Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Magyar nép medig tűri még...

A Magyar nép medig tűri még hogy a cigányság társadalomba beilleszkedni nem tudó része (tőbb mint 90%) szétverje falvainkat?

Figyelt kérdés
Akár merre megyek az országban, ahol konszolídálatlan cigányok vannak (laknak) ott a házak lelakva (szétverve) utcákon szemét. Nem igaz hogy azért mert szegények, hiszen más falvakban is szegénység van ahol Magyarok laknak, mégsem verik szét a házat, és altalábban tisztán tartják a kőrnyezetüket amenyire lehet. Borsod megyében van már olyan falu ahol a házakat teljesen lakhatatlaná tették a cigányok. Gyakorlatilag elpúsztították a falút. Meddig fog ez menni? Meddig tűrjűk még? Mért nem tesznek ellene valamit kormányzati szinten?
2011. júl. 6. 21:20
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
az itten siránkozás helyett miért nem teszel valamit?
2011. júl. 6. 21:53
 12/50 A kérdező kommentje:
21 . 53 És te?
2011. júl. 6. 22:01
 13/50 anonim ***** válasza:
78%
Egy éve helyre tettünk pár cigányt, azóta is folyik ellenünk az eljárás, ősszel kezdődnek a tárgyalások.. örülhetünk, ha felfüggesztett börtönnel megússzuk, ezzel tönkre is tettem az egész életemet, sehol nemtudok majd elhelyezkedni..Az egész országnak egy emberként kéne felvenni a harcot!
2011. júl. 6. 22:04
 14/50 anonim ***** válasza:
67%

Mert nem vagyok szabadságharcos.

Nem az én feladatom ott rendet tenni, ahol egy percig sem élek. Ha az ott élők nem képesek arra, hogy a kisebbséget megrendszabályozzák, akkor nem tudok én se mit tenni. (nem kell azzal jönni, hogy minden szerv a cigányokat védi, mert nem így van)

Ameddig összefogás, addig ez lesz itt

Lehet lepontozni, de az igazság. Ezért jártatod te is csak itt a szádat.

2011. júl. 6. 22:06
 15/50 anonim ***** válasza:
50%

A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:04

Mit takar az, hogy "helyre tettétek"?

Őket nem vádolják?

ez így furcsa...

2011. júl. 6. 22:07
 16/50 anonim ***** válasza:
77%
Ganéj, te gondolom valahol a Rózsadombon élsz, életedben nem láttál cigányt, vagy pedig nincs személyes tapasztalatod velük. Majd ha neked az ismerősödet, rokonodat verik agyon 200 forintért, majd máshogy gondolkodsz. Menj le egy hétre Borsodba, majd meglátod mi folyik jelenleg az országban. A cigányok a kormány támogatásával írtják, ölik a magyarokat, következmény persze nincs.
2011. júl. 6. 22:10
 17/50 anonim ***** válasza:
12%

" Ganéj, te gondolom valahol a Rózsadombon élsz"

Miért van az, hogy ha valaki nem áll be a sipákolók sorába, akkor rögtön "rózsadombi"?

Nem tehetek róla, hogy nem lakom súlyosan "fertőzött" területen. (ettől függetlenül nem rózsadombi vagyok, de azt hiszel, amit akarsz, nem izgat)

Le kéne állni , ezzel a "te úgysem tudod, mert nem élsz köztük" szöveggel.

Ameddig itt jártatjátok a szátokat, ugyanazokat le írkálva, attól a helyzet jobb nem lesz.

2011. júl. 6. 22:13
 18/50 anonim ***** válasza:
69%

"A cigányok a kormány támogatásával írtják, ölik a magyarokat, "

Ez ebben a formában hazugság.

Elismerem, hogy könnyű ezt a szöveget lökni, de attól még nem lesz igaz. Ha így lenne, már 1 db magyar nem lenne.

Továbbá meg lehet nézni, hogy kikkel vannak tele a börtönök, szóval az sem igaz, hogy nincs következménye a tevékenységüknek.

Azt én is sajnálom, hogy nincs már halálbüntetés.

2011. júl. 6. 22:15
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
De őket is vádolják garázdasággal..Minket pedig súlyos testi sértéssel. Jelen esetben ők a sértettek, mi pedig a vádlottak..annyi volt, hogy rendszeresen kötekedtek fiatalkokkal, idősekkel. Pont egy idős nénit löktek fel, mikor egy szemközti padon ültünk, és akkor elszakadt a cérna, nem volt nagy dicsőség leverni őket, mert én és két társam 7 illetve 9 éve kempózunk. De nem nézhettük tétlenül, ahogy bántották azt az idős hölgyet! 27/F.
2011. júl. 6. 22:16
 20/50 anonim ***** válasza:

A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:16

Remélem, hogy ez enyhítő körülmény lesz és ők is megkapják a büntetésüket

2011. júl. 6. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!