Szerintetek mennyi esélye van a Jobbiknak a 2014-es választásokon?
Figyelt kérdés
A Fidesz leszerepel most, az MSZP már rég leszerepelt, az LMP meg viccpárt. Szóval szerintetek?
Adjon az Isten Szebb jövőt!
2011. aug. 7. 22:11
31/91 anonim válasza:
"Amúgy se hiszem, hogy ez volna a legjobb módja felhívni erre a problémára a figyelmet."
Hanem?
32/91 anonim válasza:
Ha nyerne a jobbik akkor végleg eláshatja magát az ország. Ha egy párt választást tud nyerni három programmal, mint a cigány ellenesség, zsidók felakasztása, külföldi tőke kiűzése akkor meg is érdemli ez a nép a sorsát. A Fidesz fog nyerni, ez nem kétséges, max, a két harmad, de félő hogy a jobbik is ott lesz. Bár én még bízom hogy a két harmad is meg lesz.
33/91 anonim válasza:
Egyetértek kedves FábosnéSidney. Amíg nem lesz Magyarországnak magyar kormánya a kolopele félék szabadon garázdálkodhatnak.
34/91 anonim válasza:
Köszönöm az egyetértést!Végre valaki!:)
35/91 anonim válasza:
Kolopele,csak nem attól félsz,hogy a Jobbik kormányban majd CKÖ nem küld segélyt?!
36/91 A kérdező kommentje:
Huhúú XDDD ez mekkora :D Köszönöm a támogatást, testvérem :D Egyedül éreztem magam itt a válaszokat olvasva gyakorikerdeseken :D
2011. aug. 7. 23:40
37/91 anonim válasza:
"Amíg nem lesz Magyarországnak magyar kormánya"
Na, helyben vagyunk. EZÉRT nem szeretném, hogy a Jobbik alakítson kormányt. Az ország fele rögtön hontalan lenne... :-D
Mondjátok, ti miért is tartjátok magyarabbnak magatokat másoknál?
Pedro
38/91 anonim válasza:
Kedves Fábosné, ha itt nyerne a jobbik, és valóban "magyar ellenesen" kormányozna, akkor kivinném az egész gyárat külföldre, én ugyan úgy alkotnék, dolgoznék és élnék tovább, de 180 család elveszítené a munkáját és a biztos megélhetését. Nem beszélve arról a rengeteg adóról és járulékról amit itt fizetünk az országban. Ez miért is volna jó a jobbiknak és a magyar embereknek? Ez a segély szöveg meg már kissé unalmas.
39/91 anonim válasza:
Á,kedves kérdező testvérem,ne félj,én itt vagyok.:) És kiállok a véleményünk mellett,mert a szivem piros-fehér-zöldben dobog. Pedro neked válaszolva,mi nem érezzünk magunkat magyarabbnak,mi csak egyszerüen hungaristák vagyunk.(hungarista az aki,hisz Istenben,Szereti a hazáját,(Nagymagyarországot),szereti a családját,őszinte,becsületes,hűséges és utálja azokat akik a magyar nemzet ellen tevékenykednek.)
40/91 anonim válasza:
Az, hogy a kérdező egy másik, szintén nyilas érzelmű jobbikossal (á, a Jobbik nem náci párt, cseppet sem), egyedül maradtak itt a gyk-n, a barnainges tinik fellegvárában, már jó jel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!