Szerintetek mennyi esélye van a Jobbiknak a 2014-es választásokon?
A Fidesz leszerepel most, az MSZP már rég leszerepelt, az LMP meg viccpárt. Szóval szerintetek?
Adjon az Isten Szebb jövőt!
ha neked jogod van zsidózni/cigányozni, neki joga van beszólni a Jobbiknak.
Ha te beszólsz más pártnak, ő miért nem teheti?
Kb. 10-15 %-ot fognak elérni.
Remélem, hogy nem lesznek kormányzati tényezők, mert akkor 1-2 héten belül garantálható az államcsőd.
Sajnos nagyon sok buta ember van, akit meg lehet etetni a butaságukkal, de akinek van egy minimális közgazdasági vénája, annak világos, hogy a legdemagógabb párt. Olyan közgazdasági sületlenségeket beszélnek, h0gy az ember haja az égnek áll.
Morvai Krisztinának meg itt gratulálnék a Citroen C3 típusú gépkocsijához. Bér én nem vagyok "nagymagyar" soha az életben nem vennék francia autót (trianon miatt), de úgy látszik Morvai nem csinál belőle lelkiismereti kérdést.
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:09
neked üzenem hogy aki mindenhol szidja a cigányokat(mint ahogy én is) annak csaja van meg pasija beszáll a verdába kaját eszik és piát iszik ezek mind cigány szavak
és ha morvai krisztinának francia autója van akkor mi van?
az én zsidó szomszédomnak meg vw bogár azt meg kérlek hitler kezdte el gyártani
akkor minden embernek akinek ve-je van az náci? akinek meg citroen az meg helyesli trianont?
"A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:13" Hadar a géped vagy nincs rajta vessző és caps lock, vagy csak nem tudod hogyan kell használni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!