Vasárnap szavazás. Ki mit mond az igen ellen és mellett, illetve a nem mellett és ellen?
Semmit nem magyaráztak belém kommunista! És nem is engedem hogy egy másik tapló kioktasson, pláne egy kommunista zsidó (nézz tükörbe faszikám!!) és a legnagyobb baj azzal van hogy hol maradt a befolyt lóvé azoknál meg ezeknél. Lehet hogy ott lenyúlta a sok szemét magyar vállalkozó, de legalább felfutott a belgazdaság. Most meg vándorol ki mindenféle szemétládához külföldre, mert állítólag befektető itt, valójában tál lencséért vásárolt meg vagyonokat érő ingatlanokat, telkeket gyárakat. Te meg szépen elmehetsz az Izraeli haverjaidhoz megkérdezni hogy mit művelnek itt! Idézhetek egyet tőlük:
-"Túl sok itt ez a 10 millió magyar, elég lesz ide 6 millió is, majd teszünk is róla!"
Mellesleg ahol ekkora marhák képesek megélni, annélkül hogy süllyesztőbe kerülnének, ott meg is érdemlik, hogy módszeresen kifasírozzák őket, faszikám.
Kicsi zombikám. Elárulok neked pár titkot.
1. Nem zsidó, hanem székely vagyok, erős sváb beütéssel apai ágon. (Ha ez neked elég, akkor elárulom, hogy apai nagyapám a keleti fronton harcolt a Hunyadi páncélgránátosok kötelékében - ha ez mond neked valamit. ... Ott igen ritka volt a zsidó közöttük.)
2. Nem vagyok kommunista sem. Sőt. Tudom, a zombi agyaddal ezt nehéz felfognod. Tipikusan az "Aki nem velünk van, az ellenség" elvet vallod. És az ilyen agyatlanok miatt jut oda az ország, ahova. Nem ártana, ha elkezdenél gondolkodni is, nem csak a belédsajtolt hülyeséget nyomnod. Persze nem kötelező, csak ajánlott... :)
Attól, hogy valaki nem a te véleményeden van, attól az még nem kommunista, és legfőképpen nem zsidó. (És te tükörbe néztél, zombikám? Vajon a felmenőid között mennyi a magyar, és mennyi az egyéb? ... Pl. zsidó? :) :P )
3. "legalább felfutott a belgazdaság"
Az volt még a felfutás, hallod-e?! :DDDDDDDD
Bár a te értelmi szintedhez képest minden fentebb van, így biztos ezért érezted, hogy "ily' nagy magasságokban" voltunk. :D
4. Nincsenek izraeli haverjaim. De ennek ellenére nem vagyok zsidógyűlölő sem, ellentétben veled. Sőt, nagyapám sem volt az. A hazájáért harcolt, hogy ne szállják meg a kommunisták. (Tudod a szövetségesek csak a feltétel nélküli megadást fogadták volna el akkoriban. És a legtöbb német és magyar nem azért harcolt a végsőkig, mert annyira náci lett volna, hanem azért, hogy ne legyen mégegyszer ugyanaz, mint az 1. vh. után.) Az én családom megpróbált tenni ezért. Nem zsidógyűlöletből, sőt, nem is kommunista-gyűlöletből. Hanem - itt jön majd egy olyan szó, amiről gyanítom még nem hallottál soha - hazaszeretetből.
5. Az idézetet még soha nem hallottam. Ha adnál linket is, talán utánanézhetnék. Nem kétlem, hogy igaz, de a te írásodból süt a gyűlölet és az ostobaság, így egyáltalán nem fogadom el hitelesnek.
6. "Mellesleg ahol ekkora marhák képesek megélni, annélkül hogy süllyesztőbe kerülnének, ott meg is érdemlik, hogy módszeresen kifasírozzák őket, faszikám."
Látom, érted a lényeget. Már csak az hiányzik, hogy emellett tükörbe is nézz, és meglásd önmagadat, mint a legnagyobb marhát. :)
Én inkább arról szavaztatnám a jónépet, hogy kell-e nekünk ennyi politikus, aki semmit nem csinál, csak a mi pénzünket nyúlja le.
Én személy szerint minden megyéből bent hagynék 2 embert a többit pedig zavarnám el a parlamentből, de az legalább is tuti, hogy a két legnagyobb pártot tüntetném el legelőször, és majd vitatkozzanak egymással valami sarki klimóban, ahol a kutyát sem zavarják.
Ez a baj ezzel az országgal, hogy csak két pártot látnak, a FIDESZ-t, és az MSZP-t. Miért kell nekünk bármelyik is? Menjen mindkettő a francba.
Csak egyetlen sikere volt mindkettőnek, és az az, hogy teljesen megosztották a népet.
Egyik sem jobb a másiknál, hisz mindegyik csak a saját zsebét tömi.Aszem erre mondják, hogy egyik kutya, másik eb.
Semmi gond, már eldőlt.
Végre sikerült visszaállítani a szocializmust, ne fizessünk semmiért! igen, igen, igen, minden legyen inegyenes!
csak aztán senki ne panaszkodjon az oktatás színvonala miatt, vagy, hogy nincsen ágy a kórházban, és a rendelőben terhesen kisgyerekkel várhat itélet napig is. mert nincs időpont, nincs elég munkaerő stb.
VENNÉTEK TUDOMÁSUL, HOGY MINDENNEK ÁRA VAN!
Én inlább fizenék sok pénzt is, csak kapnék érte szolgáltatást!!!
Az a ehlyzet, hogy az IGENNEL nem változtattunk, hanem visszaléptünk hármat. Nekem nem fájt a vizitdíj, pedig nem vagyok egy gazdag ember. Van egy orvos ismerősöm, a vizitdíjból felújítatta a rendelőjét, vett új, modren műszereket, amivel az emberek egészségesebbé válását szolgálja, amivel hamarabb észrevehetőek a betegségek. Ami vizitdíj nélkül nem lett volna lehetséges... És már nem is lesz. Most 3 évig biztosan nem lesz vizitdíj. Nem lehet. Tényleg 300Ft-on megy a vita, azért fizettünk 6 milliárdot a népszavazásért. Meg nekem ne küldjön levelet a FIDESZ, hogy támogassam a kampányát, hol él ez? Félreértés ne essék, nem szeretem egyiket se. Az MSZP-t sem bírom nézni. Mert be vannak sza*va. Nem tudom mi lesz itt. A tandíjjal az a gondom, hogy vannak tanulók, akiknek nem azért rosszabb az eredménye, mert nem akar tanulni, hanem mert olyan az anyagi helyzete, hogy pl. dolgoznia kell a suli mellett, különben nem tudna egyetemre járni. (Mert ugye lássuk be így sem ingynes az az egyetem: könyvek, jegyzetek, fénymásolások, albérlet, kaja, hát élni kell). Tehát a tandíj kérdés összetettebb dolog. Egy tanács: már most tegyetek félre havonta egy kis összeget, hogy 5-10-20 év múlva ne kelljen azt mondanotok a gyerekeiteknek: ne haragudj kicsim, nem mehetsz egyetemre, ide+oda, mert nincsen pénz, anya/apa tudod nem tett félre neked ilyesmire semmit. Szal összetettebb a tandíj dolog annál. hogy kell e fizetni vagy sem, mert azon belül még fel kellene állítani bizonyos szociális körülményeket: amit említettem, mindenképpen. Más egyébként nincs is nagyon. Aki dolgozik suli melett, semmiképpen se kellene pl fizetnie.
Olyan rossz, hogy ennyi butus ember van Magyarországon, akik csak a tv-ből tájékozódnak és könnyen uszíthatóak, manipulálhatóak, mint a zsidózós emberke. Nem hiszem, hogy a saját véleménye az, amit mondott. Na de nem fikázok senkit, nem igazán a kenyerem.Valamit tenni kell, nem hátrafelé, azért ebben talán egyetérthetünk ,,párttagságtól" függetlenül. A lázadás nem visz semmire. Csak ki kell fizetnünk a károkat, amiket a tüntetók okoznak. Szal kedves tüntetők! A ki nem dobott pénz is bevétel! Ne rongáljatok, és már kevesebbe fog kerülni a kenyeretek pár forinttal. Sok kicsi pedig ugye sokra megy. De sokmindent mondanék még:)
Tudom, hogy már ezer éve volt a szavazás, meg minden, de elolvastam, ki miket írt, és mivel érveltek az igenek és nemek mellett. Érdekes módon mindenki azt írta, hogy 3 igen, vagy 3 nem. Na, az ilyen emberek nem arról döntöttek, hogy mi lenne a jobb hanem arról, hogy fidesz vagy mszp... Mert nem volt kötelező 3 igennel/nemmel válaszolni. Én szerettem vna, ha megmarad a vizitdíj, azonban a tandíjat és a napidíjat igazságtalannak tartottam.
Az érvek, amiket hallottam (vagyis olvastam) nagyon gázosak, (nem akarok senkit elítélni), hiszen nem látnak a dolgok mögé... Bár volt, aki kicsit mélyebben belegondolt a dologba. Nos. Nagyon nagyon sok adót fizet egy magyar ember, és még ezek után is kellene fizetni bizonyos dolgokért??? Ha csökkent volna az adó, akkor lehet hogy más lett vna a szavazás eredménye. De nem. Ez olyan, mintha kifizetnéd a péknek is meg a szállítónak is meg a boltosnak is a kenyeret. 3x, ugyanazt a kenyeret... Mert fizeted a Tb-t, meg még fizess, hogy kórházban vagy. Fizeted az adót, amiből elkülönítenek oktatásra, és még tandíjat is fizessél... Akkor lett volna adócsökkentés.
És az meg milyen, hogy szidjuk a köztisztviselőket???????? Miért??? Mert van egy két vezető egy egy hivatalban, akik úgy nyúlják le a pénzt ahogy tudják (pont úgy ahogy tisztelt vezetőink), akkor már az összes többi alkalmazott is olyan????????? Attól még hogy az államtól kapják a pénzüket, ugyanúgy DOLGOZNAK. Igen. És ha nem lennének akkor egy kib*szott nagy káosz lenne az országban (nem olyan, amilyen most van, nem politikai káosz). És egy átlagos hivatali dolgozó, 25 év munkaviszony után, DIPLOMÁSAN, mindennel együtt 120ezer ftot visz haza. Ez nem valami sok. Ahhoz képest...
Azt bánom, hogy nem maradt meg a vizitdíj. Vki írta, hogy évi 6000ftnál többet nem kell fizetni a vizitdíjért. Dehogynem!!!! Mert az szakorvosonként volt értendő... Nem pedig összesen... De akkor is, annak még láttam értelmét, tapasztaltam a pozitív hatásait.
Összegezve az egészet, 66%ban (gyengébbek és kedves zsidózós kedvéért 2/3ban)elégedett vagyok a szavazás eredményével, látom, hogy sok ember annyit sem ért a dologhoz, hogy hagyjuk, de ők dönthettek a sorsunkról, és még annyit, hogy egy két itt nyilatkozó nagyokos szerint gáz ha egy fiatal diplomás elhúz kf-re. Mondjuk 5 év tanulás után nem akar éhenhalni. (megsúgom, gazdasági mérnökként...) Aki meg írta, h gyurcsány ilyen diplomával a másik meg olyannal jutott miniszteri poszthoz, hááááááááááááát. Igen, Mo.-n jogi diplomával lesz vki földművelésügyi miniszter, vagy éppen olyan lesz a hadügyminiszter aki életében nem volt katona... Kicsit sántít... Miért nem hozzáértők irányítják az országot??? Mert vannak olyan begyepesedett barmok (mint a kedves zsidózó), hogy mondanak nekik valamit, azt egyből bekajálják, mer annyi eszük sincs, hogy esetleg az eszükbe jusson, hogy el kéne GONDOLKODNI... Csak mennek, mint a birkák. És csőlátás ezerrel. És a politikus meg támogatót talál benne. Nem tudom, mi lesz itt ebben az országban. Nem akarok ilyen fejetlen helyen élni, sürgős változásra van szükség, de mindenki csak ül a seggén, vagy éppen szétvernek egy-két várost...
És az egészben az a legborzasztóbb, hogy arról kellett dönteni, akarsz e fizetni vagy sem. Ez anyagiaktól függetlenül is NEEEEM. Ki akarna fizetni, ha "ingyen" is megkaphatja azt a bizonyos dolgot???
jah, nem utolsó sorban, az oktatás színvonala nem a pénztől, hanem a tanártól függ leginkább. (mert hiába a több 10ezres projektor, ha a tanár nem tud magyarázni, és nem érted amit mond, vagy csak szimplán egy barom.) :) Orvosokra ugyanez. Ha szemét, lekezelő a doki, akkor az is marad, függetlenül a vizit/napidíjtól.
Nah, ennyi volt. És csak hogy egy két embert felhúzzak, én nem fizetek tandíjat, szarul tanulok, több idő lesz amíg elvégzem a sulit, de most hajtok, hogy egy kis ösztöndíjam is legyen, majd diploma után külföldre megyek!!! hehehe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!