:42!
Szimpatikus az igyekezeted hogy a rasszistákat meggyőzd állításaik hiteltelenségéről de nem fog menni. Hiába magyarázod nekik hogy Radnóti, Szerb Antal, Rejtő Jenő, Molnár Ferenc képes volt szeretni nem fogják elhinni. Sőt! Jól megkapták a magukét, Szerb Antalt konkrétan agyonverték, Rejtő a munkaszolgálat közben halt meg. De hát ők ugye alsóbbrendűek akik nem képesek szeretni...
„Az eugenika sokkal nagyobb gátlástalanságot igényel szerintem.”
Nem tudom mit akartál ezzel mondani, de tévedés veszélye áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!