MIkor házasodhatnak végre a melegek is Magyarországon?
"A házasság nem egy adminisztrációs hülyeség, hanem egy jelkép, hogy mindig társad mellett leszel betegségben, egészségben."
"Ma 22:51 - nek: És már miért folytatnák külön? Ahol béke van és nyugalom, ott nem kell feltétlenül elválni."
Ez az érzelmes, idealista maszlag. Én a valóságban élek, ahol igenis előfordul, hogy valaki nem dönt jól párválasztás terén, és akkor vagy jön a hosszadalmas hercehurca a válóperrel, osztozkodással meg mindennel, vagy élnek tovább boldogtalanul, merthát "mégicsak a feleségem/férjem, akinek hűséget fogadtam". Nyilván az a legjobb megoldás, ha valakik életük végéig békében és boldogságban együtt maradnak, de ne dugjuk homokba a fejünket: az ellenkezője is előfordul.
"És a gyerekek végett sem előnyös, ha nem igazi családban élnek."
Ez így van, de hogy jön ide?
Egyébként én megértem, hogy valakinek olyan nagyon fontosak a szimbólumok és a külsőségek, hogy hétországra szóló lakodalmat kell rendeznie. Nekem speciel nem fontos, kéretik elfogadni más véleményét is. Ugyanakkor a polgári esküvő értelmét még mindig nem tártátok fel előttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!