Támogatnál-e egy olyan pártot mely azalábbiakat tűzné ki céljául?
Gazdaságban:
-a belső piac védelme (adózzonak többet azon üzletek melyek termékkínálatukban 40%-nál több külföldi terméket árulnak)
-a GDP növelése (exporttal)
-a foglalkoztatottak számának növelése (minél több munkást foglalkoztat egy vállalat annál több állami támogatást kap)
-a bányák újbóli megnyitása(A 80-as évek derekán pénzhiány miatt bezárt bányák újbóli beüzemelése)
Szociálpolitika és adózás:
-tandíj bevezetése(A négyes magaviselet alatti tanulóknak középiskolától kezdve tandíjat kellene fizetni)
-Minden állampolgárnak 25 nap szabadság jár évi szinten
-Minimálbér 400 euró
-csak az kap segélyt aki közmunkát vállal
-A harmadik gyermek után a család adókötelessége megszűnik
-A GYES négy évig jár: egy a születés előtt, majd a gyermek harmadik életévéig.
-A polgármesterek és képviselők fizetésének csökkentése
-Az orvosok, tanárok és rendvédelmisek bérének növelése
-A karrieristákat megadóztatni
Egyéb:
-Nagykorúság 22 év felett
-Honvédelmi fejlesztések
-Új alkotmány
Nekem az a szó, hogy "népszaporulat" mindig az állattenyésztésre emlékeztet.
Mintha fedeztetni akarnának engem egy jó magyar hímmel, hogy jó kis magyar gyerekeket szüljek.
Szerintem ez marhára sértő.
Egy párt se leskelődjön az én lábam közé!
Se az ágyamba.
*Miért pont a magatartáshoz
A számtant érteni kell, a magaviselet pedig magától értetődik...
14:16
"tandíj bevezetése(A négyes magaviselet alatti tanulóknak középiskolától kezdve tandíjat kellene fizetni) "
Miért pont magatartáshoz?
Ezt én sem értem. Végig 3-as volt a magatartásom középiskolában, mert benne voltam minden "heccben". Végül színötösre érettségiztem, és felvettek a BME-re.
Na, kössünk bele mindjárt az elsőbe:
- És mi a helyzet azokkal az árucikkekkel (élelmiszer!), amik külföldi alapanyagokból, de Mo-n készülnek?
"*Miért pont a magatartáshoz
A számtant érteni kell, a magaviselet pedig magától értetődik..."
Tehát inkább azt támogassuk aki 2-es tanuló viszont jó a magatartása mint azt aki 4-es tanuló viszont rossz a a magatartása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!