MIkor házasodhatnak végre a melegek is Magyarországon?
Nem kell elítélni, csak ne mutogassák magukat. Legyenek meg otthon.
És szerintem igaza van azoknak, akik azt írják, hogy a gyerekeknek nem ezt kell lássák. Oké, hogy vagytok, de ne legyen ez normális, főleg ne legyen divat.
"Ha gyereket tudnak szülni"
Akkor azok a heterok sem méltóak a házasságra, akiknek nincs gyerekük?
Szánalom, hogy mi van itt a fejekben, Európában már egy csomó országban házasodhatnak és örökbefogadhatnak, köztük a mélyen vallásos Spanyolországban és Portugáliában is, és ott is csak az egyház sápítozik emiatt, de az meg nem érdekli a politikusokat, mivel az állam és az egyház pár évszázada szét lett választva....
Akkor elárulom nektek, hogy a homoszexualitás egy állapot. A betegségeknél a szervezetben nem funkcionál valami aminek tünetei vannak. A homoszexuálisoknál és leszbikusoknál nincs ilyenről szó, ugyanis nemzőképesek, a nemzőszervek tökéletesen működnek.
Wikipedia:
A Nemzetközi Pszichiátriai Társaság a homoszexualitást 1974 óta nem tekinti pszichiátriai betegségnek, s a homoszexualitás a Betegségek Nemzetközi Osztályozásában sem szerepel.
És egy előbbi kérdésre válaszolva: IGEN a gyerekeknek kiskoruktól fogva látniuk kellene, hogy két férfi és nő is szeretheti egymást, megfoghatják egymás kezét és megcsókolhatják egymást az utcán. Ha ti is ilyen környezetben nőttetek volna fel, a szüleitek is így nevelnek, sokkal megértőbb és jobb emberek lennétek most.
A felvonulásról meg annyit, hogy a heterok azért nem tüntetnek, mert nincs rá szükségük. Ha nekik is titkolni kellene a kapcsolatukat a társadalni megvetés miatt, hetero felvonulások is lennének.
De nem hibáztatlak benneteket a felfogásotok miatt, inkább a szüleiteket és ezt a ... államot. Véleményem szerint a melegek napjának nemzeti ünnepnappá és munkaszüneti nappá nyilvánítása lenne az első lépés az állam részéről amivel példát mutathatna az állampolgároknak.
Na most verted ki végleg a biztositékot. A szüleimnek hálás vagyok hogy egészséges környezetben nőhettem fel, ne merd se őket se a hazámat lenézni, mert nem vagyunk olyan elfajzott korcsok, mint Ti.
A meleg felvonulást meg nem ünneppé kellene nyilvánitani, hanem gyásznappá, vagy meg sem engedni az ilyesfajta magamutogatást.
1974-es adatokkal jössz amikor 2011-et irunk. Az akkori tudomány és a mai közt ég és a föld különbség van. Azóta százszor lettek vizsgálva a deviánsok és végül kiderült, hogy betegség.
"IGEN a gyerekeknek kiskoruktól fogva látniuk kellene,
Te normális vagy? El is olvasod amit írsz?
A felvonulásról meg annyit, hogy a heterok azért nem tüntetnek, mert nincs rá szükségük. Ha nekik is titkolni kellene a kapcsolatukat a társadalni megvetés miatt, hetero felvonulások is lennének.
Szerintem ha a normális emberek vonulnának fel, egy csomó b*zi menne ellentüntetni.
Úgy állítod be a dolgot, mintha ez egy normális állapot lenne. Ha az, akkor a természetben is van rá példa. Mutass nekem egy b*zi állatot (magadon kívül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!