Hogyha most lenne szavazás, kire szavaznál? És hogy voltál ezzel április 11-én?
Figyelt kérdés
Én pl. áprilisba is Jobbikos voltam és most is az vagyok..2010. aug. 13. 23:17
1/11 anonim válasza:
jobbikos voltam, vagyok, leszek:D
Szebb jövőt!
4/11 anonim válasza:
közöd?
Most senkire és az önkormányzatin sem fogok senkire voksolni! Ápr.11én Fideszre... de mostmár elég felhatalmazást kaptak asszem
5/11 anonim válasza:
Rajzolnék egy orbitális faszt a szavazólapra. Ápr 11-én fideszre szavaztam... Mos tis csak azért rajzolnék rá, h érvénytelen legyen a szavazatom, de szavazni elmenjek.
6/11 anonim válasza:
Nekem nem a párt kevésbé fontos, inkább a személy. Ez alapján szavaztam tavasszal is. Az önkormányzati választáson függetlenre fogok szavazni, mert a mostani 20 éve Fideszes polgármesterünk egy rakás sz@r. Ja és most már országgyűlési képviselő is, hogy nektek is "jó" hírem legyen. Amikor a Fidesz volt hatalmon, azzal töltötte az idejét, hogy OV-t és társait ide hívja focizni. :S
10/11 anonim válasza:
Jobbikra szavaztam és most is így tennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!