Tényleg Magyarország leszünk Magyar Köztársaság helyett? Ha igen, akkor egyetértetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 19:05
2/23 anonim válasza:
Az alkotmányban megváltozik a megnevezés, de maga az államforma nem változik meg. (A rántotthúsforma marad :))
Amúgy akkor lennék boldog, ha ennél nagyobb gondunk nem lenne.
3/23 anonim válasza:
4/23 anonim válasza:
2012 január 1-től lesz Magyarország, addig Magyar Köztársaság marad országunk neve.
5/23 anonim válasza:
nem szoktam ilyet mondani, de ezt tényleg leszarom
nem ezzel kéne foglalkozni, amugy szerintem 10emberből 9 nem tudta, hogy magyar köztársaság vagyunk
6/23 anonim válasza:
Megint új személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, ilyen-olyan okiratok, stb.
Amúgy nemzetközi berkekben az ország hivatalosan "HUNGARY" néven szerepelt eddig is, nem pedig "Hungarian Republic" néven.
7/23 anonim válasza:
Azoktól, akik lesz@rják, megkérdezném: ha ez a kérdés, illetve az ország elnevezése ennyire irreleváns, akkor ugyan miért volt mégis annyira fontos a Fidesznek, hogy mégis megváltoztassa? Nem értek egyet a változtatással, mert nincsen logikus érv mellette, viszont újfent egy kupac felesleges pénzkiadással jár, ami egy -állítólag- romba döntött országban luxus.
8/23 anonim válasza:
covenant engem az nem érdekel, hogy mi a neve az országnak Magyarország, vagy Magyar Köztársaság az más doog amit te ítál és abban igazad is van!
9/23 anonim válasza:
Van egy jó mondás "Azzal nincs változás, ha a kuplerájnak a cégérét lecserélik a ku..ák meg azok maradnak"
10/23 anonim válasza:
Bocsika ki kellett pontozni, nem tehetek róla, hogy a mondás így szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!