Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Magyar nép medig tűri még...

A Magyar nép medig tűri még hogy a cigányság társadalomba beilleszkedni nem tudó része (tőbb mint 90%) szétverje falvainkat?

Figyelt kérdés
Akár merre megyek az országban, ahol konszolídálatlan cigányok vannak (laknak) ott a házak lelakva (szétverve) utcákon szemét. Nem igaz hogy azért mert szegények, hiszen más falvakban is szegénység van ahol Magyarok laknak, mégsem verik szét a házat, és altalábban tisztán tartják a kőrnyezetüket amenyire lehet. Borsod megyében van már olyan falu ahol a házakat teljesen lakhatatlaná tették a cigányok. Gyakorlatilag elpúsztították a falút. Meddig fog ez menni? Meddig tűrjűk még? Mért nem tesznek ellene valamit kormányzati szinten?
2011. júl. 6. 21:20
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező, még nem hallottál rólam? Elég új lehetsz itt.
2011. júl. 7. 15:08
 32/50 Sz1u ***** válasza:

14:50 Kérdező!

Miért is vagyok én részeg? Én nem tudtam leírni egy mondatot hiba nélkül, vagy Te?

Magyar ==> magyar

medig ==> meddig

tőbb ==> több

akár merre ==> akármerre

konszolídálatlan ==> konszolidálatlan

altalábban ==> általában

kőrnyezetüket ==> környezetüket

elpúsztították ==> elpusztították

falút ==> falut

tűrjűk ==> tűrjük

+ ha jól számolom 7 vessző is hiányzik...

Először talán tanuljál meg magyarul, aztán felőlem cigányozhatsz is!

2011. júl. 7. 22:25
 33/50 A kérdező kommentje:

22:25

Az a gond hogy miközben egy meglévő problémárol kértem véleményeket vannak olyan emberek akik a helyesírásal foglalkoznak. Mellébeszélés helyet a kérdésemre vélaszolj!

2011. júl. 8. 07:26
 34/50 A kérdező kommentje:

kolopele válasza:

Kérdező, még nem hallottál rólam? Elég új lehetsz itt.

Miért kellet lepontozni? Nem tudom.

2011. júl. 8. 07:28
 35/50 anonim ***** válasza:
22%
Sikeres, két szabadalommal bíró 49 éves vállalkozó vagyok, aki folyton azt magyarázza hogy az ember saját maga tehet arról ahol tart, ráadásul Fidesz párti vagyok. Jelenleg 180 embernek adok nagyon magas fizetést (nettó 300 ezer átlag), tehát munkahelyeket is teremtek. Valamiért ez az amiért engem itt lepontoznak, azokat szeretik itt többségben aki folyton csak sír meg panaszkodik.
2011. júl. 8. 19:00
 36/50 A kérdező kommentje:
Én is Fidesz párti vagyok! Hajrá Fidesz!
2011. júl. 8. 20:40
 37/50 anonim ***** válasza:
Talán másfél év és összeomlik az eu/nyugat. Utána lehet magyarosan rendet tenni.
2011. júl. 11. 10:21
 38/50 anonim ***** válasza:

Kolopele inkabb azt mondd mar meg nekem, h melyik volt az a falu, ahol ilyen allapotok uralkodnak:)

A sziu cigonak meg uzenem, h ettol meg egy szerencsetlen sz*r vagy, minden kerdesnel ennyit csinalsz.

Azt kihagytam, h egyes esetekben meg marhasagokat is hordasz ossze.

Peldaul, h a roma fiatalok kozott nagy a halalozas az ehezes miatt meg, h nem no,csokken a szamuk.

A turbomagyarozasrol meg annyit, h neked az is az, ha valaki kitesz egy 10cm*8cm magyar zaszlot a kocsijaba.

Szal nem kell itt felremagyarazni semmit, szar.ul jatszod a partatlant:)

2011. júl. 11. 10:50
 39/50 A kérdező kommentje:
Előzőnek: Nem Kolopele tette fel a kérdést! Ha annyi gógyid lenne mint neki nem irnál ilyen sületlenségeket mint az előbb!!!
2011. júl. 11. 11:06
 40/50 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:50" Megmondanám, ha tudnám. Pécsről tartottam Szegedre, közte volt. Az a baj hogy annyi jelentéktelen falun megy át ilyenkor az ember, hogy a nevét nem is figyeli. De ha nagyon akarod, megpróbálok utána nézni.

2011. júl. 11. 11:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!