Szerintetek mennyi esélye van a Jobbiknak a 2014-es választásokon?
A Fidesz leszerepel most, az MSZP már rég leszerepelt, az LMP meg viccpárt. Szóval szerintetek?
Adjon az Isten Szebb jövőt!
Pedronak annyiba igaza van hogy hamkirakod a kérdést és tényleg kiváncsi vagy a válaszra(ezt feltételezem hisz kiraktad a kérdést:D) akkor meg kell hallgatni mindenkit
persze az ellenfélnek semkéne provokálni a másikat
szerintem simán van esélye a jobbiknak választást nyerni bár ki tudja mit hoz a jövő
az mszp többé kormányon nem lesz az tuti(legalábbis ilyen névvel nem) a fidesz még esetleg gyűjtögethet szavazókat (az lmp-t nem tartom pártnak) a jobbik eddig még nem bizonyított itt az ideje
de ha belegondolsz előfordulhat az is hogy egy új párt jön hosz hol volt 2006ba az lmp és hol volt a jobbik a parlamenti bejutástól
bár ugye az lmp az bent volt csak más névvel
szerintem az mszp az lmp és midneki aki nem akar munkanélküli politikus lenni összeolvad egy párttá esetleg nekik lesz esélyük rongálni még négy évet
az tuti hogy 2014ben a jobbik 1 szavazattal többet fog kapni mert addigra szavazhatok:)
Addigis Adjon az Isten Szebb Jövőt
"A Fidesz azt sem tudná hol van Gyöngyöspata, ha nincs a Jobbik. Ennyit a sötétségedről."
Ettől függetlenül nem ők csinálták, sőt, úgy tűnik ezek szerint az megoldásuk a terror lett volna?
Amúgy se hiszem, hogy ez volna a legjobb módja felhívni erre a problémára a figyelmet.
"mennyi esélye van a Jobbiknak"
magyarország érdekében nagyon remélem, hogy semennyi...
Egyszer mondta Morvai Krisztina (lehet nem pontos az idézet), hogy az ország 2/3ada jobbikos csak még nem tud róla. Ezzel az állítással 100%ig egyetértek itt az a kérdés hogy mikor tudja meg az a bizonyos 2/3ad h jobbikos. Ha 2014-ig akkor nyer a jobbik ha utána akkor nem nyer.
Sok helyről hallotam hogy a mai fiatalság(én is közéjük tartozom) nagy része a jobbikra fog szavazni mert ugye lázadunk fiatalon mint ők is lázadnak(remélem ezzel nem sértem meg a jobbikosokat) És ha a fidesz folytatja a mostani politikáját akkor szerintem elpártolnak tőlük a megmaradt fiatal fideszesek és ha nekik a jobb oldal fele húz a szívük akkor marad a jobbik ha van egy kis eszük akkor a jobbikra szavaznak majd.
Ez majd kiderül 2014-ben amikor ez a kérdés már rég el lesz felejtve addig is Szebb Jövőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!