Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Magyar nép medig tűri még...

A Magyar nép medig tűri még hogy a cigányság társadalomba beilleszkedni nem tudó része (tőbb mint 90%) szétverje falvainkat?

Figyelt kérdés
Akár merre megyek az országban, ahol konszolídálatlan cigányok vannak (laknak) ott a házak lelakva (szétverve) utcákon szemét. Nem igaz hogy azért mert szegények, hiszen más falvakban is szegénység van ahol Magyarok laknak, mégsem verik szét a házat, és altalábban tisztán tartják a kőrnyezetüket amenyire lehet. Borsod megyében van már olyan falu ahol a házakat teljesen lakhatatlaná tették a cigányok. Gyakorlatilag elpúsztították a falút. Meddig fog ez menni? Meddig tűrjűk még? Mért nem tesznek ellene valamit kormányzati szinten?
2011. júl. 6. 21:20
1 2 3 4 5
 21/50 A kérdező kommentje:
22:16 (előző) Jól tettétek!
2011. júl. 6. 22:22
 22/50 anonim ***** válasza:
Mégis mit tudnánk tenni?Maximum annyit,hogy kiközösitjük őket,és szóba nem állunk cigánnyal.Sajnos másképpen nem tudunk védekezni egyenlőre.
2011. júl. 6. 22:36
 23/50 Sz1u ***** válasza:
0%

...és azt meddig türjük el, hogy a "qrvanagymagyarok" legalább egy mondatot le tudjanak írni helyesírási hiba nélkül?

Kérdező, amikor Te nem tanultál meg normálisan (mondjuk 90%-ban) magyarul, akkor mit vársz a cigányoktól?

Egyszerűen nem birom végigolvasni a kérdésed, ugyanolyan előítélet nélkül, mint ahogy Te a cigányokkal kapcsolatban!

Bocs, az off-ért!

2011. júl. 6. 22:42
 24/50 anonim ***** válasza:
48%

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:42

Örülök, hogy ez a legnagyobb problémád...

2011. júl. 6. 22:43
 25/50 Sz1u ***** válasza:
0%

22:43

Én is örülök, hogy Neked az én "legnagyobb" problémám örömöt okoz Neked!

2011. júl. 6. 22:50
 26/50 anonim ***** válasza:
Én nem veszek fel semmilyen harcot, ha balhé lesz majd elhúzok innen. Engem ez a cigány kérdés hidegen hagy. Én élni akarom az életemet normálisan ha itthon nem tudom akkor elmegyek máshova, mondták már sokan hogy gyáva vagyok, nem érdekel, nem vesztegetem az energiámat ilyenekre.
2011. júl. 6. 23:01
 27/50 anonim ***** válasza:
70%

Hagyjad mar, sziu tobbszor bizonyitotta mar hozzaerteset.

Ha valaki igazsagot mond ki es masba nem tud belekotni, akkor jon a helyesiras hisztivel meg a turbomagyarozassal.

Ennyihez ert.

Bar nem ertem miert lesz valaki turbomagyar azert, mert egy letezo problemarol beszel.

Kolopele!

Elarulnad nekem melyik falu is volt az, ahol keresztuljottel es tele volt magyarok altal lelt hazzal meg udvarral?

2011. júl. 7. 05:41
 28/50 Sz1u ***** válasza:
0%

05:41

"Hagyjad mar, sziu tobbszor bizonyitotta mar hozzaerteset."

Szerencsére vannak itt "hozzáértők" is...

"Ha valaki igazsagot mond ki es masba nem tud belekotni, akkor jon a helyesiras hisztivel meg a turbomagyarozassal."

1. az "igazság" ebben az esetben RÉSZigazság

2. de bele tud kötni! - bár én nem belekötésnek nevezném

3. "helyesírás hiszti" - talán először önvizsgálatot kellene tartani néhány "igaz" magyarnak...

"Ennyihez ert."

Laikus szinten igen, ennyihez értek (remélem, véleményem lehet). Gondolom, Te azért szakember vagy!

"Bar nem ertem miert lesz valaki turbomagyar azert, mert egy letezo problemarol beszel."

Elsősorban nem azért lesz valaki turbómagyar, mert egy (esetleg) létező problémáról beszél, hanem ahogy!

2011. júl. 7. 09:19
 29/50 A kérdező kommentje:
5.41 Ki az a Kolopele???????
2011. júl. 7. 14:47
 30/50 A kérdező kommentje:

22:42

Részeg vagy???

2011. júl. 7. 14:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!