A Nagy-Magyarország mániások miért nem fogják fel, hogy az akkori ország lakosságának a fele nem is volt magyar?
"És a másik feléért, a magyar feléért már nem is érdemes kiállni? Dögöljenek meg?"
ilyet ki írt, te ostoba sz@r?
Ki kell értük állni, de nem azzal, hogy a nyakunkba veszünk egy rakás népet még, mert az "nekünk jár"
az utolsó (52%) soviniszta, a sovinizmus pedig még a nacionalisták többsége is elítéli...
a 67%-os meg egy primitív skinhead, mint azt egy másik kérdésben el is mondta...
én meg egy kiábrándult punk vagyok
egy biztos: a sovinizmus a hülyék ideológiája
vitatkozni meg majd valaki biztos fog veletek, én nem
Ja és a Trianon előtti Magyarország magyar többségű volt barátom. Jó lenne ha valami értelmes oldalról tájékozódnál és nem a Néphazugságról!
úgy látom, te még a kitartas. mozgalomnál is hülyébb oldalakat olvasol, szóval nem hinném, hogy te itt kioktathatsz bárkit is...
1910-ben a hivatalos adatok szerint a Horvát-Szlavonországgal együtt értett Magyar Királyságban
a magyar lakosság
NEM ALKOTOTT ABSZOLÚT TÖBBSÉGET
mindössze
48,1%-ot
tett ki a magyarok részaránya
és ebben benne voltak
a MAGYAR ZSIDŐK
és a
MAGYAR CIGÁNYOK
és kb. száz év nacionalista asszimilációs politikája volt mögötte...
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:53: Összekeversz valakivel barátom. :)
19:54
szvsz
a történelmi magyar államot a (magyar) nacionalisták verték szét.
és ezek után Trianon felett keseregnek:)
ők csinálták!
Ők felelősek érte!
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:55
meglehet, bár az, hogy lelkesen csaholsz az 52%-os sovinisztának, erősen arra utalt, hogy te egy másik kérdésbeli skinhead vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!