A szlovákok utálják még a magyarokat?
Figyelt kérdés
A szlovákok utálják még a magyarokat??
Slota miatt a még jobban megutálták a magyarokat??
Jártatok már Szlovákiában? Tapasztalatok??
(Itt MO-n is megváltoztatják a történelmet mint a szlovákoknál??)
2011. szept. 23. 22:32
1/20 anonim válasza:
a szlovákoknak nincs iss történelmük
2/20 A kérdező kommentje:
jah
elfér egy smsben
2011. szept. 23. 22:48
3/20 anonim válasza:
AZ egészet csak pár hülye politikus fújja fel.
4/20 A kérdező kommentje:
De az átlag polgárok hogyan állnak a magyarokhoz?
Utálják őket vagy csak nem érdeklik hogy ők magyarok?
2011. szept. 23. 22:51
5/20 anonim válasza:
Az átlag polgárok szerintem jól megvannak egymással. Azok az emberek, akik hasonló környezetben élnek, hasonló gondokkal küszködnek, megtanulják becsülni egymást.
Csak a politikai manipulációk rontják meg az emberek egymáshoz való viszonyát.
7/20 anonim válasza:
Azért, mert ismerik az oszd meg és uralkodj elvet. Fölöslegesen keltik a feszültséget, hogy maguk mellé állíthassanak egy csomó embert, aki majd rájuk szavaz.
8/20 anonim válasza:
Mi az hogy szlovákia? Én csak Felvidéket ismerek.
9/20 anonim válasza:
Én szlovákiai magyar vagyok szlovak fosulira járok es nincs semmi problémájuk velem pedig tudják hogy totál magyar családbol szarmazom. Ezt az egészet föleg a politikusok csinálják, hogy eltereljék a figyelmet az ország sokkal égteöbb problémairol, éshogy biztositsák maguknak a primitivebb tótok szavazatát.
10/20 anonim válasza:
Hogy-hogy Szlovákiának nincs történelme? Akkor a magyaroknak sincs 1699től 1920-ig?! Csak azért, mert idegen fennhatóság alatt voltunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!