Szerintetek mennyi esélye van a Jobbiknak a 2014-es választásokon?
A Fidesz leszerepel most, az MSZP már rég leszerepelt, az LMP meg viccpárt. Szóval szerintetek?
Adjon az Isten Szebb jövőt!
"érdekes a kolompárnak gyárja van akkor gondolom ott van egész nap dolgozok esste nem lesz fáradt még van ideje ilyen ,,gyö9kerekkel,, magyarellenesekkel amilyenek mi vagyunk harcolni?
viszont kérdező ha te ateista vagy akkor miért mondod hogy adjon az Isten Szebb Jövőt?" Ti tényleg ilyen színvonalon képzelnétek el az ország vezetését? Bár én már lassan semmin nem csodálkozom.
"Nem baj a lenyeg, h covenant ismet beszolhatott kemenyen a jobbiknak:D
Szerintem o maga teszi fel ezeket a kerdeseket, h aztan beugathasson:D"
Nem nyert. Miért fáj, ha kritizálom egyetlen kedvenc pártodat?
"a komcsik cigányok keményen dolgoznak tudom "
A Jobbikosok nemzeti bolsevikok
ennyit erről.
"Mert már elegem van abból,hogy a cigányok b@szlatnak"
Tehát azért, mert nem tudsz magadra vigyázni, a Jobbiknak kell hatalomra kerülnie?
Mást is b@sztatnak, de
1. tud magára vigyázni
2. nem egy pártól várja azt, hogy ez megoldódjon
"van nem ugy mint a fideszesek 90%ának aki komcsiból hirtelen fideszes lett és komcsizik"
Te is komcsizol, aztán nagy kedvenceid a Fidesz köpönyegéből és a MIÉP féle csurkistákból jöttek össze
(csurka kijelentette, hogy aki miépes, szavazzon a Fideszre)
hagyd már abba a kommunistázást, mert itt a legkommunistább párt nem az MSZP, hanem a Jobbik!
"viszont kérdező ha te ateista vagy akkor miért mondod hogy adjon az Isten Szebb Jövőt?" "
Azért, mert a leventék így köszöntek a Horthy-korszakban, no meg a bőrfejűek is így köszönnek a mai napig.
ÚRISTEN hogy mennyi hülye jár erre már a jobbik nem csak magyargyúlölő de komcsi is akkor én utálom a magyarokat és komcsi vagyok kösz szépen
a jobbikot nem alapíthatták olyan emberek akik eddig nem álltak egy párt oldalán sem de a jobbikosok nagy része fiatal tehát nem dolgozott 20éve vagyis nem volt a rendszerváltás előtt politikus
Kedves kérdező!
Én nem vagyok nagy fórumozó, mindig csak leskelődtem a háttérből, ki miket ír, de most úgy éreztem muszáj leírnom a véleményem. Eszméletlen, ami itt folyik, amiket olvastam egyes emberektől elszállt az agyam.
Engedd meg, hogy véleményezzem pár fórumozó hozzászólását:
-Hogy a jobbik tönkretenné az országot? Először is ez erős kijelentés mondván, hogy még nem voltak hatalmon -velük szemben az MSZP és a FIDESZ már bebizonyították az évtizedek alatt, hogy mindig lehet mélyebbre süllyedni. És igen, Ők már tényleg megmutatták hogyan kell tönkretenni egy országot! Gratuláljunk nekik, lehet bármelyikre szavazni, aztán az Isten óvjon minket a tovább romló állapotoktól!
-Hogy a jobbik egy NÁCI párt? Ugye, hogy nem kellet volna egyeseknek aludni azokon a történelem órákon! Igen, a jobbik kijelenti, hogy Tiszteli és Szereti a Magyar Nemzetet, a Magyar földet, és küzdenek érte! Embertelen, mocskos dolog ezeket a hazaszerető szavakat kiforgatni odáig, hogy nácisták! Szégyen! Ti nevezitek magatokat Magyaroknak? Szégyen! Szégyen!!! Sír a szívem miattatok!
-És aztán... Tegyünk különbséget a Nemzeti-szocializmus, és a Nacionalizmus fogalma között. MÁST JELENTENEK! Okostojások, lehet googlezni.
Ha már a fogalmaknál vagyunk, akkor Radikalizmus. Na? Ugye? Nem jut semmi eszetekbe a "szélsőséges, durva, elvetemült" kulcsszavakon kívül. Pedig a radikalizmus alapból nem szélsőséges, CSAK képes elmenni szélsőséges nézetekig azért, hogy a jelenlegi, alapjaiban HIBÁSAN felállított rendszert gyökerestől változtassa meg, és ne csak ideiglenesen találjon ki valami gyógymódot, és próbálja fenntartani a látszólagos rendet enyhítve a tüneteket, hanem a radikalizmus arra törekszik, hogy gyökerestől kezelje a fennálló problémát, újra lefektesse az alapokat, ezáltal megszüntetve az ebből fakadó rossz körülményeket, romló helyzetet. Most őszintén, ezen ellehet gondolkozni, hogy tényleg olyan rossz-e. Vagy ti romló társadalomba szeretnétek felnevelni a gyerekeiteket, unokáitokat? Én nem! Kell a radikalizmus, igen!
A politika egy mocskos dolog, tudom, és nagyon nehéz tisztességes utakon végigjárni ezeket az utakat, amit a jobbik próbál, nem beszélve arról, hogy a jelenlegi hatalmak, a zsarnokoskodó kormány, a hazug média eszméletlenül képes manipulálni az embereket, és könnyedén képes bemocskolni az őt veszélyeztető szervezeteket, pártokat, személyeket. Felmész egy hírportálra, egy nagyobb hírkeresőre, szinte csak olyat fogsz olvasni\látni\megtapasztalni, aminek nem hogy a fele sem igaz, nem csak a képedbe hazudnak, vagy elferdítik az igazságot, szelektálják az információt, de elakarnak csak vele szédíteni, a fennálló valós problémákról akarják elterelni a figyelmünket, a kis dolgokat szeretik kiforgatni, a nagy, valós problémákat meg összezsugorítani vagy teljesen eltüntetni (persze csak a hírét, mert a probléma fennáll továbbra is. Ez ugye nem megoldás)
Egyszerűen NEM SZABAD MINDENT ELHINNI! atv,hvg,index,RTL,stb,stb. ugye hogy ismerősek...
A Magyaroknak össze kell fogniuk a Nemzet egységéért, az országért, a JÖVŐNKÉRT, és ahelyett hogy nácizzuk meg kommunistázzuk egymást, tenni kéne valamit! Hát itt a jobbik, akik a Nemzetünket próbálják védeni, támogatni kéne őket. Mindenki a megújulásról álmodozik, meg nagy változásokról, de ilyen nincs már több mint 20 éve, azóta csak lefelé szánkózunk. Itt egy új, életerős párt, akik kiállnak a Magyar Nemzetért, beszélnek a valós problémáról, a programjaik igenis jók, és nekünk akarnak segíteni, és úgy háláljuk meg, hogy lenácizzuk és megyünk szavazni a mocskos komcsikra akik miatt idáig jutottunk, vagy az álszent ZSIDESZ-re, akik még löktek párat a szakadék felé, és máson sem járt az eszük mindvégig mint hogy megszilárdítsák a hatalmukat és királyokként éljenek, mi meg jól elletünk felejtve közben! Komolyan rájuk akartok szavazni?
És nem ők a hibásak, hanem mi, hogy tétlenül hagyjuk, hogy zsarnok vezetőink legyenek, és igen, mi juttattuk hatalomra őket! Nincs mentség! Mennyi szenvedést kell még eltűrni, hány szégyennel teli évet kell még a hátunk mögött tudni ahhoz, hogy megjöjjön az eszünk, és rend legyen az országban? Én adok egy esélyt a Jobbiknak! Bizonyítsanak, hogy tudnak kormányozni, bizonyítsunk mi is, hogy összetartunk még! Had essen le minden csótány álla, hogy ilyen talpraesett lett Magyarország, hogy megszavazták azt a pártot, amely kiűzi a csótányokat az országból, és akkor majd szaladhatnak amerre látnak!
De most még ezek az emberek füstös szobákban a pénzüket számolgatják, és rajtunk röhögnek, hogy milyen szánalmasak vagyunk! Na ebből elég!
Itt az ideje felébredni az édes álmokból..
itt az ideje felébredni a Magyar Nemzetnek!
És tiszta szívemből szebb jövőt kívánok minden Magyar embernek!
Tiszteletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!