A Magyar nép medig tűri még hogy a cigányság társadalomba beilleszkedni nem tudó része (tőbb mint 90%) szétverje falvainkat?
14:50 Kérdező!
Miért is vagyok én részeg? Én nem tudtam leírni egy mondatot hiba nélkül, vagy Te?
Magyar ==> magyar
medig ==> meddig
tőbb ==> több
akár merre ==> akármerre
konszolídálatlan ==> konszolidálatlan
altalábban ==> általában
kőrnyezetüket ==> környezetüket
elpúsztították ==> elpusztították
falút ==> falut
tűrjűk ==> tűrjük
+ ha jól számolom 7 vessző is hiányzik...
Először talán tanuljál meg magyarul, aztán felőlem cigányozhatsz is!
22:25
Az a gond hogy miközben egy meglévő problémárol kértem véleményeket vannak olyan emberek akik a helyesírásal foglalkoznak. Mellébeszélés helyet a kérdésemre vélaszolj!
kolopele válasza:
Kérdező, még nem hallottál rólam? Elég új lehetsz itt.
Miért kellet lepontozni? Nem tudom.
Kolopele inkabb azt mondd mar meg nekem, h melyik volt az a falu, ahol ilyen allapotok uralkodnak:)
A sziu cigonak meg uzenem, h ettol meg egy szerencsetlen sz*r vagy, minden kerdesnel ennyit csinalsz.
Azt kihagytam, h egyes esetekben meg marhasagokat is hordasz ossze.
Peldaul, h a roma fiatalok kozott nagy a halalozas az ehezes miatt meg, h nem no,csokken a szamuk.
A turbomagyarozasrol meg annyit, h neked az is az, ha valaki kitesz egy 10cm*8cm magyar zaszlot a kocsijaba.
Szal nem kell itt felremagyarazni semmit, szar.ul jatszod a partatlant:)
"A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:50" Megmondanám, ha tudnám. Pécsről tartottam Szegedre, közte volt. Az a baj hogy annyi jelentéktelen falun megy át ilyenkor az ember, hogy a nevét nem is figyeli. De ha nagyon akarod, megpróbálok utána nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!