Szerintetek mennyi esélye van a Jobbiknak a 2014-es választásokon?
A Fidesz leszerepel most, az MSZP már rég leszerepelt, az LMP meg viccpárt. Szóval szerintetek?
Adjon az Isten Szebb jövőt!
"Aki 400 ezret fizet egy dolgozónak, azon nem nevetni kell, hanem megbecsülni,.."
Ahha 400 ezret kap a WC-s néni is mi?:D
Na ne röhögtessük egymást,ma Magyarországon 400 ezret "dolgozó" sehol sem kap kézhez.Legfeljebb 1-2 multicégnél az irodai felsővezetők és a főmérnökök keresnek ennyit vagy ennél többet.
Ennek a "kolopele" nicknevű felhasználónak már több helyen olvastam az öndícséreteit,valszeg nagyrészt kamuzik.
"(hungarista az aki,hisz Istenben,Szereti a hazáját,(Nagymagyarországot),szereti a családját,őszinte,becsületes,hűséges és utálja azokat akik a magyar nemzet ellen tevékenykednek.)"
Jézusom, akkor most én is hungarista vagyok??? :-(
Azért kíváncsi lennék rá, hogy ki is dönti el, hogy mi minősül a magyar nemzet elleni tevékenységnek? Talán ti???
Ugye istenhívők vagytok. Akkor milyen alapon ítélkeztek bárki felett? Ez nem a ti dolgotok!
Szeretitek "Nagymagyarországot". OK. És a JELENLEGI Magyarországot nem szeretitek???
Nektek mindenki drága magyar testvér, aki a határainkon kívül él. És akkor a szomszédot miért fojtanátok meg egy kanál vízben???
MIÉRT GYŰLÖLKÖDTÖK??
Pedro
00:37
Tévedsz, nem kamuzik...
Homlokegyenest ellenkező a politikai hozzáállásunk, szinte soha nem értünk egyet. De meggyőződtem róla, hogy kolopele nem kamuzik, valóban igazat ír. Tényleg saját cége van.
A 400 ezres fizetés pedig csak NEKED álom, sokak keresnek ennyit. Bár az is igaz, hogy nem segédmunkával - ehhez azért annál több kell, főleg nyaktól felfelé...
Pedro
Öhhm elnézést, hogy közbe szólok, de én ateista vagyok. :D
kolopele: mért vetítesz? Haggyuk már vegyesvállalat...azért vagy 37%-os, mert biztos igaz amiket beszélsz. Szó nem volt erről, csak villogni akartál.
"Öhhm elnézést, hogy közbe szólok, de én ateista vagyok."
Megáll az eszem! Akkor te nem is vagy tisztességes hungarista, hiszen annak hinnie kell, mint azt fentebb írták... A végén még kiderül rólad, hogy a turult is csak háturul láttad!
:-D Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!