Vasárnap szavazás. Na de mikor lehet megtudni az eredményt? Még vasárnap este vagy csak hétfőn?
Figyelt kérdés
Nagyon izgulok:D2010. ápr. 9. 16:17
2/13 anonim válasza:
Vasárnap késő este. Közvetít a tévé.
3/13 anonim válasza:
2 forduló lesz ugyebár, szóval vasárnap este csak az 1. forduló eredményét lehet megtudni.
4/13 anonim válasza:
remélem nem lesz 2/3 a a fidesznek :(
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi!
Remélem Fidesznek meglesz a 2/3-ad,Mszp-nek meg 35%.
2010. ápr. 9. 16:20
6/13 anonim válasza:
Ja, vasárnap este. Azt hiszem a Frizbi(ehe...szánalmas) c. műsorban beszélgetnek is a "győztessel".:)
Nem tudom, hogy kire szavazzak... Én ezért stresszelek. Bár azt hiszem majdnem teljesen mindegy.
7/13 anonim válasza:
De figyeljetek már... a legfelsőbb szintű vezetőket csak 2/3-os többséggel lehet elszámoltatni. Ne legyen elszámoltatás, vagy mi? Ha nem lesz meg a 2/3, akkor a sunyi MSZP-s felső vezetők továbbra is ott fognak lapulni.
Arról nem is beszélve, hogy egy normális alkotmányunk se lesz, mert azt is csak 2/3-al lehet.
8/13 anonim válasza:
miért jó az, ha egyik gazember számoltatja el a másik gazembert?
9/13 A kérdező kommentje:
Csak vicceltem.Gusztustalan banda,remélem koalicióval nem lesz meg nekik a 30 %.Jobbik győzelmet!
2010. ápr. 9. 16:27
10/13 anonim válasza:
"Arról nem is beszélve, hogy egy normális alkotmányunk se lesz, mert azt is csak 2/3-al lehet."
ja csak ne a fityesz 2/3 jával változzon az alkotmány mert rosszabb lesz mint volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!