Miért utálják egyesek azokat akiknek jó fizető állása van? (mondjuk 4-5-600E)
Én azt utálom bennük, hogy nekem nem adnak belőle:D
Amúgy szerintem a rendszert kéne utálni,ami létrehozta, hogy pénzt (szinte) csak pénzből lehet csinálni, és egyre nagyobb a szakadék a szegények és a gazdagok között.
Azért, mert ők már alig bírnak megélni és nem tetszik nekik a bérszakadék kiszélesedése.
Ha az átlagembereknek is lenne egy olyan fizetése, amiből jól elvan, mondjuk 200 ezer forint, akkor körülbelül lesz@rnák azokat, akik 500 ezret keresnek.
"Mert becsületes (!), tevőleges (!) munkával (!) Magyarországon (!) nem lehet ennyit megkeresni egy hónap alatt, "
Miért ne lehetne. Egy normális informatikus is meg tud keresni.
63%-nál a pont. Nem az irigységről van itt szó, hanem arról, hogy az ország fele lassan éhen döglik a 60-80 ezres fizetéssel. Egy 1 miliós réteg viszont luxusban él. Hatalmasak a különbsége és egyre kisebb a középréteg.
Itt Ausztriában akármilyen szar melód is van, ketten fenn tudtok tartani egy lakást, jobb autót, és még bőven marad is pénz. Mindenki elégedett a saját szintjén, ennyi a lényeg.
ma 13:09
Hogy a fenébe ne lehetne? Ne beszélj már hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!