Támogatnál-e egy olyan pártot mely azalábbiakat tűzné ki céljául?
Gazdaságban:
-a belső piac védelme (adózzonak többet azon üzletek melyek termékkínálatukban 40%-nál több külföldi terméket árulnak)
-a GDP növelése (exporttal)
-a foglalkoztatottak számának növelése (minél több munkást foglalkoztat egy vállalat annál több állami támogatást kap)
-a bányák újbóli megnyitása(A 80-as évek derekán pénzhiány miatt bezárt bányák újbóli beüzemelése)
Szociálpolitika és adózás:
-tandíj bevezetése(A négyes magaviselet alatti tanulóknak középiskolától kezdve tandíjat kellene fizetni)
-Minden állampolgárnak 25 nap szabadság jár évi szinten
-Minimálbér 400 euró
-csak az kap segélyt aki közmunkát vállal
-A harmadik gyermek után a család adókötelessége megszűnik
-A GYES négy évig jár: egy a születés előtt, majd a gyermek harmadik életévéig.
-A polgármesterek és képviselők fizetésének csökkentése
-Az orvosok, tanárok és rendvédelmisek bérének növelése
-A karrieristákat megadóztatni
Egyéb:
-Nagykorúság 22 év felett
-Honvédelmi fejlesztések
-Új alkotmány
Hmm egész jó..
Bár a " harmadik gyermek után a család adókötelessége megszűnik"---> na ez nem tetszik..
és miért kéne 22 évre emelni a nagykorúságot?
A karrieristákat miért kell megadóztatni?
És ha három gyereked van, akkor egyáltalán ne fizess adót?
Nyugat Európában már bevált. Nálunk 1949-ig a huszadik életév volt a nagykorúság megszerzésének ideje.
Ezen idő alatt a szellemi érettség jobban gyarapszik.
A tizennyolcról csak annyit, hogy a "forradalmároknak" kellett a "dolgozó nép".
"-a belső piac védelme (adózzonak többet azon üzletek melyek termékkínálatukban 40%-nál több külföldi terméket árulnak)"
Szerintem te ezt csak az élelmiszerekre értetted, mivel mindenki tudja, hogy minden Kínában készül. És én biztos hogy nem fogok az új hifiért, vagy tévéért sokkal többet fizetni, inkább becsempészem külföldről, ha nagyon muszáj. Kivéve persze, ha max 2 év alatt kiépítesz egy magyar elektronikai ipart, ami ugyanolyan minőségben, ugyanannyi pénzért képes előállítani a berendezéseket, mint amennyiért külföldön csinálják. Hajrá.
"-A karrieristákat megadóztatni
-Nagykorúság 22 év felett
-Honvédelmi fejlesztések "
Ezt a 3 pontot nem is értem, hogy mi célt szolgálna, vagy miért lenne jó bárkinek is.
Egyébként nagyjából tetszenek az ötleteid, mivel szocdem vagyok, viszont éppen ezért látom a túlzott nemzetiességet az ötleteidben. Ha kicsit reálisabban megtanulod látni a világot, és az alapján kicsit átírod a programodat, akkor rád szavazok, ígérem.
"-A karrieristákat megadóztatni "
EZt minek? Mindenkinek fontos a karrierje.
"tandíj bevezetése(A négyes magaviselet alatti tanulóknak középiskolától kezdve tandíjat kellene fizetni) "
Miért pont magatartáshoz?
A családi adózást csak rövid ideig kellene érvényesíteni, népszapoulatot meg lehetne növelni.
Ezek a gyerekek majd egyszer felnőnek s adót fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!