Magyarországon csak roma kisebbség van?
Ha felvetődnek az etnikai kérdések, mindig csak a cigányokról hallani. Bűnözés, segélyezés, integrálás.
A német kisebbséget nem akarja beintegrálni senki sem a társadalomba?
"és kiállok azért a sok társamért, akik ugyanígy vannak!
"
ne rajtam követeled, nem én töltöttem fel.
Bárcsak többen lennétek, akik ezt kikérhetnétek magatoknak!
"kérdés az mi bajod van azokkal a cigányokkal akik normálisak, azon kívül, hogy megvan az esélye, hogy kirabolhat"
Pont ez, hogy esély van rá, hogy kirabolhat. Nagyobb esély, mint egy svábnál, magyarnál, vagy japánnál...
"De egy fehérnél is meg van az esélye,"
valóban meg. Mint ahogy arra is, hogy a fejemre esik egy tégla. De a cigányokkal inkább jobban vigyázok. Tapasztalat.
Egyébként gondolhatod, hogy nem futok, szaladok, amint meglátok egy cigányt. Azt hiszem ennyivel már emberszámban vettem, mivel semelyik másik népcsoportnál nem szaladok el.
Akkor itt a vége.
Nincs most már több időm erre a meddő vitatkozásra.
Védjed őket, ha akarod!
A te dolgod (bajod).
A szomszéd faluban kb. fél éve néhány cigány agyonvert egy idős nénit. Nem hinném hogy nagyon provokálta őket...
Tavaly nyáron a falunk szélső utcáját végigrabolta egy csapat cigány. Az egyik még a személyijét (!) is elhagyta közben. Nem történt semmi, pedig 2 embert is leütöttek.
Olaszliszkán agyonvertek egy tiszavasvári tanárt. Kétlem, hogy provokálta volna a támadókat. Támadnak azok anélkül is...
Rengeteg további esetről hallottam, ahol védtelen öregeket vertek agyon, kínoztak, sőt erőszakoltak meg, aztán 200 Ft-al távoztak. Ennyit érne egy ember élete?
Marian Cozmát szíven szúrta egy csapat cigány. Mostanra sikerült elérni, hogy elítéljék őket.
Engem sem egyszer akartak már megkéselni, csak szerencse kérdése, hogy nem jött össze nekik.
Az unokatestvéremet a bicikliúton akarták megállítani, de ő továbbment, erre üldözőbe vették. Lihegve érkezett hozzánk, ahová már nem merték követni (mellesleg nagyon helyesen tették...), rövid üvöltözés után odébbálltak.
Legutóbb egy barátomat akarták elkapni egy bár előtt, de bemenekült segítségért. Megkapta, kb. 20-an vonultak ki a bár elé. A cigányok sietősre vették a figurát, aznap este nem láttuk őket többet.
Hasonló eset volt a télen, egy évfolyamtársamat megfenyegette két cigány, hogy megverik délután a buszmegállóban. Összeszedtünk pár embert, és láss csodát, a cigányok békésen továbbálltak egyetlen szó nélkül :)
Erőszakra csak erőszakkal lehet válaszolni, és ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!