Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mennyi esélye van...

Szerintetek mennyi esélye van a Jobbiknak a 2014-es választásokon?

Figyelt kérdés

A Fidesz leszerepel most, az MSZP már rég leszerepelt, az LMP meg viccpárt. Szóval szerintetek?

Adjon az Isten Szebb jövőt!

2011. aug. 7. 22:11
 51/91 anonim ***** válasza:
12%
Nem Fábosné, nem szeretnék olyan lenni mint te. Ha már a ragozásnál és a helyesírásnál tartunk, javaslom, olvasd el amit írtál. Két szabadalmaztatott technológiával a hátam mögött, 49 évesen 4 gyerek apjaként ezt bátran állítom. Sonata90, neked csak annyit, hogy son of satan ismeri az egész honlapomat, azért írt most ide valószínűleg. Tudod, privátban sokakkal jó a kapcsolatom, mert ott mindent be bizonyítok magamról, itt viszont nem lehet. Egyszer majdnem kizártak miatta.
2011. aug. 8. 00:24
 52/91 anonim ***** válasza:
91%

"Aki 400 ezret fizet egy dolgozónak, azon nem nevetni kell, hanem megbecsülni,.."

Ahha 400 ezret kap a WC-s néni is mi?:D

Na ne röhögtessük egymást,ma Magyarországon 400 ezret "dolgozó" sehol sem kap kézhez.Legfeljebb 1-2 multicégnél az irodai felsővezetők és a főmérnökök keresnek ennyit vagy ennél többet.

Ennek a "kolopele" nicknevű felhasználónak már több helyen olvastam az öndícséreteit,valszeg nagyrészt kamuzik.

2011. aug. 8. 00:37
 53/91 anonim ***** válasza:
33%

"(hungarista az aki,hisz Istenben,Szereti a hazáját,(Nagymagyarországot),szereti a családját,őszinte,becsületes,hűséges és utálja azokat akik a magyar nemzet ellen tevékenykednek.)"

Jézusom, akkor most én is hungarista vagyok??? :-(

Azért kíváncsi lennék rá, hogy ki is dönti el, hogy mi minősül a magyar nemzet elleni tevékenységnek? Talán ti???

Ugye istenhívők vagytok. Akkor milyen alapon ítélkeztek bárki felett? Ez nem a ti dolgotok!

Szeretitek "Nagymagyarországot". OK. És a JELENLEGI Magyarországot nem szeretitek???

Nektek mindenki drága magyar testvér, aki a határainkon kívül él. És akkor a szomszédot miért fojtanátok meg egy kanál vízben???

MIÉRT GYŰLÖLKÖDTÖK??

Pedro

2011. aug. 8. 00:41
 54/91 anonim ***** válasza:
44%

00:37

Tévedsz, nem kamuzik...

Homlokegyenest ellenkező a politikai hozzáállásunk, szinte soha nem értünk egyet. De meggyőződtem róla, hogy kolopele nem kamuzik, valóban igazat ír. Tényleg saját cége van.

A 400 ezres fizetés pedig csak NEKED álom, sokak keresnek ennyit. Bár az is igaz, hogy nem segédmunkával - ehhez azért annál több kell, főleg nyaktól felfelé...

Pedro

2011. aug. 8. 00:45
 55/91 anonim ***** válasza:
55%
A takarítónő, vagy ahogy te nevezed vécés néni 150 ezret kap, 400 ezret a szakemberek kapnak. Ez egy vegyesvállalat, egy teljesen egyedülálló technológiával, és kizárólag külföldre szállítunk. A technológia az ami a nevemhez fűződik. De már egyáltalán nem érdekel hogy mit hisznek el meg mit nem a tisztelt jobbik szimpatizánsok, ez az én életemet nem fogja befolyásolni.
2011. aug. 8. 00:45
 56/91 anonim ***** válasza:
43%
Ha LMP győzne, jó lenne, egyből kapcsolnának az emberek zsidókérdésben, kitörne a polgárháború és az összes párt elmenne a jó pic*sába a kamu és jónak tűnő jobbikkal együtt!
2011. aug. 8. 00:47
 57/91 anonim ***** válasza:
39%
Nem mindenben de összességében egyetértek veled kérdező. Nem érdemes ezekkel vitatkozni már teljesen átmosta az agyukat a szélsőliberális fertő.
2011. aug. 8. 00:48
 58/91 A kérdező kommentje:

Öhhm elnézést, hogy közbe szólok, de én ateista vagyok. :D

kolopele: mért vetítesz? Haggyuk már vegyesvállalat...azért vagy 37%-os, mert biztos igaz amiket beszélsz. Szó nem volt erről, csak villogni akartál.

2011. aug. 8. 00:49
 59/91 anonim ***** válasza:
21%
Pedro, ismét bizonyítottad amit eddig is tudtam rólad. Ilyen választ csak te tudsz írni.
2011. aug. 8. 00:52
 60/91 anonim ***** válasza:
49%

"Öhhm elnézést, hogy közbe szólok, de én ateista vagyok."

Megáll az eszem! Akkor te nem is vagy tisztességes hungarista, hiszen annak hinnie kell, mint azt fentebb írták... A végén még kiderül rólad, hogy a turult is csak háturul láttad!

:-D Pedro

2011. aug. 8. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!