A Magyar nép medig tűri még hogy a cigányság társadalomba beilleszkedni nem tudó része (tőbb mint 90%) szétverje falvainkat?
Figyelt kérdés
Akár merre megyek az országban, ahol konszolídálatlan cigányok vannak (laknak) ott a házak lelakva (szétverve) utcákon szemét. Nem igaz hogy azért mert szegények, hiszen más falvakban is szegénység van ahol Magyarok laknak, mégsem verik szét a házat, és altalábban tisztán tartják a kőrnyezetüket amenyire lehet. Borsod megyében van már olyan falu ahol a házakat teljesen lakhatatlaná tették a cigányok. Gyakorlatilag elpúsztították a falút. Meddig fog ez menni? Meddig tűrjűk még? Mért nem tesznek ellene valamit kormányzati szinten?2011. júl. 6. 21:20
2/50 anonim válasza:
Ha én nem tűröm el, jobb esetben lecsuknak, rosszabb esetben agyonvernek.
Inkább tűrök én is.
3/50 anonim válasza:
Sajnos nem igazán lehet ezzel mit tenni. Ma én egy hasonló látványú falun jöttem keresztül, csak egyikben sem cigány lakott. Az emberi hanyagság, igénytelenség nem orvosolható, legyen az bármilyen nemzetiségű.
4/50 anonim válasza:
addig míg a magyarok ki nem pusztulnak! ez van srácok
5/50 anonim válasza:
Már régóta nem tűri a magyarság, de senki sem tud mit tenni és ez változni sem fog. Ha egy kis szankciót is hozna az állam a kisebbség ellen, az EU azonnal közbelépne.
A helyzet nem fog változni -reméljük rosszabb sem lesz- egészen addig, amíg a jelenlegi politikai hatalom uralja a térséget.
6/50 anonim válasza:
A EU őket védi és nem minket. Ők a "nagy rászizmus üldözettei".
7/50 anonim válasza:
Nyugat-Európában lakókocsikkal vándorolnak (már nem ekhós, lovas szekerekkel), de azok is lopnak, csalnak, hazudnak, betörnek stb. Az EU brüsszeli központját még nem rabolták ki, azért dédelgetik őket.
8/50 anonim válasza:
Mi a baja Magyaeországgal az EU vezetésnek? Nem ez, hanem pl. az, hogy az alkotmány miért nem engedi a melegek házasságát?! Jelentéktelen dolgokat felfújnak, az igazi komoly problémák nem érdeklik őket.
9/50 anonim válasza:
ameddig itt írogat, ahelyett, hogy cselekedne!
remélem kielégítő volt a válaszom
10/50 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy rohamosan szaporodnak, és mint a sáskák szétvernek egy falut majd tovább állnak, már néhany (főleg borsodi) városban is ott vannak álltalábban perem részeken. Hatalmas károkat okoznak a Magyar államnak!
2011. júl. 6. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!