A Magyar nép medig tűri még hogy a cigányság társadalomba beilleszkedni nem tudó része (tőbb mint 90%) szétverje falvainkat?
...és azt meddig türjük el, hogy a "qrvanagymagyarok" legalább egy mondatot le tudjanak írni helyesírási hiba nélkül?
Kérdező, amikor Te nem tanultál meg normálisan (mondjuk 90%-ban) magyarul, akkor mit vársz a cigányoktól?
Egyszerűen nem birom végigolvasni a kérdésed, ugyanolyan előítélet nélkül, mint ahogy Te a cigányokkal kapcsolatban!
Bocs, az off-ért!
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:42
Örülök, hogy ez a legnagyobb problémád...
22:43
Én is örülök, hogy Neked az én "legnagyobb" problémám örömöt okoz Neked!
Hagyjad mar, sziu tobbszor bizonyitotta mar hozzaerteset.
Ha valaki igazsagot mond ki es masba nem tud belekotni, akkor jon a helyesiras hisztivel meg a turbomagyarozassal.
Ennyihez ert.
Bar nem ertem miert lesz valaki turbomagyar azert, mert egy letezo problemarol beszel.
Kolopele!
Elarulnad nekem melyik falu is volt az, ahol keresztuljottel es tele volt magyarok altal lelt hazzal meg udvarral?
05:41
"Hagyjad mar, sziu tobbszor bizonyitotta mar hozzaerteset."
Szerencsére vannak itt "hozzáértők" is...
"Ha valaki igazsagot mond ki es masba nem tud belekotni, akkor jon a helyesiras hisztivel meg a turbomagyarozassal."
1. az "igazság" ebben az esetben RÉSZigazság
2. de bele tud kötni! - bár én nem belekötésnek nevezném
3. "helyesírás hiszti" - talán először önvizsgálatot kellene tartani néhány "igaz" magyarnak...
"Ennyihez ert."
Laikus szinten igen, ennyihez értek (remélem, véleményem lehet). Gondolom, Te azért szakember vagy!
"Bar nem ertem miert lesz valaki turbomagyar azert, mert egy letezo problemarol beszel."
Elsősorban nem azért lesz valaki turbómagyar, mert egy (esetleg) létező problémáról beszél, hanem ahogy!
22:42
Részeg vagy???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!