Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál e hasonló intézkedé...

Támogatnál e hasonló intézkedéseket?

Figyelt kérdés

Lehessen embereket akár erőszakkal ideiglenesen elköltöztetni másik városba. Pl Pestről Borsod megyei városokba. Én ezt azokra alkalmaznám akik szerint csúnya dolog általánosítani a romák felé.

de amúgy nem is értem, ezek az emberke miért nem cserélnek másokkal akik ott laknak. Lehetne amolyan "cserediák" szerű program.

de most komolyan, vajon hány ultra toleráns ember vállalná ezt be? végülis ők szentül hisznek benne, hogy a cigányok többsége nem olyan, illetve amelyik elhiszi az azt mondja, hogy nem szabad általánosítani. ez nekik jó bizonyítási lehetőség lenne. de szerintem inkább nekünk.

ki támogatja ilyen csereprogramok létrehozását? Csak a "cigány ellenesek", vagy a másik oldal is?

2010. szept. 2. 16:03
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

"Miért támogatnék ekkora baromságot? Ezzel senkinek nem lenne jobb. "

észhez téríteni embereket. ha valaki azt mondja, hogy a szar narancs ízű és rózsaillatú, és ezért te edd meg, ha nem eszed meg az szemét dolog, akkor nem lenne logikus megszagoltatni és megízleltetni vele?

2010. szept. 2. 16:42
 12/27 bittersweet.~ válasza:
54%

A faji diszkrimináció mindig is nagy szerepet játszott az ember 'uralkodási' ösztönén belül. Kvázi aki nem amerikai, hanem afroamerikai, tehát néger, az csak az alpári munkákra volt jogosult. Mint nálunk a cigányok. Én falun élek, nem szégyellem, a szomszéd településen pedig jópár roma család él. Némelyik a szemtelen romák közé tartozik, némelyik pedig az ellentéte. Én speciel félek a romáktól, mert ugye mennyi rosszat hallani róluk, de konfliktusom nem volt még velük. Igyekszem diplomatikusan megoldani az olyan helyzeteket, amikből durva konfliktus adódna. A kérdésedre válaszolva pedig...Ha úgy érted, hogy azokat költöztetnéd Borsod megyébe, akik roma-ellenesek, akkor itt hatalmas harcok folynának, de tényleg. Lassan már nem a romák lesznek a 'kisebbség', hanem a magyarok, és erről csakis a magyarok tehetnek. Hagytuk a romákat a fejünkre nőni, pénzeljük őket dolgozó emberek fizetéséből, stb. Semmi bajom a romákkal amúgy, csak az, hogy azt hiszik már, ők a MINDEN Magyarországon.

16/L

2010. szept. 2. 16:43
 13/27 A kérdező kommentje:

bittersweet:

minden cigánynak meg van adva a lehetőség, hogy tanuljon, támogatják őket pénztől kezdve könyvekkel, pontszámokkal mindennel. így nem hiszem, hogy csak alja munkára lennének JOGOSULTAK.

nem azokat költöztetném IDEIGLENESEN borsodba akik roma ellenesek, hanem akik roma-pártiak, azaz akik szerint nincs cigánybűnözés, akik szerint szemét dolog, ha előítéletes leszel, meg szerinte ha mindig atrocitások érnek romák által, akkor se normális ha előítéletes leszel, stb.

2010. szept. 2. 16:48
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Na látod, bumbi, ezért lenne érdemes kirándulni egyet Borsodba. én mondjuk nem oda valósi vagyok, de rokonok révén a nyár nagy részét ott töltöm. Ott tényleg meg lehet tapasztalni, hogy ha jön szembe veled 3 cigány és 3 magyar, akkor a cigányok fognak kötekedni, és nem a 3 magyarral, hanem veled, mert egyedül vagy. Ha a buszmegállóban áll egy cigány normálisan felöltözve, az legfeljebb azért nem köt beléd mert egyedül vagy. amikor már 2-3 normálisan felöltözött cigány áll ott, akkor simán odamennek bárkihez cigit kérni aki egyedül van. És nagyon meg lehet szívni, ha nincs az embernél. De tényleg javaslom, hogy menj el egy kis időre. nem kell feltétlenül a cigánytelep közelébe, mert akkor arra fogsz hivatkozni, hogy ezek a szegény megélhetési bűnöző romák. Elég, ha naponta sétálsz 4-5 kilométert úgy a városban. Aztán nézd meg, hogy hány magyar fenyeget meg, hogy meg leszel ölve, mert a szemébe néztél, és hány cigány.
2010. szept. 2. 16:51
 15/27 anonim ***** válasza:

"nem lenne logikus megszagoltatni és megízleltetni vele?"

Nem, mert az embernek van egy érdekes tulajdonsága, mégpedig a dacosság. Márpedig ha valakit erőnek erejével rá akarsz venni az igazadra, akkor az már csak azért sem fogja azt elfogadni, még akkor sem, ha naponta 5 cigány veri meg. Akkor azt fogja mondani, hogy az csak elszigetelt eset, a többi biztos nem olyan.

Arra nem lehet számítani, hogy az ember majd tanul a hibájából és elismeri a mások igazát(?), mert az emberi természet nem olyan. Éppen ezért kellenek a törvények, méghozzá erőskezű, határozott törvények, amelyek a bűnözés írmagját is kiirtják.

Egy biztos: Ha nincs semmi segély, akkor csak a bűnözés marad. Ha pedig a kemény törvények egy erős rendőrséggel karöltve lecsapnak, máris nem éri meg annyira bűnözni. Marad a munka.

Na ez az ideális lenne, persze a valóság ettől eltér.

De ami ma van, az megváltoztatandó.

2010. szept. 2. 16:55
 16/27 anonim ***** válasza:

Én támogatom,de nem Miskolcra, hanem Ózdra eme haladó lakótelepre:

[link]

Épp nekik való...

2010. szept. 2. 16:56
 17/27 A kérdező kommentje:

nézd, a dacosság nem veri le a félelmet. ha naponta 5x verik meg cigányok, akkor hiába dacos, pszichésen megtörik, ha nem törik meg, akkor egyszerűen vak hülye, és akkor nincs mit tenni vele, mehet haza azt csókolom, vele nem lehet mit kezdeni, ennyi.

de egy egészségesebb emberben nyomot hagyna és lehet mondaná, hogy elszigetelt, stb, mondjuk akkor mehetne másik városba ideiglenesen lakni poénból, de legbelül lehet beindulna az ösztöne amikor ártalmatlan cigánnyal kerül szembe. a kutya is nyáladzani kezdett a csengetésre, ala Pavlov

a nincs segély, csak a bűnözés marad téma azért hibás, mert sok magyar él valódi szegénységben, de tesznek ellene. pl bnőm anyja nagyanyja a kis kertjében termeszt némi zöldséget amivel sokszor előrébb kerül amikor nincs elég kaja. sok cigánynak is van a telkén földje, de nem műveli. a magok nem olyan drágák. de egyszerűbb ellopni a kukoricát mint megtermelni. mindig van könnyebb út, de ez nem jelenti, hogy nincs nehezebb helyesebb.

a törvény jó lenne, de hátráltatják azok az emberek akiket elköltöztetnék.

2010. szept. 2. 17:01
 18/27 anonim válasza:
100%
Sajnos az a baj,amit nem akarnak beismerni,hogy nem mi vagyunk a rasszisták hanem a cigányok. Ha valami nem tetszik nekik mindjárt azt kérdezik azért mert cigány vagyok? Holott csak kicsit tanulni kéne,nem ordítozni,nem köpködni,nem parasztozni és nem nyúlni ahhoz amiért más megdolgozott.(tisztelet a kivételnek). Nem kívánom senkinek azt az "élményt",hogy míg vacsorázik addig a nappalijába bemászik valaki és ellopja azt ami a kezeügyébe kerül. Hosszú idő telt el mire kicsit megnyugodtam,felháborítónak tartom,hogy a saját otthonomban nem érezhetem biztonságban magam! Pesze munkanélküli így még a károm se térül meg.
2010. szept. 2. 17:15
 19/27 anonim ***** válasza:
20%

Támogatom

Majd holnap küldök is nektek néhány pesti cigányt.

Elárulom, itt is vannak sokan, nem tudnál újdonságot mutatni.

Most meg megyek sörözni a cigány barátaimmal.

Veletek nem mennék soha.

További kellemes fröcsögést.

2010. szept. 2. 17:19
 20/27 A kérdező kommentje:

fröcsögés: definíció:

amikor értelmetlenül érvek nélkül beszél valaki egy témáról, csak sérteget, mellébeszél, a másikat fikázza, provokálja. kérdésekre, felvetésekre nem válaszol, problémákra megoldást nem javasol.

ergó te fröcsögsz nem mi. de szívesen olvasnám a véleményed, hogy szerinted mi miért fröcsögünk, már ha képes vagy összetetten gondolkodva értelmesen beszélni, ha nem, akkor menj inkább kocsmázni.

2010. szept. 2. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!