A Magyar nép medig tűri még hogy a cigányság társadalomba beilleszkedni nem tudó része (tőbb mint 90%) szétverje falvainkat?
Mert nem vagyok szabadságharcos.
Nem az én feladatom ott rendet tenni, ahol egy percig sem élek. Ha az ott élők nem képesek arra, hogy a kisebbséget megrendszabályozzák, akkor nem tudok én se mit tenni. (nem kell azzal jönni, hogy minden szerv a cigányokat védi, mert nem így van)
Ameddig összefogás, addig ez lesz itt
Lehet lepontozni, de az igazság. Ezért jártatod te is csak itt a szádat.
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:04
Mit takar az, hogy "helyre tettétek"?
Őket nem vádolják?
ez így furcsa...
" Ganéj, te gondolom valahol a Rózsadombon élsz"
Miért van az, hogy ha valaki nem áll be a sipákolók sorába, akkor rögtön "rózsadombi"?
Nem tehetek róla, hogy nem lakom súlyosan "fertőzött" területen. (ettől függetlenül nem rózsadombi vagyok, de azt hiszel, amit akarsz, nem izgat)
Le kéne állni , ezzel a "te úgysem tudod, mert nem élsz köztük" szöveggel.
Ameddig itt jártatjátok a szátokat, ugyanazokat le írkálva, attól a helyzet jobb nem lesz.
"A cigányok a kormány támogatásával írtják, ölik a magyarokat, "
Ez ebben a formában hazugság.
Elismerem, hogy könnyű ezt a szöveget lökni, de attól még nem lesz igaz. Ha így lenne, már 1 db magyar nem lenne.
Továbbá meg lehet nézni, hogy kikkel vannak tele a börtönök, szóval az sem igaz, hogy nincs következménye a tevékenységüknek.
Azt én is sajnálom, hogy nincs már halálbüntetés.
A válasz írója 49%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:16
Remélem, hogy ez enyhítő körülmény lesz és ők is megkapják a büntetésüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!