Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek ez nem hülyeség,...

Szerintetek ez nem hülyeség, hogy az számít romának, aki annak vallja magát?

Figyelt kérdés
Szerintem hülyeség, mert inkább számítson az cigánynak, aki úgy él vagy tényleg cigány a kinézete alapján is... így legalább kiderülne, hogy pontosan mennyi cigány van Magyarországon!
2011. júl. 13. 11:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"nem viselkedés, hanem rassz."

hülye vagy

a cigány nem rassz

[link]

2011. júl. 20. 19:02
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"Most cigány vagyok, holnap már nem. Ha kell támogatás a cigányságomra, akkor cigány leszek. Ha skinhead-ek közé megyek, akkor nem vagyok cigány. Így megy ez. le is szarnám, ha nem járna hozzá mindenféle hülyeség, mint kisebbségi önkormánygat, parlamenti biztosított hely, támogatások, stb stb..."

Nem így megy. Csak azért nem fogsz támogatást kapni, mert cigány vagy. Igazolni kell a hátrányos helyzetet. Az a baj, hogy ezzel sokan ma már visszaélnek.

Kissebbségi önkormányzat pedig normális körülmények között nagyon is fontos.

Jelen esetben, mikor ott is csak lenyúlás megy, értem, hogy hülyeségnek tartod, de maga az intézmény nem hülyeség.

2011. júl. 20. 19:04
 23/27 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 07-14 12:38

örülök, hogy látod a probléma lényegét, gyökér! -.-

2011. júl. 20. 19:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Kérdező! Én mostantól azt mondom, hogy te cigány vagy. Sőt, van pár ismerősöm, és őket is meggyőzöm, hogy mondják azt. Lehetsz te eszkimó, bantu néger, kiskínai, vagy 400. generációs magyar, de mi annak tartunk. Te attól az leszel? Ebben az esetben mi lenne a véleményed?
2012. febr. 17. 11:50
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Úgy él? Az apám rendőr volt, sok éven át és rengeteg cigánnyal volt dolga. Elsősorban a tolvajok között. Ugyanakkor a betörők és a nemi erőszakot elkövetők 90%-a fehér magyar volt. Meg a piásan verekedőké is. Az utcán randalírozók között inkább cigány volt több.

Ellenben az apám legjobb barátja, akivel 40 éve, ha esik-ha fúj együtt horgásznak, egy cigány kőműves. Lakatosnak hívják és soha nem lopott, még gyufát sem. Enegm is a Karcsi bácsi tanított meg fenekezőzni, mert korábban csak úszóval horgásztam.

Az apám már évek óta ismerte az öreget, mire elég bátor lett és megkérdezte: "Szerinted miért van közttek több bűnöző." Az öreg meg higgadtan azt mondta. "A politikusok miatt. Minket vagy nagyon sajnálnak, vagy nagyon utálnak, de igazán senkit nem érdeklünk." Ebben szerintem benne van minden...

2012. febr. 17. 13:48
 26/27 anonim ***** válasza:

Magyarországon a törvények olyanok, hogy teljesen mindegy ki milyen nemzetiségűnek vallja magát, mert mindenkire egyformán vonatkoznak. Nem vagyok benne biztos, csak hallomásból tudom, hogy Izraelben pl. igazolni kell az állampolgárság megszerzéséhez a zsidó származást is.

Bár az új Alaptörvényben megszületett egy hasonló törvény, amire a kettős állampolgársággal lehetett próbálkozni szomszédos országokban, s az is arra alapoz, hogy igazolni kell a magyar származást.

Szépen "fejlődik" a törvényhozás biznisz.

2012. márc. 27. 11:57
 27/27 anonim ***** válasza:

25. válaszhoz (Időpont 02-17 13:48):

Szerintem az öreg roma jól látta át a helyzetet.

A példamutatás is súlyosan hibás. A legújabb keletű s leg felkapottabb szélhámosság a "minden gyerek lakjon jól!" akció keretei közt folyik.

Koldulással szerzett pénzből tessék-lássék adományokat osztanak. (A vetőmag a legcsekélyebb költség a mezőgazdaságban) Ahol nincs eleve bevezetett háztáji a szükséges egyéb feltételekkel, ott a vetőmaggal semmire nem mennek. Az más kérdés, hogy mire megy a vetőmaggal az, aki tudja mit kell azzal csinálni, annak tudatában, hogy a hivatásos gazdák is csak nehezen boldogulnak a mezőgazdaságban, ők is folyton a támogatásért ácsingóznak, mert nem hogy profitot nem termelnek a földeken, saját megélhetéshez sem biztosít megfelelően valamit.

2012. márc. 27. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!