Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg Magyarország leszünk...

Tényleg Magyarország leszünk Magyar Köztársaság helyett? Ha igen, akkor egyetértetek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 19:05
1 2 3
 11/23 hollófernyiges ***** válasza:
52%
Azontúl hogy a románokat majmoljuk vele, ez egy olyan kérdés aminek mindkét megoldása egyforma jó, csak épp a változtatás egy csomó pénzbe kerül.
2011. aug. 21. 20:42
 12/23 anonim ***** válasza:
31%
Önmagában véve támogatnám, de a körülményeket figyelembe véve kevésbé.
2011. aug. 21. 21:58
 13/23 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mert szerintem ezzel csak a "nagymagyaroknak" tömik be a szájukat, mondván, hogy ezer évig ez volt a nevünk. Na de kérem, ezer évig királyság voltunk, akkor most megint az leszünk? Ezer évig működött a lenyakazás, mint büntetés... stb. Muszáj lenne rugalmasnak lennünk. Szent István is mondhatta volna, hogy ezer évig pogányok voltunk, ne már hogy most keresztények legyünk. :))

Szóval nem értek egyet, ha tényleg bevezetik. Sajnos a "leszarom" hozzáállás miatt tartunk itt, mert már mindent megtehetnek velünk. Egy ideje nem hallotam erről, ezért voltam kíváncsi, esetleg visszavonták-e. És hogy tényleg mindenki elintézi egy vállrándítással, mint a nyugdíjalapunk lenyúlását, stb.

2011. aug. 22. 00:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
olvassuk el a személyin mi áll: Magyar Köztársaság, Republic of Hungary. tehát az angol is változik, le kell cserélni a személyit is?
2011. aug. 22. 09:15
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, az okmányokat csak lejáratkor cserélik.
2011. aug. 22. 09:47
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lejáratkor.
2011. aug. 22. 15:32
 17/23 anonim ***** válasza:

én ezen a névváltoztatáson azért mosolyogtam jót, mert olyan, mint amikor befejezel egy 100 oldalas szakdogát,és végül bekötteted. ez kb olyan volt. minden kész van, befejeztük, nevezzük el máshogy a gyereket, mert zavar a neve.

sztem ennek a névváltoztatásnak akkor lett volna értelme és esetleg akkor lehetett volna megcsinálni, ha már tényleg nincsen semmi,amire azt azt a pár milliárdot ráköltsék.

és azért valamit tenni kell. akkor lehet ilyen bagatell dolgokra pénzt költeni

2013. febr. 18. 08:02
 18/23 anonim ***** válasza:
Mi került pár milliárdba? Most kíváncsivá tettél.
2013. febr. 20. 17:11
 19/23 anonim ***** válasza:
pl az, hogy sok okiratot át kellett íratni, és jó sok ember dolgozik ilyen helyeken, ahol ezt meg kellett tenni(bíróság,rendőrség, minden állami intézmény) és már csak a munkabérük és az alapítóokiratok újbóli hitelesítése is rengeteg közjegyzői, ügyvédi díjba került.
2013. febr. 21. 13:38
 20/23 anonim ***** válasza:
vagy az, hogy innentől nem verethetnek pénzt a régi országnévvel. a pénzek formátumát, öntőformáját és papírra nyomtatandó szövegét is meg kellett változtatni, mert amit magyarország név alatt nyomtatnak, azon nem állhat magyar köztársaság. az új útleveleket is már úgy kell legyártani. ezek mind módosítások, amin sok ember dolgozik, és még anyagköltsége is van
2013. febr. 21. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!