Magyarországon csak roma kisebbség van?
Ha felvetődnek az etnikai kérdések, mindig csak a cigányokról hallani. Bűnözés, segélyezés, integrálás.
A német kisebbséget nem akarja beintegrálni senki sem a társadalomba?
ma 20:45
Igen én találtam ki. Na és? A lényeg felett gondolom átrepültél.
"lényeg felett gondolom átrepültél."
Kettőnk közül nem én nem látom a lényeget, de mindegy...
Én valóságról beszélek, te egy kitalált történetről.
Akkor lenne jó a példád, ha csak nekem lennének ilyen tapasztalataim.
ma 20:43
Annak a sztorinak a lényegét sem vetted le!
Vedd úgy, hogy az a cigánygyerek te vagy! Késelnél valaha is? Óbégatnál kéregetnél bántalmaznál másokat? Mégis mit kapsz a világtól cserébe? Bántást és előítéleteket! Jó ez így?! Amikor én kicsi óvodás voltam, a cigányok az óvodában külön asztalnál ettek, azért mert az óvónő úgy határozott, pedig nem voltak problémásak, mindenki szerette/szereti őket, a mai napig, csak az óvónő volt tele előítéletekkel. Gondolom "jogosan".
ma 20:49
Magyarországon 600 ezer-1 millió cigány él, ebből téged 10 kirabolt. Nagy cucc, de ebből milyen következtetést vonhatsz le? Ha 10 magyar rabolt volna ki utálnád, mind a 9 milliót?
"Vedd úgy, hogy az a cigánygyerek te vagy! Késelnél valaha is?"
nem
Innentől kezdve sántít az egész
Nem csak bántást kapnak! Arról is vitatkozhatnánk, hogy mikor és hol kezdődött ez az egész...
"Gondolom "jogosan".
"
Gondolom már volt dolga olyanokkal is, akik nem voltak túl "cukimuki"
Ezért döntött így. Egyébként a te példádból is látszik, hogy nem lett tőle semmi bajuk.
"Nagy cucc, de ebből milyen következtetést vonhatsz le? Ha 10 magyar rabolt volna ki utálnád, mind a 9 milliót?
"
nekem nagy cucc, kedves rajvédő!
Pont ezt magyarázom, hogy a védőbeszéded akkor állná meg a helyét, ha csak én rendelkeznék ilyen tapasztalatokkal.
ja és igen, ha10magyarrabol volna ki, akkor valószínűleg utálnám őket is. Csak ennek az előfordulási esélye igen csekély...
Minden példád sántít!
"mind a 80 millió német bűnöző, mert másoknak is vannak tapasztalataik a németekkel?"
De nem érted?
Rájuk ez akkor sem lenne jellemző! Teljesen más környezet, teljesen más viselkedés!
Most végig fogjuk járni az összes népet a földön, azt hiszed, hogy ezzel megcáfolod a cigányok bűneit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!