Hogyan fog vasárnap lezajlani a szavazás az én szemszügemből?
Figyelt kérdés
Mit kell vinnem, amikor szavazni megyek, Hogyan fog kiunézni a szavazólap?
2 szavazólapot kapok? úgytudom... Melyiken kire lehet majd szavazni?
Mennyiben fog hasonlítani az európa Parlament jelöltjeinek a szavazására?
2010. ápr. 9. 22:23
1/6 anonim válasza:
Tolmácsot vigyél minden esetre...lol
2/6 anonim válasza:
Mi a te szemszüged te kis drága? D
3/6 anonim válasza:
Vidd magaddal a személyi igazolványodat és a lakcímkártyádat, ezekkel azonosítanak be, kapsz szavazólapot (1 vagy 2 lap), 1 listát és 1 helyi jelöltet kell ikszelni, nem muszáj, hogy ugyanaz a párt legyen, kapsz borítékot (vagy megkérdezik, hogy kérsz-e), bemész egy fülkébe, ami úgy néz ki, mint egy próbafülke a kínaiban, behúzod a függönyt, ott van toll, tehát nem kell tollat vinned magaddal, ikszelsz, majd összehajtod a papírt, be a borítékba (de anélkül is lehet), és a nemzeti színű szalaggal átkötött dobozba (amit urnának hívnak) bedobod, mint egy postaládába. Ha első szavazó vagy, lehet, hogy kapsz emlékplakettet is (én anno kaptam, nem tudom, hogy most csináltak-e).
4/6 anonim válasza:
Ezek szerint az EP választáskor már nagykorú voltál. Akkor meg mi a kérdés? Voltál már egyszer szavazni, nem? Mindent tudsz.
5/6 A kérdező kommentje:
Wáháááháá nagyon vicces hogy mellényúljtam 1 betűvel :)
Nemhogy értelmes választ írtatok volna...
3. Köszönöm szépen a részlete, hasznos választ!
4. Igen, már akkor pont nagykorú lettem... Ezért is kérdeztem, hogy mennyiben fog hasonlítani a két szavazás...
Még annyit szeretnék megtudni, hogy a helyi jelöltnél az is fel lesz tüntetve, melyik párt színében induL? Bár ezt csak kíváncsiságkép... anéélkül is tudom kire:)
2010. ápr. 9. 23:33
6/6 anonim válasza:
Igen, oda lesz írva a jelölt nevéhez, hogy melyik párthoz tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!