Tényleg Magyarország leszünk Magyar Köztársaság helyett? Ha igen, akkor egyetértetek?
Azért kérdeztem, mert szerintem ezzel csak a "nagymagyaroknak" tömik be a szájukat, mondván, hogy ezer évig ez volt a nevünk. Na de kérem, ezer évig királyság voltunk, akkor most megint az leszünk? Ezer évig működött a lenyakazás, mint büntetés... stb. Muszáj lenne rugalmasnak lennünk. Szent István is mondhatta volna, hogy ezer évig pogányok voltunk, ne már hogy most keresztények legyünk. :))
Szóval nem értek egyet, ha tényleg bevezetik. Sajnos a "leszarom" hozzáállás miatt tartunk itt, mert már mindent megtehetnek velünk. Egy ideje nem hallotam erről, ezért voltam kíváncsi, esetleg visszavonták-e. És hogy tényleg mindenki elintézi egy vállrándítással, mint a nyugdíjalapunk lenyúlását, stb.
én ezen a névváltoztatáson azért mosolyogtam jót, mert olyan, mint amikor befejezel egy 100 oldalas szakdogát,és végül bekötteted. ez kb olyan volt. minden kész van, befejeztük, nevezzük el máshogy a gyereket, mert zavar a neve.
sztem ennek a névváltoztatásnak akkor lett volna értelme és esetleg akkor lehetett volna megcsinálni, ha már tényleg nincsen semmi,amire azt azt a pár milliárdot ráköltsék.
és azért valamit tenni kell. akkor lehet ilyen bagatell dolgokra pénzt költeni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!