Szerintetek is hülyeség ami a tv-ben megy kampány címén?
Mindenről beszélnek, csak a lényegről nem. Pl holokauszt most komolyan ez volt a legfontosabb?
Meg mit szivatják az orvosokat ezzel az infuzióbekötéssel?
Nővéreink eddig is nagyon jól végezték a dolgukat. Szerintem arra megy ki h oké bevezetik, de akkor meghatározzák, h bizonyos időn belül még kevesebb embert lehet ellátni. Mekkora patkányság, mindjárt választás, és még most is a leépítésen munkálkodnak?! Dögöjenek meg! Várjanak ők addig a kezelésre mig fel nem fordulnak!!!!!!!!!
Meg azt röhögöm h minden párt meséli hogy hű ő fog nyerni, közben meg mindenki tudja aki szétnéz a lakóhelyén, mega neten hogy egy frászt nyernek! Az új pártok nagyon felerősödtek!
Szerintem mielőtt még új párt jönne kéne egy halom törvény arra h ne szálljon a fejükbe a dicsőség, felelőségre vonhatók lehetnek, a nép által megvétózhatók, vagy kontrolálhatók.
de mind közül az mszp szdsz a legostobább
utána követi Kövér Laci és a bajszia :O
de megérjük még az mszp fidesz "anti fasiszta" koalíciót
nehogy kiboruljon a szennyes.. de kifog :)
:) Én bekapcsolom, de csak a napi adrenalinszint miatt. Meg hogy szidjam őket. Muszáj képben lennem, amugy olyan mintha egy sötét szobában lennék. Így meg mindig utána gondolok mit hazudnak, meg h az elllenkezője az igaz, meg h mik mehetnek a háttérbe.
Mi lesz ha jön a Jobbik csupa unalom lesz a politika minden jól fog menni?:)
Akkor mit fogok nézni? Börtön valóság showt? Az legalább komédia, hátradölök, és röhögök:D
Én annyira el vagyok varázsolva (mit tesz az emberrel, ha nincs tévéje...), hogy el sem hiszem, hogy "hova jön a Jobbik" és azzal, hogy "jön", miért fog tudni "húdeelszámoltatni"?
Már ne haragudjon senki, de az egyértelmű, tényként leírható, hogy a Jobbik - bár lehet, hogy ott lesz a Parlamentben, de nem igazán "nagyon meghatározó" résszel. Még mondjuk az is lehet, hogy a Fidesznek kell a kétharmados törvényekhez a Jobbik támogatása, de egy ilyen aktus miben befolyásolja az "elszámoltatást"? Most bemegy a Jobbik a Parlamentbe és minden jobb lesz? Mitől? Attól a 15%-tól amennyit talán kap? (Vagy 10 vagy 20, most ez annyira nem szempont.)
Minden politikus pénzfüggő. És egyszerűen nem fér a fejembe, hogy Vona vagy Morvai ha beül a mézesbödön mellé, akkor nem fogja beledugni az ujját...
Ami "elszámoltatás" folyik az hatalmi újraosztás, nem "elért eredmények meg kibukott ügyek..."
Tehát nincs meg az OK amiért félni kell a Jobbiktól, mint amit itt sok hozzászóló sugalmaz egyes kérdésekben. Mitől féljenek a "csaló, hazug politikusaink"?
a kedves képviselő urak nem hogy félnek a Jobbiktól
Rettegnek! .-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!