Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mennyi esélye van...

Szerintetek mennyi esélye van a Jobbiknak a 2014-es választásokon?

Figyelt kérdés

A Fidesz leszerepel most, az MSZP már rég leszerepelt, az LMP meg viccpárt. Szóval szerintetek?

Adjon az Isten Szebb jövőt!

2011. aug. 7. 22:11
 71/91 anonim ***** válasza:
0%

ha neked jogod van zsidózni/cigányozni, neki joga van beszólni a Jobbiknak.

Ha te beszólsz más pártnak, ő miért nem teheti?

2011. aug. 8. 09:46
 72/91 anonim ***** válasza:
40%

Kb. 10-15 %-ot fognak elérni.

Remélem, hogy nem lesznek kormányzati tényezők, mert akkor 1-2 héten belül garantálható az államcsőd.

Sajnos nagyon sok buta ember van, akit meg lehet etetni a butaságukkal, de akinek van egy minimális közgazdasági vénája, annak világos, hogy a legdemagógabb párt. Olyan közgazdasági sületlenségeket beszélnek, h0gy az ember haja az égnek áll.

Morvai Krisztinának meg itt gratulálnék a Citroen C3 típusú gépkocsijához. Bér én nem vagyok "nagymagyar" soha az életben nem vennék francia autót (trianon miatt), de úgy látszik Morvai nem csinál belőle lelkiismereti kérdést.

2011. aug. 8. 10:09
 73/91 anonim ***** válasza:
40%

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:09

neked üzenem hogy aki mindenhol szidja a cigányokat(mint ahogy én is) annak csaja van meg pasija beszáll a verdába kaját eszik és piát iszik ezek mind cigány szavak

és ha morvai krisztinának francia autója van akkor mi van?

az én zsidó szomszédomnak meg vw bogár azt meg kérlek hitler kezdte el gyártani

akkor minden embernek akinek ve-je van az náci? akinek meg citroen az meg helyesli trianont?

2011. aug. 8. 10:20
 74/91 son of satan ***** válasza:
29%
Ma 10:16 - nak: Jobbikosok mint a munkában megfáradt emberek. Na ne röhögtess már. Szerintem a legtöbb munka nélküli vagy ellébecol valahol munka helyett és késő este itt osztja az észt olyan embereknek akik valóban keményen dolgoznak, legyen az fizikai vagy szellemi munka. Magam is autóban ülök szinte egész nap, üzletkötő vagyok, rengeteget tárgyalok, és este éppen alkalmas pihent agyú emberkékkel itt vitatkozni pihenésképpen, amikor a két gyerek, a család is már alszik. Nem kellene neked megítélned látatlanból embereket, akik valószínűleg ezerszer okosabbak nálad, és főként nem ártana egy kicsit foglalkoznod a helyesírással.
2011. aug. 8. 14:10
 75/91 anonim ***** válasza:
44%
10:09-es! Ezek szerint csak Volvót, Ferrarit, Suzukit, vagy Mitsubishit lehet venni?
2011. aug. 8. 14:17
 76/91 Dick Esmen ***** válasza:
59%
Szeretem a hazám(Magyarország,a gyengébbek kedvéért).Hiszek istenben.Ellene vagyok azoknak akik a nemzet ellen vannak.Keményen dolgozom.Egyébként baloldali vagyok.Na ezt rakjátok össze zsidózó netnácik.
2011. aug. 8. 14:58
 77/91 anonim ***** válasza:
az egy dolog hogy baloldali vagy de kire szavazol?
2011. aug. 8. 15:03
 78/91 anonim ***** válasza:
57%
Jobbik mint kormányzó párt? atyaég...
2011. aug. 8. 16:24
 79/91 son of satan ***** válasza:

"A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:13" Hadar a géped vagy nincs rajta vessző és caps lock, vagy csak nem tudod hogyan kell használni?

2011. aug. 8. 17:04
 80/91 anonim ***** válasza:
35%
Jó lenne ha végre nyerne. Mert már elegem van abból,hogy a cigányok b@szlatnak, az utcán a tömegközlekedésen és a munkahelyen egyaránt :(((
2011. aug. 8. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!