Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál e hasonló intézkedé...

Támogatnál e hasonló intézkedéseket?

Figyelt kérdés

Lehessen embereket akár erőszakkal ideiglenesen elköltöztetni másik városba. Pl Pestről Borsod megyei városokba. Én ezt azokra alkalmaznám akik szerint csúnya dolog általánosítani a romák felé.

de amúgy nem is értem, ezek az emberke miért nem cserélnek másokkal akik ott laknak. Lehetne amolyan "cserediák" szerű program.

de most komolyan, vajon hány ultra toleráns ember vállalná ezt be? végülis ők szentül hisznek benne, hogy a cigányok többsége nem olyan, illetve amelyik elhiszi az azt mondja, hogy nem szabad általánosítani. ez nekik jó bizonyítási lehetőség lenne. de szerintem inkább nekünk.

ki támogatja ilyen csereprogramok létrehozását? Csak a "cigány ellenesek", vagy a másik oldal is?

2010. szept. 2. 16:03
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100% ig TÁMOGATOM az ötletedet
2010. szept. 2. 17:36
 22/27 anonim ***** válasza:
29%

Támogatnál e hasonló intézkedéseket?

Rendeletileg kötelezzük a dohánygyárakat, hogy 20 szál legyen a cigarettásdobozokban.

Elrendeljük, hogy minden öt centiméternél mélyebb pocsolyába közmunkások azonnal helyezzenek el egy sárga gumikacsát.

Megváltoztatjuk a lottóhúzás szabályait. A játékban továbbra is öt számot kell majd eltalálni, ám mostantól 85 számot húzunk.

Pont ilyen komoly a kedves kérdező elképzelése is. Javaslom lépj be a Kétfarkú Kutya Pártba.

2010. szept. 2. 23:34
 23/27 A kérdező kommentje:
ez megint csak fröcsögés.
2010. szept. 2. 23:37
 24/27 anonim ***** válasza:
29%

A lakosság által nyomon követhető hazugságvizsgáló-rendszer kiépítése a parlamentben és annak WC-jében.

- Állatok szavazati jogának kivívása, valamint a törvényi feltételek megteremtése ahhoz, hogy állatok is indulhassanak a választáson.

- Köztársasági elnöknek csak olyan személy jelölhető, aki legalább középfokú általános bohóc képesítéssel rendelkezik.

- Önálló, felelős Ürügyminisztériumot állítunk fel Szegeden és Budapesten.

- Törvénymódosításunk nyomán az Országgyűlésben kötelező lesz hazudni, ám a hazugságot be is kell majd tartani.

2010. szept. 2. 23:40
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

Engem aztán küldhettek akár erőszakkal is ideiglenesen Borsodba, csak még befejezem a sulit mert Szegedre járok és így is hosszú az út vonattal meg drága a vonatjegy. Márcsak 4 évet kell aludni, aztán ha lesz belőle valami jelentkezem.

Amúgy azért, hogy akár erőszakosan is durva téged se vittek el a lakhelyedről sehova erőszakosan kiskorodban, mert mondjuk hittél a Télapóban ideiglenesen se.

2010. szept. 4. 12:12
 26/27 A kérdező kommentje:
ha önként is hajlandó vagy rá, akkor magadtól is lelátogathatsz oda néha. illetve ha kiírsz kérdést, akkor tuti kapsz pár jelentkezőt aki hajlandó segíteni neked egy kis "tanulmányi út" megszervezésében ;)
2010. szept. 5. 16:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Reméltem, hogy lepontoztok. Gondolom az lett volna a helyes válasz h: Igen! Teljes mértékben! Szebb jövőt! De azt értsétek már meg, hogy titeket se visz senki sehova attól, hogy hülyék vagytok.

Nyugi én is félek a cigányoktól, mert fekete mágiát használnak és ellopják a lelked meg romlott gyümölcsöt esznek.

Ahhoz nem kell nekem Borsodba menni, hogy hülye sztereotípiákat írjak ide, hiszen nem releváns, mert zsidózni is csak azok szoktak, akik legfeljebb televizióban láttak zsidót.

2010. szept. 20. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!