Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál e hasonló intézkedé...

Támogatnál e hasonló intézkedéseket?

Figyelt kérdés

Lehessen embereket akár erőszakkal ideiglenesen elköltöztetni másik városba. Pl Pestről Borsod megyei városokba. Én ezt azokra alkalmaznám akik szerint csúnya dolog általánosítani a romák felé.

de amúgy nem is értem, ezek az emberke miért nem cserélnek másokkal akik ott laknak. Lehetne amolyan "cserediák" szerű program.

de most komolyan, vajon hány ultra toleráns ember vállalná ezt be? végülis ők szentül hisznek benne, hogy a cigányok többsége nem olyan, illetve amelyik elhiszi az azt mondja, hogy nem szabad általánosítani. ez nekik jó bizonyítási lehetőség lenne. de szerintem inkább nekünk.

ki támogatja ilyen csereprogramok létrehozását? Csak a "cigány ellenesek", vagy a másik oldal is?

2010. szept. 2. 16:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
28%

Támogatnám ha nem Miskolcra jönnének a Pesti banditák..

Ilyen hülyeséget ne is írj h Pestről Borsod-ba. Vagy neked az olyan jó lenne?

Ott a Hortobágy szépen felkéne húzni 1 gulágot és oda vinni mindet. Nem a másik orra alá h Ti meg szabadulhassatok tőlük.

2010. szept. 2. 16:11
 2/27 anonim ***** válasza:
42%
sztem te hibbant vagy
2010. szept. 2. 16:16
 3/27 A kérdező kommentje:
öööö, félreérted kollega. nem a cigányokat költöztetném el máshova és nem is rendes költöztetés, csak ideiglenes. pl miskolcra költöztetnék pestről úgynevezett "liberálisokat" mondjuk 1 hónapra. teccik érteni?
2010. szept. 2. 16:17
 4/27 anonim ***** válasza:
44%
Már érthetőbb. Így már várom szeretettel őket..
2010. szept. 2. 16:19
 5/27 bumbi02 ***** válasza:
36%

végülis ők szentül hisznek benne, hogy a cigányok többsége nem olyan

nem.. tisztában vagyunk vele hogy a cigányok többsége milyen.. de kiemelném a TÖBBSÉGE szót, ami nem fedi le a teljes cigányságot.. ergo vannak köztük rendesek is (nem is egyet ismerek) tehát azt ameik rendes fölösleges csak azé utálni mer cigány..

tehát, teszem azt megismersz neten egy arc nélküli személyt, tök jól elbeszélgettek 1 hónapon át, minden nap, látszik h értelmes stb, majd találkoztok és kiderül h cigány.. min változtat ez?? h ha nem rasszista az illető akkor semmin, hisz eddigiekbe tök jól elvoltak, h ha rasszista akkor csak azé nem fog vele többet beszélni mer cigány.. ezzel van a gond.. hogy ilyen sajnos van.

2010. szept. 2. 16:20
 6/27 A kérdező kommentje:

bumbi pont neked lenne jó, ha el lennél költöztetve egy olyan helyre, ahol naponta érne téged atrocitás cigányok által. ha egészséges értelmes fejlődő ember vagy, akkor kialakulna benned már 1 hónap után is egy önvédelmi reakció amit előítéletnek hívunk. ez szimpla pszichológia. semmi több.

mellesleg ha arc nélkül dumálok valakivel és jól kijövök vele és normális stb de kiderül, h cigány, akkor picit meglepődöm, de nem valószínű, h megszakítanám vele a kapcsolatot emiatt. a példád nem helytálló.

ha szembejön velem ismeretlen 2-3 cigány, szotyiznak, hangosan óbégatnak, agresszív "gizda" a mozgásuk járásuk, stb, akkor kapásból villog az előítélet szirénám. de a szotyizás és óbégatás nélkül is.

2010. szept. 2. 16:23
 7/27 bumbi02 ***** válasza:
47%

ha szembejön velem ismeretlen 2-3 cigány, szotyiznak, hangosan óbégatnak, agresszív "gizda" a mozgásuk járásuk, stb, akkor kapásból villog az előítélet szirénám. de a szotyizás és óbégatás nélkül is.

és hogyha ugyanezt egy "fehér" csinálja?? akkor nincs előitéleted? mert nekem van.. és ezzel nincs baj, amig csak a viselkedés forma miatt van elöitélete az embernek, de egy szótlan, békésen álldogáló, buszraváró, átlagosan öltözött cigányt mér kell utálni?

nem azt mondom, persze hogy kell egy kis fenntartás.. de nem azt jelenti h miután megismerem se birom annyira mer cigány.. cigányok 90-95%a tényleg megérdemli hogy szidják öket stb.. de a maradék 5%kal minek bsszunk ki? eléggé kibszott velük az a maradék 95% nem?

2010. szept. 2. 16:28
 8/27 anonim ***** válasza:
35%

Miért támogatnék ekkora baromságot? Ezzel senkinek nem lenne jobb.

Aminek értelme van: Segélyrendszert megreformálni, többszörös életfogytiglant bevezetni, börtönöket szigorítani és termelésre beállítani(pl kőtörés, mezőgazdaság, bányászat), ítéleteket szigorítani... és igen, álláslehetőségeket teremteni ÉLHETŐ összegért, azoknak, akik hajlandók tanulni, képezni magukat.

Ennek lenne értelme.

2010. szept. 2. 16:39
 9/27 A kérdező kommentje:

hangosan óbégató fehér ember zavaró, ha szotyizik akkor is. és ő is kelthet bennem félelmet, ha viszont összetűzés keveredek vele, akkor ha megverem, nem tuti, hogy hozza a családját, fel lehet jelenteni, nem fogja kiírtani a családomat, és tudom, hogy van egy ilyen ember, de jut rá sokkal több több ezer olyan aki nyilvános helyen nem gáz, vagy nem fog belémkötni. tudod te ehetsz olyan sütit aminél 10-ből 8 hangyás, az a te bajod. én kevésbé fogok félni attól a márkától aminél 10-ből max 1 a szar.

nem értem miért papolsz a "megismerem és utána is utálom" témán, nem mondtam, hogy akkor is elítélem ha bizonyított. egyszerűen akit nem ismerek cigányt vagy nem bizonyított, az minuszból indul nem nulláról.

egy buszra váró egyszerű emeber aki cigány az alapból nem kelti fel a figyelmet. ránézek, magmaban elkönyvelem, hogy cigány, lopva figyelem. volt már ilyen. és tettem magamban megjegyzést, h nah cigány, de csendben van, a mozgása nem agresszív, talán normális, tőle nem félek, de tartom a távolságot. ugyanis gyakori, hogy normálisnak tűnik, de előjön belőle a cigány vér, volt már erre példa.

a maradék 5%-al a 95% bszik ki, nem mi fehérek.

nem áldozom fel magam azért, hogy keressem az 5%-ot, ez szerinted szemét dolog? de most őszintén.

munkahelyi vezető:

minden cigányt felvesz, mert keresi az 5%-ot, igaz, hogy a többségük meglopja, vagy nem dolgozik, de újra és újra felveszi őket, mert keresi az 5%-ot és veszít egy csomót. az okos ember tanul. szemét lenne mert védi magát? én sajnálom az 5%-ot bár egy részük van annyira okos, hogy megtagadják a cigány voltukat és azon vannak, hogy a környezetük elfogadja őket, és tudja, hogy nem tehet róla a magyar, hogy nem nulláról, hanem minuszból indul. de onnan is fel lehet jönni.

2010. szept. 2. 16:40
 10/27 anonim ***** válasza:
72%

öööö bumbi.....

Latom jobban sajnalod azt az 5 % ciganyt aki jol viselkedik, mint azt a tobb ezer embert akik nem mernek kijonni a hazukbol mert olyan kornyeken laknak..

Gratulalok hozza

2010. szept. 2. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!