MIkor házasodhatnak végre a melegek is Magyarországon?
"De ha megtehetitek utazzatok el olyan országba, ahol már ez elfogadott, és ott mondjátok ki a boldogító igent."
támogatom! de úgy h vissza se jönnek.
Nem tudom, de szinte biztos, h elmegyek innen. Gondoljatok csak bele.
először tiltották a meleg házasságot
Aztán engedélyezték
viszont nem várom meg, amíg kötelező lesz
Mennyi ember van itt,akik elítélik a melegeket.
EMBEREK! És ha egyszer a fiatok azt mondja hogy anya/apa meleg vagyok,akkor mit csinálsz? Kidobod otthonról?
Ne ez alapján ítéljétek már meg az embereket,hogy kihez vonzódik.
Rengeteget kutakodtam én is ezután , de rá kellett jönnöm, hogy mindig az aktuális politikától függ elsősorban.
Rengeteg téveszmét olvastam itt most végig. HIhetetlen számomra, hogy sokan az egyházzal jönnek, egy olyan dologgal amihez még maguk a heteroszexuális emberek sem felelnek meg. Tehát rengeteg téves eszme , buta , ostoba dolgot összehordanak itt erről.
Én is meleg vagyok és bizony nme elég a bejegyzett élettársi viszony, hiszen a heteroknak sem elég.Mit szólnának ha nekik sem lehetne,,,persze tudom a buta választ, az más az más.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!