Mindig azzal jönnek sokan, hogy szemét zsidók ők irányítják a világot, ők gazdagok. DE ki tiltotta meg a többieknek, hogy meggazdagodjanak vagy nagy befolyást szerezzenek a világon?
„A szegényebb réteg jó része így gondolkodik, kérdező. Mindig más az oka annak hogy őneki semmi nem sikerül.”
Mi az hogy semmi sem sikerül? A siker mértékegysége nem a Forint vagy a Frank vagy Dollár vagy az Euró.
Egyébként te tudod a legjobban hogy mekkora a felelőssége ebben a kérdésben annak, akinél a pénz van.
"Mindig azzal jönnek sokan, hogy szemét zsidók ők irányítják a világot"
KIK jönnek ezzel? A bitnácik. Minek velük foglalkozni?
"DE ki tiltotta meg a többieknek, hogy meggazdagodjanak vagy nagy befolyást szerezzenek a világon?"
Ezek szerint te is elhiszed a bitnácik hülyeségét?
A legtöbbünknek senki sem tiltotta meg,hogy meggazdagodjon, ez igaz. De én is mindent megtettem érte. Tanultam és tanultam, próbálok a jég hátán is megélni, ahogyan sokan mások.Mégse gazdagszunk. Másrészt nem lehet mindenki gazdag. Ezt kéne már megérteni végre.Hagyják az egyszerű embert dolgozni és abból megélni.De nem, azt nem lehet.Vegyük el a műszakpótlékát, emelkedjen az egekbe a sz@ros kis panellakása törlesztője stb.
Míg a tehetősebb megint jobban járt.Na ezért ábrándultam ki a FIDESZ-ből...
"DE ki tiltotta meg a többieknek, hogy meggazdagodjanak vagy nagy befolyást szerezzenek a világon?"
hát, öhm... lássuk csak... a banki világba, a politikába mind protekció kell, az a jó, ha valakinek a fia vagy, különben nem fogsz oda bekerülni. mondanom sem kell, sok a zsidó mindkét területen, ezért eléggé családiasak lettek a pénzügyi munkahelyek, meg az állások a parlamentben.
persze, nem kell keseregni, hanem meg kell találni az élet azon területét, ahol tudunk boldogulni, és le kell sz@rni a belterjes zsidó munkahelyeket, de mégis csak idegesítőek.
A zsidósággal, vagy nevezzük cionistáknak, lényegtelen jelen pillanatban, nem az a baj, hogy hatalomra jutottak, hanem hogy a hatalmat hogyan használják föl. Mert ha az lenne, hogy a világon minden vezető pozíciót, még a polgármesterit is zsidók töltik be, de a világ jobbá tételén fáradoznának, nem lenne semmi gond. De nem arra törekednek. Nézd meg Hollywood-ot, csak zsidó lehet híres, aki nem zsidó az nem futhat be nagy karriert, maximum szakemberként, vagy esetleg akkor, ha már a családja régóta ebben a szakmában dolgozik. Mondj 5 olyan színészt Hwoodban, aki nem zsidó, mást nem engednek oda.
Nézd meg a politikai elit összetételét, nagyrésze zsidó, nem csak nálunk, hanem más országban is, és merre halad a világ? Az eu és az usa is küszködik, haldoklik. Ellenben ahol nincsennek zsidók, a kelet lassan, de fejlődik, persze őket is lehet szapulni. Az oroszok pl most fejleszetettek ki egy csúcsrepülőt, ami az amcsi raptort simán veri.
De igaz a magyar médiára, csak zsidók juthatnak be, senki más, Az rtlklubon számtalan műsor van, amit zsidók vezetnek (a heti hetes minden meghívott tagja az, a bemondók azok, stáhl judit, gangxta, ábel anita, alföldi -ezért volt a nagy balhé a színházzal, azurák, bakáts lopakodó, barabás éva stb.)
Egy színész ismerősöm mesélte pár éve, hogy beszélt egy lánnyal, aki a színház és filmművészetire járt, színésznőnek tanult, a lány mondta, hogy a szakon mindenki zsidó, de így nyíltan, ő is az volt, persze az ismerősömet is meglepte.
Meg kell érteni, hogy akit látsz a tvben, plakátokon, interneten az mind zsidó, mást nem engednek oda, csak ha nagy vagyona van.
Senki nem tiltotta meg, csak nehezen megy ha nem engednek a tűz közelébe, persze ha van egy jó ötleted melléd állnak, amíg pénz van benne támogatnak, aztán ennyi, vagy elveszik az ötleted. De ez másra is jellemző nem csak a zsidókra. Te hogyan gazdagodnál meg?
"Vagy ők akkor jobbak mint a többi ember, hogy mindezt el tudták érni?"
:D hát persze. http://www.youtube.com/watch?v=0SWK6MwmcNQ
"Viszont az akinek egész nap fizikai munkát kell végezni, szar fizetésért az a zsidókat okolja mindenért."
Részben igazuk van, részben maguk is hibásak, részben kapitalizmusban az ember is csak pénz. A politikusaink zsidók, szerinted az elmúlt 20 évben jót tettek a magyar néppel? A TMRSZ júniusban felszólította a parlamenti képviselőket, hogy vallják be az állampolgárságukat, mindössze 3-an jeleztek vissza. Ez azt jelenti, hogy a többi nem merte bevallani, hogy 2-ős állampolgár (magyar-izraeli) vagy sem. Persze ez a médiában nem jött le.
Akik szerint igaz a zsidó-összeesküvés: mégis milyen megoldás van ellenük? Mert én úgy tudom, hogy felrobbantják a földalatti alagutaikat, ha fellázadunk ellenük. Vagy az egész csak egy bullshit?
A hollywoodi baromsághoz: ha kell, tudok guberálni neked nemzsidó színészeket. Kapásból itt van Mel Gibson, aki mellesleg antiszemita is. Csak nem kellene bevenni mindenféle szélsőjobboldali kamut, szándékosan hazudják ezt, hogy összesz**d magad a zsidóktól, meg hogy mindenhol zsidókat lássál. Pl. Bill Gates-et is sok helyen zsidónak tartják csak azért, mert gazdag. De egyszer láttam már olyat is, hogy tagadták a hozzájuk kedves cégük vezetőjének a zsidó származását, pl. egyesek szerint a Commodore céget a zsidó Microsoft tette tönkre (pusztán gonoszságból), pedig a Commodore cég alapítója, Jack Traimler egy holokauszttúlélő is, akkor kezdet zuhanni a cége, mikor kitúrták onnan.
"mégis milyen megoldás van ellenük?"
Szeretet, mivel nem tudnak szeretni, köszönhető ez főleg a materialista hozzáállásuk miatt. Az egyik zs író kiadott egy könyvet a címe: Szeretet, a végén megjegyezte, hogy sajnálja, hogy ő erre képtelen. Mi képesek vagyunk.
"ha kell, tudok guberálni neked nemzsidó színészeket. "
Guberálj! H Jackman pl nem az, de a Jokert játszó srác sem volt az, vagy aki a Thort játszotta. Akkor N Kidman sem ha jól tudom, vannak ezt nem tagadtam, de nagy részük az.
Na Gibson pedig egy furcsa eset, őt a zsidózásáért tették ki, nem azért, mert ivott.
Egyébként pedig vallás alapján megkülönböztetni elég nagy butaság, mert nem attól lesz valaki zsidó, mert olyan vallású, hanem az erkölcs számít, támogatja a zsidók céljait vagy sem, attól még lehet valaki keresztény hogy a zsidók szekerét tolja, de az már nem jó keresztény.
BGates pedig zsidó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!