Magyarországon csak roma kisebbség van?
Ha felvetődnek az etnikai kérdések, mindig csak a cigányokról hallani. Bűnözés, segélyezés, integrálás.
A német kisebbséget nem akarja beintegrálni senki sem a társadalomba?
ma 20:54
Nem lett bajuk, de szerinted ez normális dolog?
Szerinted nem csak bántást kapnak azok a cigánygyerekek akik neveletlen társuktól eltérően szeretnék is vinni valamire az életben? Akkor te ránézésre honnan tudod melyik cigánygyerek milyen? Csúnyán öltözködik? Mert fater elissza a segélyt, az anya pedig szarik a gyerekre? Majd ha tesz is az a gyerek azért, hogy utáld onnantól tedd, de a "tízből tíz kirablásom" nekem valahogy nem tűnik elégnek, hogy közrejátssz egy szerencsétlen helyre született gyerek tönkretételén.
"És mivel azt írod: 10-ből tíz, az azt jelenti, hogy te egész életedben 10 cigánnyal találkoztál összesen?"
Ez az arány arra vonatkozott, hogy hányan próbáltak meg ENGEM kirabolni!
Magyar még nem próbált meg kirabolni.
Egyébként nyilván találkoztam tíznél több cigánnyal, de bármikor benne van a pakliban az, hogy ki akarnak majd rabolni. A viselkedésükön, testtartásukon látszik ez.
Egyébként kérdezz meg még több embert !
Szóval így állunk?
4 német ellopja az autód másoknak is vannak ilyen tapasztalataik, de a németek nem olyanok...
10 cigány kirabol, másoknak is vannak ilyen tapasztalataik, ergó a cigányok olyanok...
Akkor most WTF???!
"Akkor te ránézésre honnan tudod melyik cigánygyerek milyen? "
Igen, látszik a viselkedésén. Már írtam, hogy nyilván nem a normálisakkal van probléma.
"4 német ellopja az autód másoknak is vannak ilyen tapasztalataik, de a németek nem olyanok... "
Most őszintén, te szókukac:
Hány olyan esetről tudsz, amikor németek rabolnak ki magyarokat? (II. vh nem játszik)
Hány olyanról mikor cigányok?
Rózsadombon tetszik élni ugye?
"Igen, látszik a viselkedésén. Már írtam, hogy nyilván nem a normálisakkal van probléma."
Akkor ne általánosíts.
http://www.youtube.com/watch?v=jprLvrlV-40
Plusz ott nem késelnek meg.
http://www.youtube.com/watch?v=S-MGvGROXjU&feature=related
Továbbá Sztojka és tsai, interjúk stb.
"Akkor ne általánosíts."
sajnos muszáj.
Általában agresszívak, bunkók, őrjöngenek, hadonásznak, vagy rám tukmálnának valamit,vagy lejmolnak.
Kevés olyan van, aki legalább emberhez méltó módon tud közlekedni például.
Az általánosítás szükségszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!