Kolopele ha unalmas,akkor ne olvasd.:P Hát rajta,menj külföldre,nem tartunk vissza.:D Max nem lesz akin nevessünk...
2011. aug. 7. 23:55
42/91 anonim válasza:
FábosnéSidney: aki hungarista, az a nácibarát, nyilas hazaárulók oldalán áll. Ezek szerint te is.
2011. aug. 7. 23:56
43/91 anonim válasza:
Covenant nem ketten vagyunk,csak a többiek nem mernek szólni.:P Ja és még valami,apró megjegyzés: a tinik nem ebben a kategoriában beszélgetnek.:D
2011. aug. 7. 23:58
44/91 anonim válasza:
A hungarizmus nem egyenlő a nácizmussal!De nem állok le veled vitázni,nem süllyedek le.Még legyőznél a rutinoddal.:D
2011. aug. 8. 00:00
45/91 anonim válasza:
Azt hiszem, az ilyen csökkent értelmi képességű emberekkel mint ez a Fábosné nem érdemes vitatkozni. Hiába, a jobbikosoknak nem sikerült az élet, jó részük tényleg csak az agresszivitásban talál megoldást, hidd el az emberek többsége nem ilyen kormányt akar. És csak nevess bátran, hiszen a nevetés az jó. A Japánok alkalmazzák mint gyógyító kúrát, amikor ott jártam, részt vettem egyen kíváncsiságból. Azért füldugó használata nem árt.
2011. aug. 8. 00:02
46/91 anonim válasza:
"A hungarizmus nem egyenlő a nácizmussal!De nem állok le veled vitázni,nem süllyedek le.Még legyőznél a rutinoddal.:D"
Nem is ajánlom, ugyanis esélyed sem lenne meggyőzni a náci sületlenségekkel.
2011. aug. 8. 00:04
47/91 son of satan válasza:
"a kolopele félék szabadon garázdálkodhatnak." A kolopele félék azok akik munkát biztosítanak az embereknek. Aki 400 ezret fizet egy dolgozónak, azon nem nevetni kell, hanem megbecsülni, mert ezerszer értékesebb ember mint az összes jobbikos együttvéve. Én ismerem priváton keresztül, tudom mi az amit megalkotott, mitől olyan egyedi amit dolgozik. Neked erről fogalmad sincs, ahogy ennek a svábosinénak sem.
2011. aug. 8. 00:10
48/91 A kérdező kommentje:
Kolopele, rejehw, ti nem valami nemes dologért álltok ki, hanem egyszerűen böki a csőrötöket a nemzeti érzelem. Gáznak tartjátok, vagy utáljátok a magyarokat. Vagy cigányok, vagy zsidók vagytok. Ezek a lehetőségek.
Rejehw mindenhova leírja provokációként, még olyan dologba is, ami közel sem rasszizmusról, vagy ilyesmiről, csak magyarságról szól...még oda is magyarellenes választ ír.
2011. aug. 8. 00:10
49/91 anonim válasza:
Drága,kicsi Kolopele!Szeretnél ilyen értelmi csökkent lenni,mint én.Én legalább tudom,hogy a személyek elé nem ez szót rakunk.Hanem tudnád,az tárgymutató.Tudod mit?Egyáltalán nem vagyok agresszív és egy nemzeti testvérem sem az,az agresszió a Te fajtádat jellemzi.De inkább lépek is,hogy ne okozzak több kárt a kicsiny lelkedben,nyugodtan tudj aludni.De kérlek,még egy apró megjegyzést engedj meg,és ezt jegyezd is meg: Mi,akik a jobbik szimpatizánsai,mind józan felfogásuak vagyunk és reálisan látjuk a helyzetet!
2011. aug. 8. 00:14
50/91 anonim válasza:
son of satan válasza:
"A kolopele félék azok akik munkát biztosítanak az embereknek. Aki 400 ezret fizet egy dolgozónak, azon nem nevetni kell, hanem megbecsülni, mert ezerszer értékesebb ember mint az összes jobbikos együttvéve. Én ismerem priváton keresztül, tudom mi az amit megalkotott, mitől olyan egyedi amit dolgozik. Neked erről fogalmad sincs, ahogy ennek a svábosinénak sem."
Erre csak annyit reagálnék, hogy messziről jött ember azt mond amit akar...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!