A Magyar nép medig tűri még hogy a cigányság társadalomba beilleszkedni nem tudó része (tőbb mint 90%) szétverje falvainkat?
Nem hagyhattam ki, az ilyen kolopele meg sziu felek szivesen meselnek ilyen sztorikat, de altalaban mikor megkerdezed, h melyik is volt ez a falu, akkor vagy eltunnek vagy szimplan nem valaszolnak a kerdesre.
Mondjuk szerintem azert, mert csak kitalaljak:D
10:50
"A sziu cigonak meg uzenem, h ettol meg egy szerencsetlen sz*r vagy, minden kerdesnel ennyit csinalsz."
Tőled ezt még gratulációnak is vehetem! Személyeskedni tudsz (egy névtelen oldalon is névtelenül). Szánalmas.
"Azt kihagytam, h egyes esetekben meg marhasagokat is hordasz ossze."
Meglehet, hogy marhaságokat hordok össze. De szerencsére itt vagy Te!
"A turbomagyarozasrol meg annyit, h neked az is az, ha valaki kitesz egy 10cm*8cm magyar zaszlot a kocsijaba."
Nem a magyar zászlót, hanem az árpádsávosat. Bár Neked hiába is magyaráznám.
"Szal nem kell itt felremagyarazni semmit, szar.ul jatszod a partatlant"
Hmmmm... korábban még teszteredményt is tettem fel magamról, hogy milyen a politikai nézetem (ha már egyszer annyira követed a kommentjeimet, tudhatnád).
Egyébként leginkább liberális... csak hogy tudd!
11:19
"Nem hagyhattam ki, az ilyen kolopele meg sziu felek szivesen meselnek ilyen sztorikat"
Én csak a magam nevében szólalhatok meg (gondolom a "sziu" az én lennék, pedig "Sz1u" vagyok, de teljesen mindegy).
Tehát szivesen mesélek "ilyen" sztorikat, mivel én SAJÁT tapasztalatokat szoktam leírni, vagy kimondani, nem pedig a napiszaron, vagy a kurucon, vagy a többi lyen gyökér oldalon olvasottakat szajkózom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!