Tényleg nem lőtték ki egyetlen tüntető ember szemét sem 2006-ban?
Amikor megkérdezték tőle, hogy hibásnak érzi-e magát ez ügyben azt hiszem elég konkrét választ adott: "más kérdés?"
Egy igazi p@r@szt
itt van élből kettő, névvel.
tény hogy igenis lőnek fejmagasságban gumilövedékkel és iszonyú kegyetlenek..
a politika és a média feladata hogy eltusolja az egészet és úgymond elhallgattassa a sértetteket.
ne higgy az mszp-nek (de a fidesznek sem).. gerinctelen férgek. sajnos az emberek agyát átmosták :/
Fiatal lehetsz, mert nincs elég tapasztalatod és minden maszlagot beveszel (ha beveszel). Egy kicsit gondolkodj, de mindkét oldal "agyával". Akik ott voltak a tüntetésen (ami a fineszesek által volt szervezve) és tisztességesen viselkedtek azokkal együtt érzek. Akik csürhe módjára törtek - zúztak, kivetkőztek emberi formájukból azokat lecsuktam volna és addig dolgoztatnám őket, amíg az általuk okozott kárt ki nem fizetik. A másik, hogy minden csak nézőpont kérdése. Normális ember ilyen tüntetésre nem megy el. Most, hogy kevesebb fizetést kaptam valamelyik nagy fineszes is megszervezhetne egy "Orbán takarodj" tüntetést és akkor megláthatnánk a hatalmon lévők reakcióját. A mai ellenzék ennél intelligensebb, mert az ilyen vitáknak a parlamentben van a helye, nem az utcán!
De, el lehet tanulni a fineszesektől és meg lehet még csinálni. Lehet, hogy egyszer körbejár.
A belőve, kockakővel dobálózó vandálok ellen, valóban nem szabadna gumilövedéket használni.
Van éles.
@Dobszoli:
Ilyen belőtt vandálokra gondolsz?
Nekem is van itthon gumilövedékem, majd takarásban közlekedj :) Jól lövöm a futót... :)
Styloo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!